9 királyi rózsaszín gyémánt ékszerterv gyűrűkben

“A gyémántok a lányok legjobb barátja” – ez egy nagyon híres mondás. A rózsaszín gyémántok nemcsak a lányok legjobb barátnői, hanem nagyon fényűzőek is. Nagyon szűkösek, és emiatt gyűjtőcikknek számítanak, mivel rendkívül értékesek. A rózsaszín gyémánt ára több mint 20 -szorosa lehet a fehér gyémánt árának. A rózsaszín gyémántok az Argyle Diamond bányából származnak. Ausztrália Kimberly régiójában található. Ez a világ egyetlen kereskedelmi forrása a természetes rózsaszín gyémántok számára.

Különböző típusú gyűrűk rózsaszínű gyémántokkal:

A rózsaszín gyémántgyűrűk a legkedvezőbb elemek az esküvői és eljegyzési helyszínen. Itt megosztjuk a legjobb rózsaszín gyémánt gyűrűket férfiaknak és nőknek.

1. Körte alakú rózsaszín gyémánt gyűrű:

Körte alakú rózsaszín gyémánt gyűrű

Ezt a körte alakú rózsaszín gyémántgyűrűt 18 millió dollárért adták el a Christie’s -ben egy ázsiai gyűjtőnek. A kő súlya 9,14 karátos, és díszes, élénk rózsaszínű. Ennek a gyémántnak a gyönyörű körte alakja szépen ül a gyűrűben, és eleganciát nyújt.

2. Ovális rózsaszín gyémánt eljegyzési gyűrű:

Ovális rózsaszín gyémánt eljegyzési gyűrű

Ez a gyönyörű eljegyzési gyűrű ovális alakú. Görbe alakú platina színű fehér gyémántok vannak. Egy gyönyörű, 5 karátos, ovális kivágású díszes barna rózsaszín gyémántot tartogat.

3. Rózsaszín gyémánt jegygyűrű:

Rózsaszín gyémánt jegygyűrű

Mielőtt azt mondaná, hogy „I Do”, nézze meg ezt az egyedülálló rózsaszín gyémánt jegygyűrűt, amely biztosan pontokat szerez. Exkluzív, és egy díszes rózsaszín és kollekció színű kerek, ragyogó kövezett gyémántkészlet esküvői zenekar 18K rózsa és fehér aranyból.

4. Kerek gyémánt rózsaszín gyűrű:

Kerek gyémánt rózsaszín gyűrű

Ez egy egyedülálló rózsaszín és fehér gyémánt gyűrű. A kerekre vágott 1/3 karátos rózsaszín gyémánt 12 kerekre vágott fehér gyémántból álló kerek keretben ragyog. A szalagot 72 fehér gyémánt oldalsó kő veszi körül. Ez a leglátványosabb hatást hozza. Ezek a gyémántok 14 karátos sárga arany sávban vannak elhelyezve, ami növeli a szépségét.

5. Fekete arany rózsaszín gyémánttal:

Fekete arany rózsaszín gyémánttal

Itt egy nagy csavar a normál gyémántgyűrűkhöz. Próbálja ki a fekete aranyat rózsaszín gyémántokkal! Gyönyörű és csillogó, ez az eljegyzési gyűrű nagy, 1/10ct párnával vágott rózsaszín zafírral, 1 ct gyémánt beállítással. 18 k fekete ródiumbevonatú aranyból készült, és ez növeli gazdagságát.

6. Százszorszép gyűrű rózsaszín gyémánttal:

Százszorszép gyűrű rózsaszín gyémánttal

Tiffany az egyik legszebb gyémántvásárlási hely, és ez a rózsaszín gyémántos gyűrű a legszebb. Ez egy százszorszép alakú gyűrű platina és 18 k rózsaaranyból, kerek ragyogó rózsaszín és fehér gyémántokkal.

7. Szív alakú rózsaszín gyémánt gyűrűk:

Szív alakú rózsaszín gyémánt gyűrűk

Ezt a szív alakú gyémántgyűrűt tökéletesen keretezi egy csoport rózsaszín és fehér gyémánt. Ez egy szív alakú rózsaszín gyémánt gyűrű félelmetes szépséggel és eleganciával, amely tökéletes meglepetés lesz, miközben felteszi a kérdést szeretteinek. A szív alakja tökéletes alkalmat ad.

8. Pink Eternity Band:

Pink Eternity Band

Ez kerekre vágott rózsaszín gyémánt örökkévalóság/esküvői zenekar, karátos súlya 0,03. 18K aranyból álló közös karomban helyezkedik el. Önmagában vagy más, egymásra rakható szalagokkal is viselhető.

9. Rózsaszín gyémánt kombinált gyűrű:

Rózsaszín gyémánt kombinált gyűrű

Ha eljegyzésre és esküvői zenekarra vágysz, akkor ez a tökéletes ajándék. Ez a díszes halvány rózsaszín gyémánt eljegyzési és jegygyűrű szett. A gyémántok természetes díszes halvány rózsaszínűek, kerek alakúak, kosárfogó stílusúak.

A gyémántok ősidők óta a női ékszergyűjtemény részét képezik. A rózsaszín gyémántok extra díszítést adnak ehhez a kollekcióhoz, és finomabbá teszik a hölgyet. Ritkasága miatt hozzáteszi, hogy sokkal vonzóbb a viselő személyre. Ha megengedheti magának a rózsaszín gyémántot, akkor a legjobb módja egy rózsaszín gyémántgyűrű vásárlása.