9 stílusos kivitel sárga gyémánt gyűrűkben

A gyémántok a széles körben kiválasztott kő férfiak és nők ékszerekhez. Legyen ez csupán kristálykő, gyémánt, valódi gyémánt vagy születési kő; bájos érintéssel új megjelenést kölcsönöznek az ékszereknek. Különböző árnyalatokban és színekben kapható, formázható a kívánt ékszerekhez. A sárga gyémánt gyűrűk manapság meglehetősen divatosak. Arany, ezüst vagy platina szegéllyel díszített gyűrűk emlékezetes pillanatot adnak ajándékba.

A sárga gyémántgyűrűk speciális katalógusa:

Íme néhány szeretetteljes minta, amelyeket széles körben viselnek, hogy plusz pontot adjanak a személyiséghez.

1. Fehér és sárga gyémántgyűrű kialakítás:

Fehér és sárga gyémántgyűrű kialakítás

A széles körben kiválasztott sárga gyémánt eljegyzési gyűrű kialakítása szintén cz fehér gyémántokból áll. A gyűrű alapja platina az aranyos megjelenésért. A sárga gyémántot fehér apró gyémántok veszik körül, amelyeket oldalukon is követnek. A béna sárga kőnek megvan a maga varázsa, tökéletesen illik a fehérhez.

2. Egyszerű zafír sárga gyémánt gyűrű:

Egyszerű zafír sárga gyémánt gyűrű

Egyszerű és kifinomult megjelenést szeretne! Egy egyszerű arany gyűrűvel tűzdelt zafír gyémánt a legjobb, amit keres. A sárga gyémánt arany gyűrű csupán egy apró és vékony gyűrűt kap, amely nagyon finom. Ez lehet a legjobb ajándék egy kis alkalomra a hölgy szerelmének.

3. Sárga gyémánt gyűrű aranyban:

Sárga gyémánt gyűrű aranyban

Valami egyedire és inspirálóra vágysz! Itt egy háromtagú kombináció, amely egységes gyűrűs kialakítást biztosít. A gyűrű aranyból készült, elöl egy ovális gyémánt sárga színben. Széles körben választják jegygyűrűként egy menyasszony számára, aki divattudatos.

4. Leaf Designed Yellow Diamond Ring:

Leaf Designed Yellow Diamond Ring

Az eljegyzési gyűrűk sárga gyémánt levél alakúak lehetnek a legjobbak a tervezői megjelenéshez. A levél alakú arany gyűrű levél alakú sárga gyémántot kap, amelyet tovább fehér gyémánt borít. A fehér gyémántok sárga hatást is kölcsönöznek az arany alapnak köszönhetően.

5. Háromrétegű sárga gyémánt gyűrű:

Háromrétegű sárga gyémánt gyűrű

A sárga gyémánt jegygyűrű katalógus a férfi gyűrű új dizájnjával ragyog. A háromrétegű gyűrű platinából készült, ahol a középső sárga zafír négyzet alakú, két fehér gyémánt szegéllyel van borítva. A gyűrű vastagsága ideális esküvői ajándéknak.

6. Gömbölyű sárga gyémántgyűrű kialakítás:

Gömbölyű sárga gyémántgyűrű kialakítás

Szeretne ajándékba adni egy gyűrűt, rajta görbékkel! Itt egy gyűrűvel állunk, amelynek pántja több ível készült, és cikk -cakk formát ad. A rózsaaranyból készült gyűrűgörbék fehér kristálygyémántokkal díszítettek, négyzet alakú sárga gyémánttal.

7. Crown Design sárga gyémánt gyűrű:

Crown Design sárga gyémánt gyűrű

Szeretne valami királyi ajándékot adni hercegének, bájos! Próbáljon ki egy platina formatervezést korona kivitelben. A korona több fehér gyémántcsipkéből áll, amelyek egy ponton gyémánt alakú sárga zafírral vannak összekapcsolva. Ez a legjobb gyűrű a vőlegénynek az esküvőn, etnikai viseletben.

8. Trinity Yellow Diamond Ring Design:

Trinity Yellow Diamond Ring Design

A sárga gyémánt aranygyűrű katalógusban található háromság kialakítás meglehetősen népszerű a menyasszonyok körében. Ahogy a név is jelzi, a rózsa arany gyűrű három sárga gyémántot kap három különböző ágból. A középső ág is apró sárga gyémántot kap, míg a többi fehér gyémántot kap a dicsőséges megjelenés érdekében.

9. Napraforgó tervezett sárga gyémánt gyűrű:

Napraforgó tervezett sárga gyémánt gyűrű

Valószínűleg virágmintákat választanak az ékszerek között. A napraforgó ihlette gyűrű platina felhasználásával készül. A virágszirmok fehér gyémántból készülnek, míg a középső rész kör alakú sárga gyémántból készül. Stílusos és enyhe megjelenést kölcsönöz kis alkalmakra.

A sárga gyémánt gyűrűk különböző árnyalatokban csodálatosak, és rendszeres viseletre is alkalmasak. A gyűrűk gyémántban kaphatók, mint például tiff bármilyen gyémánt, kanári gyémánt, zafír gyémánt, cz gyémánt és még sok más közül választhat az Ön választása és ékszertervezése szerint.