Skønhedstip under graviditeten

“Gravide bliver åndeligt og fysisk attraktive,” citerede forfatter Frederick With i sin bog Prenatal Parenting. “Der er en fredfyldt udstråling af frugtbarhed og modenhed,” skrev han også, og dette er et meget glædeligt øjeblik, hvor en mor glæder sig over de ændringer, der skal finde sted i hendes krop, bare fordi hun kommer til at føde et nyt liv. En vordende mor bør altid være glad og tilfreds, da den måde, hun ville handle, føle og opføre sig på, vil have indflydelse på barnet.

Skønhedstip under graviditeten

Skønhedstips under graviditeten:

Der er flere kropsændringer for hver gravid kvinde. Her er de bedste skønhedstip under graviditeten, der kan forskønne din krop.

1. Flere ændringer:

Flere ændringer

Graviditet vil give dig en særlig glød, men det ændrer din hud og reducerer også dit hårs farve. De mange ændringer opstår på grund af ændringer i hormoner og stigning i blodvolumen. Det mærkeligste er, at det til tider gør tyndt hår blankt og tykt eller tørt hår fedtet.

2. Fregner og pigmentering:

Fregner og pigmentering

Lettere fregner bliver mørke natten over, og pletter af pigmentering begynder at være synlige i ansigtet. Dette kaldes miasma eller ‘graviditetsmasken’. Dette skyldes stigningen i niveauet af hormon østrogen, der forårsager produktion af melanin. At komme ud i solen kan gøre det værre, så det bør undgås, selvom SPF’er kunne gøre et godt stykke arbejde med at bevare hudens skønhed udendørs og bør kunne anvendes selv om vintre.

3. Acne:

Acne graviditet

Forøgelse af blodcirkulationen, som i sidste ende fører til sorte porer og acne. Kvinder, der står over for denne form for forandring, bør blive ved med at rense deres hud grundigt. Fjernelse af makeup før du går i seng i et must og eksfoliering af huden mindst en gang om ugen er godt, især for kvinder med tør hud. At få en afslappet ansigtsbehandling udført kunne være godt at rense hudorme og vaske urenheder væk, der fører til acne.

4. Mørke cirkler:

Dark Circles graviditet

Mørke rande er ret almindelige blandt kvinder, der er gravide. De står normalt over for dette problem mod slutningen, når de ikke får den rigtige position, de kan sove i. Forstyrrede søvnforanstaltninger fører altid til mørke rande, så den bedste løsning på dette tidspunkt ville være at sove. Du kan fugt en flannel med koldt vand og derefter holde den over dine øjne og mørke cirkler for en øjeblikkelig kur, hvis det er så vigtigt.

5. Grove hænder:

Hårde hænder

Glatte hænder begynder pludselig at blive røde og ru natten over. Det sker, hvis du har vasket dine hænder med sæbe eller vaskemiddel i lang tid. Dette er et perfekt symptom til først at fortælle dig om din graviditet. Du kan ikke gøre noget for at forhindre dette, men du kan helt sikkert bære et par handsker og ikke holde håndfladerne udsatte.

6. Puffy Eyes:

Hævede øjne

Vandophobning bliver et alvorligt problem, for når barnet vokser, lægger det vægt på blodkarrene i maven og benene. Din hud kan blive strammet, og dine øjne bliver hævede. Prøv at hvile, så du ikke behøver at læne dig op på dine ben og give dem pres, eller du kan anvende en ispose på dine ankler.

7. Strækmærker:

Graviditet Strechmarks

Strækmærker er det mest irriterende for gravide. De er røde linjer, der dannes på grund af strækningen af ​​kroppen, og de udvikler sig rundt om maven, taljen og ryggen. Hvis du bliver ved med at smøre og fugte dit trækområde, kan du få en let var ude på at bremse disse mærker fra at vokse.

Læs mere: Sådan undgår du strækmærker under graviditeten

8. Vækst af negle:

Vækst af negle

Fra fjerde måned på afdelingerne begynder de forventningsfulde kvinder at vokse længere og hurtigere negle. Hormonerne er igen årsagen til dette. Negle er tilbøjelige til at gå i stykker, når de bliver bløde. Du kan endda finde små riller, der udvikler sig på basen. De har en tendens til at normalisere sig omkring levering.

Skønhedstips under graviditeten