9 legjobb minőségű, 3 karátos gyémántgyűrű különböző formákban

A gyémántok szinte minden nő gyengesége a szépség, a csillogás és a szeretet iránt, a férfiak pedig a státusz és a gazdagság tekintetében. Minél nagyobb a gyémánt, annál hízelgesebb lesz. De valódi értelemben nem a gyémánt mérete határozza meg a gyémánt egyediségét és színvonalát. Valójában a gyémánt minőségét a tökéletes vágás és formázás határozza meg. A tisztaság, a vágások láthatósága a fényben és a ragyogás drágábbá teszi. Néhány egyedi gyémánt, mint a valódi gyémánt, vagy a zafír, vagy a rubin és a smaragd a drága gyémánt, de bár a három C határozza meg a gyémánt értékét.

3 karátos gyémánt gyűrű

A legjobb minőségű 3 KT gyémántgyűrű:

Itt felsoroltunk 9 legjobb mintát 3 karátos gyémánt gyűrűből eljegyzési párok számára.

1. 3 karátos pasziánsz gyémántgyűrű:

3 karátos gyémánt pasziánsz gyűrű

A 3 karátos pasziánsz gyémántgyűrűs szegecs a szegélyezett burkológyűrű és a gyűrűs gyémántok között is lenyűgözően néz ki. A gyémánt fénye és vágása sekély és lapos lehet, és a vakítás fantasztikus lehet ezzel a vágással is.

2. 3 karátos jegygyűrű:

3 karátos jegygyűrű

A 3 karátos gyémántgyűrű kiváló vágással, párna formával és szegecsekkel a tökéletesen kerek forma közepén gyémántot szegélyen és gyűrűs szalagon egyaránt. Az ilyen párnás 3 karátos gyémánt ritka és könnyű, mint amilyennek látszik

3. 3 karátos pár gyémánt gyűrű:

3 karátos pár gyémánt gyűrű

Egy gyönyörű, 3 karátos gyémántgyűrű járólapos gyémántgyűrűvel kiegészítő gyűrűként hihetetlenül jól néz ki együtt. Egy tökéletes, 3 karátos gyémánt a középső tetején csak szemet gyönyörködtető és elbűvölő a fényével.

4. 3 Karat Split Shank Halo eljegyzési gyűrű:

3 karátos hasított szárú Halo eljegyzési gyűrű

A 3 karátos kerek gyémánt gyűrű lapos alakú, túlságosan sekély megjelenésű, tökéletes olyan gyűrűhöz, amely tökéletesen elhelyezkedik az ujján. A formatervezett gyűrű, amelynek hasított szárú kialakítása és üreges kialakítása hihetetlenül és megfelelő tartományban néz ki.

5. 3 karátos márki vágott gyémánt gyűrű:

3 karátos márki vágott gyémánt gyűrű

A 3 karátos eljegyzési gyűrű gyémánt vágással, tökéletes marquise alakban szegélyezett gyémánttal szegélyezve, valamint a gyűrűs szalagon gyémánt díszítéssel is ragyogóan néz ki az eljegyzési szertartáshoz.

6. 3 karátos hercegnő gyémánt gyűrű:

3 karátos hercegnő gyémánt gyűrű

Az esküvői szertartáshoz szükség van egy 3 karátos hercegnő csiszolású gyémántgyűrűre, ilyen elegáns királyi kivitelben. A gyűrűs szalag felében a kövezett gyémántcsap háromoldalú. A platinagyűrű a tervezői gyűrűk egyik királyi terve.

7. Körte alakú 3 karátos gyémántgyűrű:

Körte alakú 3 karátos gyémánt gyűrű

A közepére szerelt körte alakú gyémántgyűrű, sekély vágású formával, csillogással néz ki. A körte alakú gyémánt 3 karátos kőből készült eljegyzési gyűrű tökéletes választásnak tűnik. A körte alakú gyémántgyűrűket nagyon ritkán választják egyedi kivágása miatt.

8. 3 karátos gyémánt arany gyűrűben:

3 karátos gyémánt arany gyűrűben

A 3 karátos kerek gyémántgyűrű tökéletesen az aranyba helyezve királyi pillantásával egyszerűnek, de hihetetlennek tűnik. A gyémánt 3 karátos és sekély lapos kivágása egyedi mázzal rendelkezik, és gyönyörűen rögzül az ujján.

9. Ovális alakú 3 karátos gyémántgyűrű:

Ovális alakú 3 karátos gyémántgyűrű

Az ovális alakú gyémántgyűrű gyönyörűen vágott, tiszta színű és karátos briliáns gyémánt, tökéletes a javaslatokhoz. A gyönyörű, világos sárga, ovális formájú, 3 karátos gyémántgyűrű csodálatosnak tűnik bárki számára, aki bemutathatja szerelmének.

A 3 karátos gyémántgyűrűt mindenki számára tökéletesnek tartják. Még a nem olyan gazdag emberek is megengedhetik maguknak egy gyönyörű 3 karátos gyémántot. A gyémánt alakja nem határozza meg a karátos egységek számát, ezért nem, és mint egy 3 karátos gyémánt, kicsi vagy nagy. A 3 karátos gyémántot mélyen vagy kisebbre lehet vágni, hogy nagy méretű legyen. Míg a mélyen vágott gyémántok is hasonlóan hihetetlennek tűnnek. A tökéletesek azok, amelyek nem túl mélyre és nem túl sekélyre vannak vágva.