9 legjobb opálkő gyűrűs kivitel férfiaknak és nőknek

Az opál ékszerek egyike az egzotikus és szemet gyönyörködtető ékszereknek. Az opálok villannak a szivárvány színeivel, amelyek lenyűgözik a szilícium -dioxid drágakövet. A belső színjáték és a megbabonázó villanások megnehezítik, hogy elszakítsa a szemét a jó megjelenéstől. Egyre több eljegyzési pár keresi az opálgyűrűket. Az Opál sosem fog csalódást okozni, és új színeket és mintákat tár fel az elkövetkező években. Ez a világ egyik leginkább átalakított drágaköve és október születési köve.

Különböző típusú gyűrűk Opal Birthstone -nal:

Ez a cikk segít kiválasztani a megfelelő, exkluzív opálgyűrűket, különböző formákkal.

1. Arany opálgyűrű:

Arany opálgyűrű

A színek, a lenyűgöző minták és a megjelenítés szempontjából az Opál gyűrűket korábban híresnek tartották. Az opálgyűrűk elegáns kialakításai hangsúlyozzák az emberek vágyát az ékszerek kiváló választása iránt. Az opálgyűrűket még esküvői ajándékokként és szerelmi gyűrűkként is szeretik és csodálják egyedi megjelenésük miatt. Egy apró gyűrű opálkő csapokkal ragyogó megjelenést kölcsönöz az ujjának.

2. Egyedi Hold opál gyűrű:

Egyedi Hold opál gyűrű

Különféle opálgyűrűs minták állnak rendelkezésre férfiaknak és nőknek egyaránt. Ezek az egyedülálló holdopálgyűrűk ragyogóvá és ragyogóvá varázsolják az ujjaidat. Egy apró kő van elhelyezve a gyűrű közepén, és a kalapált félhold kerete nyitja a finom gyűrűt, ez a gyűrű tökéletes a rendszeres használatra. Az opálgyűrűk sokkal lágyabbak, mint a gyémántok, de így kiválaszthatják az eljegyzési gyűrűket

3. Életfa gyűrű:

Életfa Gyűrű

Ez az életkarikafa ezüstből készült, 3 ½ felületű, és nagyon könnyű, és kiváló minőségű. Az élet fájának gyűrűje ez vonzó megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ez a gyűrű más kövekből is kapható, mint például gránát, türkiz és ametiszt. Tökéletes kiegészítője lehet mindennapi viseletnek.

4. gally és levél eljegyzési gyűrű:

Gally és levél eljegyzési gyűrű

A gyémántgyűrűhöz kapcsolódó opál szemet gyönyörködtető megjelenést és kiváló minőséget kölcsönöz. A gallyakból és levelekből álló eljegyzési gyűrűk készlete kézzel készült, két tónusú 18 k -s nyersfémmel. A gyűrű sávja fekete ródiummal van bevonva, és divatos megjelenést kölcsönöz

5. Fekete opálgyűrű:

Fekete opál gyűrű

Különféle opálgyűrűk vannak a piacon, fekete opál, fehér és kék, rózsaszín, stb. A fekete opálgyűrű zöldes típusú opál, fekete és arany foltokkal. Ezt sima és vágott cabochonnal lehet billenteni. Férfiak számára számtalan opálgyűrűs mintát kínálnak. Fekete opálgyűrű fehér kövekkel, és hagyományos megjelenést kölcsönöz.

6. Rózsaszín opálgyűrű:

Rózsaszín opálgyűrű

A rózsaszín opál gyengébb frekvencián rezeg, és fokozza az érzelmi testre gyakorolt ​​megnyugtató és pihentető hatást. Ez a rózsaszín opálgyűrű nagyon érzékeny emberek számára alkalmas. A gyűrű közepén rózsaszín opálkő található, a pánt pedig ezüst vastag anyagból készült.

7. Opál levélgyűrű:

Opál levélgyűrű

Ez az opál levélgyűrű a legnépszerűbb gyűrűvé vált, mint más, és ennek az opállevélgyűrűnek csillogó opálköve van. Kényelmes lehet az ujja számára, és gyönyörűen néz ki. Ez egyszerű és elegáns képet nyújt a viselőjéről. Ezt a gyűrűt bármilyen ruhával viselheti.

8. Jubileumi opálgyűrű:

Jubileumi opálgyűrű

A kék opálgyűrűk viszonylag ritkák és nagyon áttetsző kő, amely vonzóbb megjelenést kölcsönöz, mint a többi gyűrűs kivitel. Ez az évfordulós opálgyűrű remek színeket mutat, sok neonkék, narancssárga és zöld folttal. Ez egy szép alternatíva a hagyományos jegygyűrűhöz vagy évfordulós gyűrűhöz esküvőre.

9. Opálgyűrű végtelen szimbólummal:

Opálgyűrű végtelen szimbólummal

A fehér opálgyűrűk népszerűbbek. Más gyűrűk összehasonlítása során a kopott személyek szép és tökéletes megjelenést kölcsönöznek. Ez a kézzel készített gyűrű a végtelen csomót emeli ki, és 4 mm -es opálból készült. Ajándékozhatod ezt a gyűrűt a legjobb barátodnak vagy szeretteidnek, ami végtelenül boldoggá tesz.

Az opálok szenzációs ékszereket készítenek. Az opál súlya is fontos. Egy jó méretű opál egy gyűrűhöz egy és három karát között lesz. Természetesen vannak apró méretű kövek, amelyek gyönyörűek. Ha megdöbbentően gyönyörű és teljesen egyedi eljegyzési gyűrűt keres, mitikus antik hangulatú, és egy opálgyűrű tökéletes lehet az Ön számára.