Hurtig guide til, hvor sikker popcorn er under graviditeten

Graviditet er en tid, hvor den mor, der skal være, vil have mange restriktioner med hensyn til kosten. Og som naturligvis gravide kvinder hovedsageligt bør koncentrere sig om sund mad, fordi hun ikke kun spiser for sig selv, men også den baby, der er til stede indeni. Også graviditet er en tid, hvor den gravide dame oplever mærkelige trang til mad. Et sådant ønske kan være at spise den foretrukne snack -popcorn. Sundhedseksperter siger, at det generelt er sikkert at spise popcorn i moderate mængder. Her i denne artikel vil vi se på de ernæringsmæssige fakta, sundhedsmæssige fordele, risici forbundet med at spise popcorn under graviditeten.

popcorn under graviditeten

Hvor sikker er popcorn under graviditet:

Er Popcorn en af ​​dine yndlings snacks? Kan du ikke stoppe dig selv fra at spise Popcorn, mens du ser dit yndlingsprogram eller film? Popcorn under graviditeten er helt sikkert, hvis du spiser det i moderate mængder. Du kan tygge din yndlingssnack om aftenen for at tilfredsstille dine trang. Men prøv at kontrollere dig selv fra at spise for meget, for det kan resultere i nogle bivirkninger. Hvis du spiser popcorn under graviditeten, skal du sørge for at købe fra en certificeret forhandler.

Ernæringsmæssige fordele ved popcorn:

Inden du spiser Popcorn, er det også vigtigt at have en idé om næringsindholdet i Popcorn. Lad os se på næringsstofferne i det.

 • Popcorn anses for at være en fuldkornsfødevare, der gør den naturligt høj i forskellige næringsstoffer.
 • En portion på 100 g Popcorn har følgende næringsstoffer:
 • B3 -vitamin (Niacin) 12% af FDI
 • B6 -vitamin (Pyridoxin) 8% af FDI
 • Viatmin B1 (Thiamin) 7% af FDI
 • Magnesium 36% af RDI
 • Zink 21% af RDI
 • Jern 18% af RDI
 • Kobber 13% af RDI
 • Fosfor 36% af RDI
 • Mangan 56% af RDI
 • Kalium 9% af RDI
 • Popcorn betragtes som en af ​​de bedste fiberkilder, da den indeholder 15 g fiber i en portion på 100 g.
 • Derudover siges det, at Popcorn har et fedtindhold på nul.

Sundhedsmæssige fordele ved popcorn under graviditet:

I betragtning af de ernæringsmæssige fakta om Popcorn, vil vi nu undersøge de sundhedsmæssige fordele ved Popcorn under graviditeten. Alt, der indtages i overskud, er skadeligt, men Popcorn, hvis det spises i moderate mængder, har nogle sundhedsmæssige fordele.

1. Hjælpemidler til fordøjelse:

Som vi har set, at Popcorn er rig på fiber, hjælper dette med let fordøjelse. Indtagelse af popcorn kan lindre forstoppelse og øge afføring.

2. Proteinrig:

Popcorn har også de rigtige mængder protein i dem, der er afgørende for væksten af ​​babyen, der er til stede indeni. Protein hjælper også med at levere essentielle aminosyrer til kroppen.

3. Forhindrer for tidlig levering:

En ting alle gravide ikke ønsker, er for tidlig fødsel. Dette er på grund af de forskellige komplikationer, der kan opstå hos barnet i fremtiden. Selenindhold, der er til stede i Popcorn, kan hjælpe med at reducere vanskelighederne ved arbejde, hvilket igen hjælper med rettidig levering.

Hvor skadeligt kan popcorn være under graviditeten:

Der er ingen skade ved at indtage Popcorn, så længe det sker i begrænsede mængder. Her er en liste over årsager til, at du ikke bør spise overskydende Popcorn under graviditeten.

 • En vigtig ting at huske på, at de fleste popcorn er lavet i mikrobølgeovn. Derfor bør disse indtages i begrænsede mængder.
 • Almindelig popcorn er normalt usmageligt. Salt vil blive tilsat Popcorn for en bedre smag. For stort forbrug af Popcorn øger saltindholdet i kroppen, hvilket igen øger blodtrykket; høj bp er farlig for den gravide dame.
 • Popcorn fås i forskellige varianter og tilføjelser. Pas derfor på smagene og tilføjelserne, før du spiser. Nogle af dem kan være skadelige for barnet og den gravide.
 • Sørg for, at Popcorn er godt kogt. Rå popcorn bliver muligvis ikke fordøjet ordentligt.

Sådan spiser du popcorn:

Normalt bør tilstrækkeligt tilberedt Popcorn indtages. Undgå så vidt muligt Popcorn, der er lavet af en mikrobølgeovn. Køb rå popcorns kun fra certificerede leverandører. Mens du tilbereder popcorn, kan du tilføje lidt smør, salt og smag for god smag. Tilsæt den kun begrænsede mængde smør, salt og smag. Overskydende af disse kan skade barnet. Hold øje med de påfyldninger og smag, du tilføjer. Nogle gravide kan opleve allergi, kvalme med nogle påfyldninger.

Bedste popcorn at spise under graviditeten:

Der findes mange forskellige slags popcorn på markedet. Vi vil undersøge de bedste at spise under graviditeten.

A. gul popcorn:

Dette er en almindelig type popcorn, der er tilgængelig i enhver købmand. Dette er de billigste popcorn, der findes. Denne type popcorn bør kun spises i moderate mængder.

B. hvid popcorn:

Som navnet antyder, er dette hvidt i farven. Størrelsen på denne Popcorn ligner størrelsen på de gule, men den er mere øm end den originale.

C. Champignon Popcorn:

Disse er store, fluffy og bølgende. Disse popcorn er ideelle til chokoladeovertræk og toppings.

Hvis du stadig har det vedvarende spørgsmål, er Popcorn sikkert under graviditeten? Det er helt sikkert at spise popcorn under graviditet i små mængder. Men det, der skal huskes, er, at denne snack skal være godt tilberedt og undgå den, der er lavet af en mikrobølgeovn.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Kan jeg spise popcorn under den tidlige graviditet?

Svar: Popcorn under tidlig graviditet er normalt sikkert, men du skal indtage i begrænsede mængder. Popcorn hjælper med at hjælpe fordøjelsen og øger afføringen. Derfor, hvis du står over for problemer med forstoppelse under den tidlige graviditet, skal du lave et sted til denne snack i din kost.

Q2. Kan jeg spise mikrobølge popcorn under graviditeten?

Svar: Det er generelt ikke tilrådeligt at spise mikrobølge popcorn under graviditeten. Undgå så vidt muligt at spise Popcorn, som er lavet i mikrobølgeovn.

Q3. Kan du spise Popcorn under amning?

Svar: Det er helt sikkert at spise Popcorn under amning. Popcorn er bare bagt majs med fiberindhold i. Dette påvirker ikke mælketilførslen til barnet.

Q4. Er en biograf Popcorn sikker for gravide?

Svar: Teaterpopcorn er ganske sikkert for gravide, så længe det ikke er lavet i mikrobølgeovn. Sørg for, at personen tilbereder popcorn foran dig for at give ham madlavningsinstruktioner vedrørende salt og smør.

Ansvarsfraskrivelse: Indholdet i denne artikel er kun forslag, og webstedet er på ingen måde ansvarligt for de bivirkninger, det kan forårsage. Det er bedre at konsultere en læge, før du indtager noget, især når du er gravid.