Vin under graviditeten

Du og dit lejlighedsvis glas vin er en historie, som alle kender til, men bekymringen, der får alle, er den samme. Når du nu er gravid, vil det være let for dig at slippe af med din vinkomfort? Er det skadeligt for barnet at have vin, når det er gravid? Med modstridende teorier, der alle har en tendens til at forvirre dig i sidste ende, hvilken vej følger du i sidste ende?

Vin under graviditeten

Så det er overflødigt at sige, at når du er gravid, har alt brug for ekstra forsigtighed og kontrol, da alt nu har en potentiel magt til at skade dig eller din baby, selvom du tror, ​​at du har brugt det så længe, ​​og det burde være sikkert . Meget af det gælder også den vin, du har haft. Du har måske hørt historier begge veje- hvordan moderen fødte en sund baby på trods af vinen, og hvordan en mor ikke kunne. Så er de skadelige bivirkninger af vin bare en gammel kvindes fortælling, og det har ingen indflydelse på dit barn? Risikoen er måske ikke direkte involveret, men de eksisterer og er meget reelle. Så afstå fra at rejse en skål og læse videre.

Lad os først gennemgå nogle fakta, som du har brug for at vide, før du hælder endnu et glas vin til dig.

Det er ikke sikkert at drikke alkohol, da det risikerer dit barn for FSAD. FSAD står for fosters alkoholspektrumforstyrrelse og kan også bringe dig i fare bortset fra at påvirke dit ufødte barns vækst.

Selv det mindste glas rødvin under graviditeten kan have en virkning lige så dårlig som at have en dåse øl. Tænk klogt, da al din alkohol er i blodet og kan nå din baby gennem din navlestreng.

Alle graviditeter er forskellige, og hver kvinde og deres kropstype er forskellige. Hvordan din krop reagerer på din tilstand og vin er i det hele taget uafhængig af andres mening. Hvad der kan føre dig til problemer ændrer måske ikke en eneste ting ved en anden mor. Hvad du dog skal vide er, at din babys vækst påvirkes af mængden af ​​drikke, du har. Jo mere du har jo mere påvirker det dit barn. Betyder ikke nødvendigvis, at det er helt i orden at drikke selv lidt.

Når du ikke er gravid, forbedrer et glas vin din kost og muliggør en sund fordøjelse. Men under graviditeten er scenariet helt anderledes, og synspunkter rundt omkring kan diskuteres. Rødvin hjælper med at berolige dine nerver og anbefales derfor af læger i Frankrig, men undgås helt af læger i USA, der mener, at rødvin kan føre til uønskede problemer hos din ufødte baby.

Så selvom du får en ok fra din læge, skal du altid huske at notere præcis, hvor meget han finder det okay. Hvor meget alkoholindhold i vinen, der betragtes som sikkert, er et andet emne, du skal lægge vægt på. Når det kommer til dit barns helbred, har du trods alt brug for støtte nok til at komme dig igennem månederne, især når du allerede har problemer med at holde dig fra grænserne.

Dit alkoholindtag og FASD -risici er direkte proportionale, så du skal være ærlig og straks tale med din læge om detaljerne, og hvad der kan gøres fra det tidspunkt. Det er naturligvis ikke umiddelbart muligt at afgøre, om din baby har FASD. Du kan blive ved med at diagnosticere din graviditet i stedet for at vide, om alt er i orden med graviditeten. Tidlig hjælp i graviditeten kan helt sikkert hjælpe dit barn med at nå, hvor det skal i udviklings- og vækststigen.

Et par ting, der burde hjælpe dig med dine alkoholproblemer, er. Hold dine prænatal kontrol markeret og se lægen, som du havde planlagt. At være bange hjælper ikke. Optimisme er nøglen her. Prøv at tale med din læge om al praksis med alkohol, du havde indtil du var gravid. Fortæl dem også om, hvornår din sidste drink var og dens indhold.

Eventuelle tips fra dit center for sundhedsydelser bør gavne dig i det lange løb. Der er undertiden specifikke tests på klinikker for at vurdere dine drikkevaner i det hele taget og udøve en rutine i overensstemmelse hermed for at holde dit sind afvigende. Bed om test fra din læge, og husk dem under hele graviditeten.

I det øjeblik du finder ud af din graviditet, bør du holde dig selv under kontrol. En god idé ville være at ringe til dine venner og familie for at få hjælp. Fortæl dem, at du vil gøre alt for at føde et sundt barn. Det burde få dem til at arbejde på dine alkoholvaner. Bed dem om at tage de ekstra flasker, du har købt, væk. En enkelt positiv tilgang bør tage dig langt.

Det kan være, så du ikke kan undgå at konstant have trang til at blive ved med at drikke. Dette kan føre til en udløser i din gamle vane. Hold kontakten med din læge og få deres nummer på dit hurtigopkald, så hver gang du vil ringe efter deres hjælp med dine vaner, kan de hjælpe dig med det samme effektivt.

Hold dit sind travlt med ting som barsel shopping, gå til forældrekurser, vide alt om de ændringer, du vil gennemgå, osv. Og så videre.

Selvom der ikke er direkte involvering i sundhedsskrækkelser og vin, når det kommer til dit ufødte barn, så vil du gerne styre uden om den mindste fare i disse 9 måneder, fordi vinens effekter alle er forskellige blandt forskellige kvinder og ikke at vælge vin frem for graviditet ville være en klog beslutning at tage.

Vin under graviditeten