9 legjobb minőségű 5 karátos gyémántgyűrű különböző formákban

A gyémántok és formájuk mérete és színe közül a legtökéletesebb forma és méret az 5 karátos gyémánt a gyémánt gyűrűk számára. Az 5 karátos gyémánt azt jelenti, hogy a gyémánt súlya 5 karátos, nem pedig összetéveszteni a méret egységével. Az 5 karátos méréseknél a súlyok 200 milligrammhoz vagy 0,007 unciához hasonlóak.

5 karátos gyémánt gyűrű

Tökéletes méret, hogy illeszkedjen egy gyűrűs szalagra, és ugyanúgy csodálatosnak tűnik. Valójában egy 5 karátos gyémánt elég nagy a gyűrűn, hogy egy pillantásra észrevehető legyen. A gyémánt súlya érezhető, ha az ujját viseli. Az 5 karátos gyémánt nagy méretű, így könnyen szív alakúvá is válhat

A legjobb minőségű 5 KT gyémántgyűrű az eljegyzéshez:

Itt felkértünk 9 legjobb mintát 5 karátos gyémántgyűrűből az ajánlattételi időre.

1. Párnázott 5 karátos gyémántgyűrű:

Párnázott 5 karátos gyémántgyűrű

A tökéletes párna alakú 5 karátos gyémántgyűrű dinamikusan néz ki az ujjakon. A négyzet alakú nagy vonzerőt takar távolról is, a gyémánt mérete miatt. A fehéraranyból készült gyémánt pompásan ragyog.

2. 5 karátos körte alakú gyémánt gyűrű:

5 karátos körte alakú gyémánt gyűrű

Az 5 karátos körte alakú gyémántgyűrű lenyűgöző tervezői gyűrű lesz, amely csodálatos lesz az eljegyzési gyűrű számára. A gyűrű gyönyörűen díszített kerek gyémántokkal az oldalain.

3. 5 karátos sárga gyémánt gyűrű:

5 karátos sárga gyémánt gyűrű

Az 5 karátos gyémánt eljegyzési gyűrű mesésen néz ki csillogó sárga fényében. A fehér kövezett gyémánttal körülvett sárga fényes gyémánt ragyogóbban ragyog. A gyűrű vékony pántja szintén fehér gyémánttal van kirakva.

4. 5 karátos hercegnő gyémánt gyűrű:

5 karátos hercegnő gyémánt gyűrű

A magas, fehér, kerek, gyémánttál platina formatervezésű gyűrű, amely csodálatosnak tűnik szeretője kezén. Az 5 karátos pasziánsz gyémántgyűrű magas, egyszerű ízületekkel koronázva józannak tűnik, mégis gazdag a fehér gyémánt dinamikus fényében.

5. 5 karátos ovális alakú gyémántgyűrű:

5 karátos ovális alakú gyémántgyűrű

A tökéletesen kerek alakú gyémántokon és a párnával vágott gyémántokon kívül az ovális alakú gyémánt formálja a maga gyönyörű fényét. A környező és a gyűrűs szalagon kövezett gyémántokkal díszített egész gyűrű mesésen néz ki. Az 5 karátos gyémánt jegygyűrűt a legjobban így lehet kialakítani.

6. 5 karátos sugárzó vágású gyémánt gyűrű:

5 karátos sugárzó vágású gyémánt gyűrű

Az 5 karátos kőből készült gyémánt gyűrű tökéletesen ragyogó vágással hihetetlenül néz ki, ha esküvői szertartásra választják. Gyönyörű férfi gyűrűs kialakításhoz, a négyzet alakú gyémántgyűrű tökéletes ajándéknak tűnik partnere számára.

7. 5 karátos rózsaszín gyémánt gyűrű:

5 karátos rózsaszín gyémánt gyűrű

A csavart stílusú, 5 karátos gyémánt eljegyzési gyűrű lenyűgözőnek tűnik, közepén a rózsaszín színű gyémánttal. A fehér kövezett gyémántokkal körülvett gyűrű elképesztően csillogónak tűnik, és tökéletes az eljegyzési ajándékhoz.

8. 5 karátos Royal Design Cut Diamond Ring:

5 karátos Royal Design vágott gyémánt gyűrű

A királyi dizájn a királyi családok számára 5 karátos gyémánt eljegyzési gyűrűt választhat az alkalomra. A korona alakú gyémánt magasan, gyönyörűen szerelt gyűrűkre kitűzve kiválóan néz ki az eljegyzési szertartáshoz. A gyűrűs szalagon kövezett gyémántokkal díszített gyűrű csodálatosabbnak tűnik.

9. 5 karátos gyémánt ezüstből:

5 karátos gyémánt ezüstből

Az 5 karátos pasziánsz gyémántgyűrű burkolt gyémántszegélyre és hasonló szegecses gyűrűs szalagra mesésen néz ki. A gyémántgyűrű dizájner megjelenése a legjobb esküvői szertartásokhoz. Tökéletesen platina platina a gyűrű hihetetlenül néz ki.

Az ötkarátos gyémántgyűrű más formákban is szebbnek tűnhet, a tökéletes kerektől eltekintve. A hercegnő formájú gyémánt vagy párnával vágott gyémánt a leggyakoribb 5 karátos gyémánt vágás, amelyet a gyűrűs szalagokra kell felszerelni. A gyűrűs szalagra szerelt 5 karátos gyémántgyűrű csak akkor kerül magasba, ha a megfelelő kialakítást és megfelelő fémet választja, hogy a gyémánt szépen illeszkedjen, a költségek kissé eltérhetnek.