Hogyan lehet természetes módon növelni a haj mennyiségét

A ritkuló hajproblémák továbbra is fennállnak, és rémálmok. Miközben arról álmodozik, hogy a feje tele van vastag göndör hálókkal, a fejbőre gyakran ki van téve, ha szétválasztja a haját. Ha sokáig fenntartja az oldalát, az elválás kissé túl nagyra nő, és ismét a vékony haj problémái zavarják Önt. Mindenki szereti a bolyhos hajfejet, ezért íme néhány őrült jó tipp, amelyekkel elrejtheti a ritkuló hajat. Ezek a tippek és trükkök nemcsak trendet hoznak létre, hanem hangerőt is adnak a hajadnak.

Hogyan lehet természetes módon növelni a haj mennyiségét

Mik a lépések a haj volumenének növeléséhez?

Az alapvető cél az, hogy a lehető legjobban finom volument adjon a hajadnak, de ne szembesüljön súlyos következményekkel. Általában, ha finom haja van, hajlamos leülepedni a fejére. A hajvastagság hiánya arra kényszeríti a hajat, hogy jobban leülepedjen, és a termék felhalmozódásával vagy akár a mindennapi szennyeződéssel szinte lehetetlenné válik a haja jó megjelenésének fenntartása anélkül, hogy aggódnia kellene a haj károsodása miatt.

haj, hogy némi volument kapjon a hajra1

Ebben a mai cikkünkben arról beszélünk, hogyan lehet természetes módon növelni a haj mennyiségét, de előtte ennek a folyamatnak az alapvető lépése az, hogy elhagyjuk azt a régi elképzelést, hogy rétegeket szerezzünk, amikor azt mondják, hogy a hajadnak volumenre van szüksége. Annak ellenére, hogy az első néhány napban a megfelelő tollvágás vagy réteg feldobja a megjelenést, idővel a professzionális szalonformák hiánya miatt hajszálai leülepednek. A rétegek ezután inkább a haj vékonyságát fogják figyelembe venni, mint az ellenkezőjét.

Visszatérve az alapokhoz:

Sok hajfogás magában foglal téged, mint egyént, hogy vigyázz magadra és a hajadra. Haja védelme a naptól és a hőtől nem segít a hangerőn és a hajvágás sem. Íme néhány alapvető tipp a haj mennyiségének növeléséhez.

haj, hogy némi térfogatot kapjon a hajra2

1. A jelentős siker érdekében a gyökereket vagy az alapot tökéletesíteni kell, ezért rendkívül fontos, hogy ezúttal a gyökerekre összpontosítson a teljes darab helyett. A gyökerek segítenek a kívánt mennyiség elérésében. Gondoskodnia kell arról, hogy elkerülje a termék felhalmozódását, és rendszeresen tisztítsa meg a fejbőrt. Masszírozza őket jól a jó vérkeringés érdekében.

2. A kezed elvégzi helyetted a munkát. Csak egy vaskos hajkefére van szüksége. Ezt a folyamatot ugratásnak nevezik, ahol a haj egy részét metszik szét, és egyik kezével tartják, míg a másik kezével a haj gyökereinek az ellenkező irányba történő ecsetelésére összpontosít, hogy a hátsó részen göndörödjön. Simítsa ki a tetejét kézzel, de győződjön meg róla, hogy minden este szétfeszíti a haját.

3. Gyakran új trükköt alkalmaznak a nők szerte a világon, ahol egy jó zuhanyzás után kiszárítja a haját, és közben úgy köti össze, hogy másnap reggel a haj más formát fog megőrizni. Általában forduljon olyan fordulatokhoz, ahol csavarhatja a haj egyes részeit, és összekapcsolhatja őket egy kontyba. Várja meg az éjszakát, és másnap reggel sportfodrozódjon.

4. Ha nem akarja megváltoztatni a haj típusát, egyszerűen használja a meleget barátként, hogy dolgozzon a legújabb vastagságán. Ha hajszárítóval melegíti fel gyökereit, akkor elérheti a kívánt hangerőt. Ez ugyanaz lehet, ha hő egyenesítőket használ. Csak kezdje el a gyökerektől, és húzza ki oldalra, nem pedig lefelé.

Kereskedés:

haj, hogy némi térfogatot kapjon a hajra3

Ha az otthoni trükkök nem teszik meg a helyét, akkor mindig választhat kereskedelmi segítséget, ahol extra sűrítő szérumokat kap, beépített kondicionálókat az extra térfogathoz, hajnövesztő samponokat és sűrítő hajlakkokat, amelyek segíthetnek a hangerőjátékban. Azonban győződjön meg arról, hogy nincs termék felhalmozódása.