A legjobb 15 klinika a hajátültetéshez Delhiben

India fővárosa lévén Delhi az ország különböző pontjairól vonzza az embereket a karrierlehetőségekhez. Az itteni gyors iramú és stresszes élet miatt mindkét nem embere hajhullással vagy alopeciával szembesül. A károsodás mértéke olyan, hogy a hajbeültetés az egyetlen kezelési forma. A késői időszakban számos hajbeültetési központ jön létre a város különböző részein.

Hajbeültetési klinikák Delhiben

A legjobb klinikák a hajátültetéshez Delhiben:

Az Ön kényelme érdekében az alábbiakban felsoroljuk a legjobb 15 hajbeültetési klinikát és szakközpontot, valamint elérhetőségeit. Ezek a Delhi -i hajbeültetési központok biztosan minőségi szolgáltatásokat nyújtanak Önnek.

1) Dr. A klinikája:

A Dr. A’s Clinic úttörő hajbeültetés Delhiben, amely a haj helyreállításának legújabb technikáit valósítja meg. Az ebben a klinikában alkalmazott technikát follikuláris egység hajbeültetésnek (FUHT) nevezik. A Dr. A’s klinikákon a máshol kezeletlen alopecia eseteket szintén pozitív eredménnyel kezelik. Emellett ingyenes online konzultációt kínálnak új betegeiknek.

 • Weboldal: www.fusehair.com

2) Provelus hajbeültetés:

A Pusa úton, Új -Delhiben található Provelus Hair Transplant klinikát 1980 -ban alapították, és ez az első szuper különleges hajbeültetési klinika Indiában. Sebészcsapatuk Dr. K.B. felügyelete alatt dolgozik. Goyal, veterán, aki a hajátültetési sebészetben szerzett figyelemre méltó tapasztalatairól ismert. A haj helyreállítására használt összes eljárás teljesen biztonságos és hatékony.

 • Weboldal: www.provelus.org

3) Dr. Shakti HHY:

Dr. Shakti veterán kozmetikai sebész, aki ezt a szuper különleges hajbeültetési klinikát vezeti Delhiben. Tudása az ország különböző részeiről származó, elismert hajbeültetési sebészekkel való tapasztalataiból származik. A HHY -nál FUE és FUT technikákat alkalmaznak a haj helyreállítására.

 • Weboldal: www.hhy.co.in

4) Aravali Klinika:

Az Aravali Clinic egy híres hajbeültetési klinika, amely follikuláris egység kivonást és follikuláris egység transzplantációs eljárásokat alkalmaz a progresszív kopaszság kezelésére férfiaknál és nőknél. A kezelések nagyon költséghatékonyak és nagy sikerrátával rendelkeznek.

 • Weboldal: www.hairtransplantationdelhi.com

5) Adhi India:

Az Adhi India egy speciális hajápolási klinika láncolata, amelynek fiókjai India különböző városaiban találhatók. Ők rendelkeznek a legszélesebb körű ismeretekkel a kozmetikai sebészetben és a bőr- és hajproblémák kezelésében. A legkorszerűbb berendezéseket és messze kiválóbb eljárást használják verhetetlen sikerélmény eléréséhez. További részletekért keresse fel a webhely linkjét.

 • Weboldal: www. besthairtransplant.com

6) Természetes hajbeültetési klinika:

A Delhi természetes és legjobb hajbeültetési klinikája kiemelkedő név a kozmetikai sebészet területén. Delhi-i kirendeltségük nagy sikereikről ismert. Megbízható hajbeültetési sebészekből álló csapatuk van, akik mindenféle hajhullási problémát kezelnek. Böngéssze weboldalukat, hogy többet megtudjon az orvosokról és a végrehajtott eljárásokról.

 • Weboldal: www.naturalhairtransplant.co.in

7) AK klinikák:

Ez egy franchise hajápoló klinika Delhiben, amely Karnatakában és Maharashtrában is rendelkezik. Az AK klinikákon a tüsző kivonás és transzplantáció megfelelő technikáira helyezik a hangsúlyt. Korszerű technikájuk és innovatív megközelítésük jó tartós eredményeket garantál.

 • Weboldal: www.akclinic.com

8) Berkowits haj- és bőrklinika:

Ez egy új kiegészítő Delhi kozmetikai sebészetéhez, és mindenféle sebészeti és nem sebészeti haj- és szépségápolási kezelést kínál. A legjobb eredmény elérése érdekében ötvözik a hajbeültetés és -visszaállítás területén szerzett tapasztalataikat az innovatív technológiákkal. Látogassa meg a webhelyet, hogy mindent megtaláljon, amit tudni szeretne. Ez a másik legjobb hajbeültetés Delhiben.

