9 legjobb 1 -es karátos gyémántgyűrű különböző formákban

A gyémántok olyan dolgok, amiket minden nő megőrül. A szeretet jelét képviseli. A gyémánt egyfajta színtelen és ragyogó kő, amelyet különösen a női ékszerekben használnak. Különösen az eljegyzésben egy férfi megengedi, hogy a női gyémántgyűrűt viseljenek. Lehetetlen olyan nőket találni, akik nem rendelkeznek gyémántgyűrűvel. A gyémántgyűrűk kifejezetten 1 karátosak, mert nem drága és finom megjelenést kölcsönöznek.

1 karátos gyémánt gyűrű

1 karátos gyémántgyűrű az eljegyzéshez:

1 karátos gyémánt gyűrű osztályával és státuszával rendelkezik. Napjainkban a pár 1 ct gyémántgyűrűt választ az eljegyzéshez, amely párban érkezik. Srác még javaslata közben is gyémántgyűrűt ajándékoz a lányának.

1. 1 Ct gyémánt pasziánsz gyűrű:

1 Ct gyémánt pasziánsz gyűrű

Ezt hívják pasziánsz gyűrűnek. Csak egy gyémánt jár hozzá. Még egyetlen gyémánt is csillog, mint egy csillag. Ezt a gyűrűt egy hölgy naponta viselheti. Még nekem is van egy ugyanolyan formájú gyűrűm, és minden nap hordom. A tervezés egyszerű, de mégis hatékony.

2. 1 karátos gyémánt eljegyzési gyűrű:

1 karátos gyémánt eljegyzési rin

Ez egy gyönyörű gyémántgyűrű, amelyet eljegyzésre terveztek. Amikor egy srác ezt a gyűrűt a hölgy ujjába teszi, nagyon boldog lesz, amikor látja ezt a mintát. Ez a gyémánt gyűrű fehér aranyból készült. Mindenki kérni fog egy hölgyet, hogy lássa a tervezést.

3. 1 karátos divatos gyémánt gyűrűk:

1 karátos divatos gyémánt gyűrűk

Ez egy új trend a gyűrűk viselése az ujjaiban. Néhány hölgy kettőt visel együtt, van, aki 3 -at, és van, aki 4. Egyedül fog kinézni a nők ujjaiban. Ezt a fajta viseletet bármilyen funkcióban kipróbálhatja. Még az egyes gyűrűk mérete is eltér egymástól.

4. A hercegnő 1 karátos gyémántgyűrűt vágott:

A hercegnő 1 karátos gyémántgyűrűt vágott

Ez nagyon drága lesz, mivel annyi gyémánt van szegezve ebben a gyűrűben. A középső gyémánt nagy, kis gyémántokat kísér mindkét oldalon. Mesésen néz ki. Fantasztikus kialakítású kristálytiszta gyémántokkal rendelkezik.

5. 1 karátos szív alakú gyémánt gyűrű:

1 karátos szív alakú gyémánt gyűrű

Ez egy különleges, 1 karátos gyémántgyűrű. Amikor egy srác térdre borulva javasolja a lányát, ez lehet a legjobb gyűrű. Szív alakú gyémánttal van ellátva. Királyi és előkelőnek tűnik. Az ember biztosan elveszik e szív alakú gyémánt fényében.

6. Tervező 1 karátos gyémántgyűrű az eljegyzéshez:

Tervező 1 karátos gyémántgyűrű az eljegyzéshez

Ez egy különleges gyémántgyűrű. Ez egy nagyon gyengén tervezett dizájner gyűrű. Egy gyémánt között nagyon szép virág van az egyik oldalon. Az egyik oldalon gyémántsor is található. Olyan drágának is tűnik.

7. 1 karátos gyémánt pár gyűrű:

1 karátos gyémánt pár gyűrű

Ez egy kétkarikás készlet, pár karika 1 karátos gyémánttal. Minden gyűrűre a szív fél oldala van kialakítva. Ha ezt a gyűrűt egyben tartod, kiteljesít egy szívet. Ez tökéletes akár eljegyzésre, akár házasságra. A két ember közötti kötődést ábrázolja.

8. 1 karátos gyémánt ígéretes gyűrű:

1 karátos gyémánt ígéretes gyűrű

Ez egy gyémánttal szegezett ígéretgyűrű, amelyet élettársának adnak, és ígéretet tesznek az egymás iránti elkötelezettségre. Igazán stílusos és exkluzív kialakítású, kiváló minőségű gyémánttal. Az ígéretgyűrű azt jelenti, hogy egész életét csak azzal a személlyel tölti.

9. 1 karátos férfi gyémántgyűrű:

1 karátos férfi gyémántgyűrű

Ez egy férfi gyűrű gyémánttal. 5 gyémánt négyzet alakú. Ezt a gyűrűt vőlegénynek ajándékozzák az esküvőjén. A férfi gyűrű egyszerű kialakítású, és nem hordoz sok finomságot. Ennek ellenére drága és elegáns. A design kifinomult.

1 karátos gyémánt kicsi, elfogadható áron. Megfizethető, és a legjobb módja annak, hogy ajándékot adjon közeli hozzátartozóinak is. A női gyémántgyűrű sokféle kivitelben kapható. Kiváló munkát igényel, mivel a nőknek mindig új mintára van szükségük gyémántgyűrűben. Szinte minden hölgy őrült lesz a gyémánt mögött.