A legjobb 9 hajbeültetési központ Ahmedabadban

A korai hajhullás és kopaszodás problémája nem csak genetikai, hanem más tényezőknek is betudható, mint például az alultápláltság, a szennyeződésnek való kitettség és az egészségtelen életmód. Ahmedábád városa minden szempontból fejlődik. Az ipari létesítmények létrehozása rombolja az egészséget, és a férfiak és a nők korai kopaszodásának egyik fő oka is. Ennek ellensúlyozására gyorsan növekedett a hajbeültetési klinikák száma a városban és környékén.

Hajátültetési központok Ahmedabadban:

Olvassa el, hogy megtalálja a legjobb klinikákat a hajátültetéshez Ahmedabadban.

Hajátültetési központok Ahmedabadban

1. Dr. M hajbeültetési klinika:

Ez az egyik legjobb hajbeültetési klinika, amelyet Ahmedabadban talál. A klinikát Dr. Mahadevia vezeti, aki képzett plasztikai sebész, több mint 17 éves munkatapasztalattal. Ismert tagja az ISHRS -nek, egy nemzetközi szervezetnek a haj helyreállításáért. A Dr. M hajbeültetési klinikán a kiváló tüszőátültetési módszereket alkalmazzák, hogy figyelemre méltó eredményeket érjenek el.

  • Weboldal: www.goodbyehairloss.com

2. ADHI India:

Az Adhi India a kozmetikai és hajbeültetési sebészeti létesítmények sikeres láncolata az országban. Hat nagyvárosban, köztük Ahmedabadban, jól működő központjaik vannak. Az Adhi -nál képzett sebészcsapatuk a Fue módszert használja a haj helyreállítására, mivel ez hatékonyabb és kevésbé invazív. Látogasson el az alábbi linkre, ha többet szeretne megtudni erről a speciális hajbeültetési központról Ahmedabadban.

  • Weboldal: www.besthairtransplant.com

3. Vasa Hair Academy:

A Vasa Hair Academy egy forradalmi hajbeültetési központ Ahmedabadban. A leginnovatívabb Feather Touch Tm technikát kínálják a haj helyreállításához. Nemzetközi képzettségű hajátültetési sebészekből álló csapatuk van, akik törekednek a tökéletességre és kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtanak egyedülálló technikák és kezelések segítségével. A Vasa Hair Academy megéri az idejét és a pénzét.

  • Weboldal: www.drvasa.com

4. Cutis Kozmetikai Plasztikai Sebészeti Központ:

A Cut a Kozmetikai Plasztikai Sebészeti Központ úttörője a kozmetikai és hajbeültetési sebészet területén. A Cutis -nál igyekeznek a legjobb és megfizethető transzplantációs műtéteket kínálni Ahmedabad lakosságának. Minden eljárásuk és technikájuk megfelel a nemzetközi szabványoknak. Látogassa meg a webhelyet, hogy többet megtudjon szolgáltatásaikról.

  • Weboldal: www.cutiscosmeticplasticsurgery.com

5. Dr. Ayyappan Thangavel:

Dr. Ayyappan Thangavel egy speciális hajbeültetési sebész, ahmedabadi székhelyű. A legjobb tüszőátültetési módszereket alkalmazza, hogy a legtöbb kielégítő és kellemes élményt nyújtsa pácienseinek. Dr. T Ayyappan az IBMS rangos tagja is. A klinikáján alkalmazott összes technika nagyon innovatív és költséghatékony. Látogasson el a klinikájára, és kérjen időpontot.

  • Cím: La Diva Kozmetikai Műanyag és Hajátültetési Központ SAL Kórház, Opp. Vastrapur rendőrség, Drive in Road, Ahmedabad – 380054

6. DHI Ahmedabad Klinika:

Ez az Ahmedabadban található DHI klinika a legfigyelemreméltóbb közvetlen hajbeültetési technikát alkalmazza a korai hajhullás és kopaszság kezelésére. Kiemelkedő bázissal rendelkeznek elégedett ügyfelekkel Indiában és külföldön. A DHI-nál a szakértő sebészek csúcstechnológiákat alkalmaznak a gyors és biztonságos eredmények eléréséhez.

  • Weboldal: www.dhiindia.com

7. Természetes hajbeültetés:

A Natural Hair Transplant egy speciális hajbeültetési és helyreállító klinika Ahmedabadban. Itt ultramodern és magasan fejlett kezeléseket kínálnak a kopaszság és a hajhullás ellen. A Natural Hair Transplantnál alkalmazott hajbeültetési eljárások kevésbé invazívak, fájdalommentesek és 100% -ban sikeres hajnövekedést eredményeznek.

  • Weboldal: www.naturalhairtransplant.co.in

8. Dr. Bijpal V Parekh:

Dr. Bijpal V. Parekh sikeres hajbeültetési sebész Ahmedabadban. Szinte minden kozmetikai sebészeti beavatkozást elsajátított, és a haj helyreállítására szolgáló follikuláris egység kivonási eljárására specializálódott. Dr. Parekh személyre szabott kezeléseket is kínál a hajhullás ellen.

  • Weboldal: www.bijpalparekh.com

9. Richfeel Trichology Center:

Ha tartós megoldást keres a hajhullás vagy a kopaszság problémájára, csak kérjen időpontot a Richfeel Trichology Centerben. A legjobb hajbeültetési sebészcsapatuk van, csúcstechnológiával és szolgáltatásokkal. A Richfeelnél a haj helyreállítási eljárásai biztonságosak, fájdalommentesek, és az eredmények láthatók egy kezelés után.

  • Weboldal: www.richfeel.com

A fentebb megadott hajbeültetési központok a legkeresettebb és legelismertebb klinikák a haj helyreállítására. A szolgáltatások és a kezelések páratlanok.