 • Weboldal: www.berkowits.in

best-hair-transplant-in-delhi

9) Haj és érzékek:

A Hair and Senses világszínvonalú infrastruktúrával és korszerű berendezésekkel rendelkezik, amelyek számos hajregenerálási szolgáltatást kínálnak. A klinikát a férj -feleség duó, Dr. Satinder Singh és Dr. Sangay Choden Bhutia vezeti. Ők szakemberek, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek a hajbeültetési eljárásokban. Itt a legjobb eredményeket és garantált elégedettséget kapja megfizethető áron.

 • Weboldal: www.hairsenses.com

10. Empathy Laser Clinic:

Ha tisztességes hajbeültetési klinikát keres Delhiben, Indiában, akkor az Empaty Laser Clinic itt van, hogy segítsen a legjobb professzionális hajbeültetési szolgáltatásban. Ez a központ hosszú évek óta kiváló szolgáltatásokat nyújt az új delhi lakosainak, és boldog vásárlókkal rendelkezik az egész városban. Sok éven át dolgoznak ezen a területen szakemberek, és mindenféle hajnövesztő és helyreállító lézeres kezelésben részesülnek. Felszerelésük a legjobb az osztályukban, teljesen hatékonyak és biztonságosak, és csomagjaik is meglehetősen megfizethetőek az egyszerű emberek számára.

 • Telefonszám: 09811157787
 • Cím-No. HD-6, 1. emeleti főút, Opp Metro pillér no, 362, Pitampura Rd, Vaisahli, Dakshini, Pitampura, New Delhi, Delhi 110034.

11. Dr. Dutt hajbeültetési központ:

Dr. Duttnak az egyik legjobb keze van a hajátültetés területén Delhiben. Szolgáltatásaikat mindenféle szőrnövekedési és szőrtelenítési probléma megoldására szentelték. Hatékony központja az arc kozmetikai sebészetének is. A klinika 1982 eleje óta működik, és mára Delhi egyik legismertebb hajbeültetési központja. Hajbeültetési központjaik is vannak Meerutban, Noidában stb.

 • Telefonszám: 91-9582812560
 • Cím – Acharya Niketan piac, a Jeevan Anmol Kórház közelében.

12. Dr. Madhu Hajátültetési Központ:

Dr. Madhu jól ismert hajátültetési sebész. A legjobb szolgáltatásokat nyújtják a haj helyreállítása területén, beleértve a természetes hajszáltervezést, a FUE -t, a sűrű csomagolást, az ultrafinom tüszőegység -oltást, a bajusz és a szakáll rekonstrukcióját stb., És még sok más szakértői szolgáltatást ezen a területen.

 • Ph. Nem – N/A
 • Cím – N/A

13. Dr. Anup Dhir:

Dr. Anup Dhir a hajátültetés és helyreállítás területén. Ő mindent tud, és klinikája valószínűleg az egyik legjobb hely, ahol meglátogathatja a hajbeültetéssel kapcsolatos igényeit. Megérti az ügyfelet, és családias és barátságos módon azon dolgozik, hogy elérje hajproblémáinak gyökereit, és hatékony gépek és a legújabb berendezések segítségével megoldja őket. Szolgáltatás utáni hívásokat is végez annak ellenőrzésére, hogy az ügyfél kényelmes és elégedett -e a kínált szolgáltatásokkal.

 • Telefonszám: 011 2643 8044
 • Cím – 101. lakosztály, 1. emelet, Ansal -torony, 38. épület, Nehru Place, New Delhi, Delhi 110019.

14. Apollo Kórház:

Ez az egyik legjobb hely a delhi hajbeültetéssel kapcsolatos összes problémájához. Kategóriájuk legjobb hajbeültetési szolgáltatásait kínálják ezen a területen, és gondoskodnak mindenféle külső hajszálakról és hajszálak beállításáról. Sok más hasonló szolgáltatást is kínálnak, és elmondható, hogy az egyik legjobb hajbeültetési célpont ebben a városban. Kozmetikai sebészeti részlegük nem csak egy sebészt biztosít Önnek, és ezért ők a legjobbak abban, amit csinálnak. Az alábbi weboldal minden szükséges információt megad.

 • Weboldal: http://www.apollohospdelhi.com/

15. Dermalife Bőr- és Hajklinika:

Itt található egy klinika, amely szakértői megoldásokat kínál minden hajproblémájára. Ez a tökéletesség központja, és mindenféle hajbeültetési problémát kezel. Az általuk kínált szolgáltatások révén a haj azonnal és hatékonyan nő a gyökerektől. Ismét hajhús fejjel mehetsz a 20 -as évekbe. A központban dolgozó szakemberek figyelni fognak rád, megértik a problémádat, és hatékonyan biztosítják a megoldásokat.

 • Cím – G 29 Mail Market Lane, Green Park Main, New Delhi, 110016.

Ezek a Delhi legjobb hajbeültetési központjai, amelyek minden gondolat nélkül felkereshetők a haj állapotának ellenőrzésére. Valójában bármilyen hajkezelésnél figyelembe vehetők, kielégítő eredményeket várva. Ha elégedett, nyugodtan hagyja megjegyzését.