A 10 legjobb korpásodás elleni gyógyszer Indiában

Különböző típusú korpásodás elleni termékek állnak rendelkezésre az indiai piacon manapság. Azoknak az embereknek, akik nem szeretik a vegyszereket, megpróbálhatnak valamilyen természetes gyógymódot használni, vagy egy üveg természetes kivonatot tartalmazó tisztítószert is jó és nagyon könnyen használható praktikus dolog lehet. Ezeket rendszeresen kell alkalmazni és használni a megfelelő előnyök elérése érdekében.

korpásodás elleni gyógyszerek

Ezek szintén nem rendkívül költségesek, és a legtöbb ember számára általában könnyen megfizethetőek. Ezek gyakran olyan olcsók, mint 150-240 rúpiák, és jó összeg egy hónapig tart. Ha egy személy valami csúcsminőséget szeretne, akkor ez elég költséges lehet. Rendszeres használat mellett azonban jó néhány elismert márka és eladó is jó termékeket árul, amelyek könnyen kezelhetők a probléma kezelésében.

Korpásodás elleni gyógyszerek:

Az alábbiakban bemutatjuk a 10 legjobb természetes gyógyszert, amelyek képesek korpásodni.

1. Biotique Bio Bhringraj Fresh Growth terápiás olaj:

Biotique Bio Bhringraj Fresh Growth terápiás olaj

Ez egy nagyon jól ismert és népszerű márka korpásodás elleni gyógyszer. Ez a termékük, amely tartalmazza a Bhringraj jóságát. Mint mindannyian tudjuk, ez egy kicsi növény, amely olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek szintén javíthatják a szálak egészségét. Ez az olaj meglehetősen megfizethető körülbelül 150 rúpiában, és könnyen használható rendszeresen. A további előnyök érdekében ezt masszírozni lehet, miután ezt melegítettük közvetett hő felett. Ez is javítja a vérkeringést, és segíti a gyökereket a tápanyagok felszívódásában. Ha a probléma oka a stressz, ez is enyhítheti a fej megnyugvását.

2. Nizoral sampon:

Nizoral sampon

Ez egy jól ismert és legjobb korpásodás elleni gyógyszer, és mérsékelt áron is kapható. Ketokonazolt tartalmaz, amely a gombaellenes gyógyszerek családjába tartozik. Ez rendszeresen alkalmazható 5-10 ml -es dózisban a nedves fejbőrre. Alkalmazza hetente kétszer 2-4 hétig a jobb eredmény elérése érdekében.

3. The Body Shop Rain Forest Volume sampon:

The Body Shop Rain Forest Volume sampon

Ez egy népszerű csúcskategóriás termék, és akkor használható, ha egy személy enyhén költséges dolgot szeretne használni. Ez azonban manapság meglehetősen könnyen elérhető, mivel számos üzlet található, amelyeket ez a márka a napokban hozott létre a nagy bevásárlóközpontokban.

4. Schwarzkopf Professional BC Volume Boost sampon:

Schwarzkopf Professional BC Volume Boost sampon

Ez egy másik, kissé költséges, de nagyon hatékony sampon, amely Nymphaea Alba gyökér kivonatot és panthenolt tartalmaz. Ez is meglehetősen megfizethető, bár kissé költséges.

5. Nioxin emlékeztető:

Nioxin Booster - Korpásodás elleni gyógyszerek

Ez a korpásodás népszerű terméke manapság. Ezeket más készleteikkel is lehet használni. Ez ideiglenes duzzanatot okozhat, hogy a területek teltebbnek tűnjenek, és megszabaduljon a gombás fertőzésektől.

6. Tvam Henna sampon:

Tvam Henna sampon - Korpásodás elleni gyógyszerek

Ez nagyon népszerű a korpásodás elleni gyógynövényekben. Ezt gyakran vásárolják a viszketéstől szenvedők. Ez a természetes henna kivonatokkal is enyhíthet, és mérsékelt ára is körülbelül 200 rúpia.

7. Tiszta, tápláló korpásodás elleni sampon:

Tiszta, tápláló korpásodás elleni sampon - Korpásodás elleni gyógyszerek

A készítmény hatóanyaga a nutritium 10, amely segít enyhíteni a száraz és irritált állapotokat, és csillogóbbá teszi a metszeteket. Ez is mérsékelt áron 240 rúpia, körülbelül 400 ml -es palackok esetében.

8. Aveda Damage Repair Cream:

Aveda Damage Repair Cream - Korpásodás elleni gyógyszerek

Ez egy kíméletes sampon quinoa fehérjével, amely nemcsak a viszketés miatt gyulladt fej megnyugtatásában és a sérült haj helyreállításában segít. Ez meglehetősen költséges, de hatékony termék.

[Többet látni: Házi tippek a korpásodás eltávolítására.]

9. A testápoló tojássampon:

A testápoló tojássampon - Korpásodás elleni gyógyszerek

Ez tojásfehérje kivonatokat tartalmaz, amelyek nagyon hasznosak, továbbá ingyenes formaldehidet és allergiás parfümöket tartalmaz. Ez megfizethető és mérsékelt áron, körülbelül 150 INR.

10. L’Oreal Elvive:

L’Oreal Elvive - Korpásodás elleni gyógyszerek

Ez egy gyógyszeres termék, amely segít egy személynek megszabadulni a viszketéstől és forr. Segít eltávolítani a száraz pelyheket. Ennek mérsékelt ára körülbelül 240 INR, és meglehetősen megfizethető.

Hagyja abba az irritációt a korpásodástól, ha allopátiás vagy gyógynövényes gyógyszereket használ. Az ebben a cikkben említett minden gyógyszer teljes mértékben segíthet a korpásodás természetes és gyógyszeres eltávolításában. Tehát próbáljon ki legalább egy gyógyszert a korpásodás elkerülésére, és ne legyen viszketés és irritáció.