A legjobb 8 Sunsilk balzsam

Ki ne hallott volna a Sunsilk -ról? Ez az egyik vezető szépségmárka Indiában. Az évek során a márka számos kiváló hajápolási terméket hozott létre, beleértve a kondicionálót, samponokat stb. Indiával együtt a Sunsilk termékek több mint 50 országban kaphatók. Mindannyian időnként foglalkozunk hajproblémákkal, és ezért megértjük, hogy milyen nehéz kiválasztani a megfelelő kondicionálót az egyedi haj típusunkhoz. De ha a Sunsilkról van szó, akkor csukott szemmel alkalmazhatjuk csúcsminőségű termékeiket. Íme a Sunsilk legjobb hajkondicionálói.

Különböző típusú Sunsilk kondicionálók Indiában:

1. Sunsilk Radiant Shine kondicionáló:

naptej balzsamok

A Sunsilk ragyogó fényű kondicionálója szinte minden hajtípusra alkalmas, és kétségtelenül az egyik legjobb termék a jelenlegi kozmetikai üzletágban. A nők szeretik ezt a kondicionálót kompatibilitása miatt. A termék természetes elemekkel, például olíva-, jojoba-, amla- stb..

2. Sunsilk Dream lágy és sima tápláló kondicionáló:

Sunsilk Dream lágy és sima tápláló kondicionáló

Ez a balzsam lesz a megmentője, ha durva és száraz hajjal kell megküzdenie. A terméket úgy tervezték, hogy a haj ideális tápanyagérzetet biztosítson, és megőrizze a nedvességet. A balzsam tojáskivonatokat tartalmaz, és B5 -vitamin komplexet tartalmaz, amely nagyon hatékony a dús, dús hajért.

3. Sunsilk Stunning Black Shine kondicionáló:

Sunsilk Stunning Black Shine kondicionáló

A fekete haj nem csak szép? Az indiai nők általában fekete hajjal születnek, de ahogy felnőnek ebben a szennyezett országban, elveszítik ezt a fekete érintést. Ezt a balzsamot úgy tervezték, hogy visszahozza a veleszületett fekete hajat, és megőrizze a fekete fényes és fényes megjelenést. A termék amla gyöngy komplexumot tartalmaz, amely rendkívül előnyös a haj számára, és hosszú ideig sima és selymes marad..

4. Sunsilk Hair Fall Solution tápláló kondicionáló:

Sunsilk hajhullási oldat tápláló kondicionáló

Ahogy a termék nevéből sejtheti, kétirányú funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy ez a balzsam csökkentse és megállítsa a hajhullást, és a hajat is táplálja. Ez a legjobb napi ápoló kondicionáló a hajad számára, és csukott szemmel is használhatod, mivel nincs mellékhatása.

5. Sunsilk Straight Lock kondicionáló:

Sunsilk Straight Lock kondicionáló

Ezt a kondicionálót szeretettel készítették, hogy a lehető legjobb módon kezelje drága haját. Ideális termék egyenes és fényes hajhoz. Nincs olyan korlátozás, hogy ezt csak hajmosás után használhatja. Ez egy napi használatú termék. Inkább naponta kell használni, hogy megszabaduljon a göndör hajatól, és megkapja az ideális egyenes hajat, ahogy mindig is akarta.

6. Sunsilk sérült hajregeneráló kondicionáló:

Sunsilk sérült hajregeneráló kondicionáló

Ez a termék olíva szérum komplexumot tartalmaz, amely segít a haj simává és puhává tételében, hogy a kezed a hajadon keresztül tudjon haladni anélkül, hogy töredezne.

7. Sunsilk Keratinology Advanced Reconstruction Program Express Treatment kondicionáló:

Sunsilk Keratinology Advanced Reconstruction Program Express Treatment kondicionáló

Valószínűleg ez a legjobb kondicionáló a sérült haj javítására. A terméket úgy tervezték, hogy mélyen behatoljon a hajszálakba és hidratálja a hajat anélkül, hogy hajhullást okozna. Ha színbarát kondicionálót szeretne, akkor ne gondoljon tovább ezen a terméken, mivel színmentő funkcióval is rendelkezik.

8. Sunsilk Lively tiszta és friss kondicionáló:

Sunsilk Lively tiszta és friss kondicionáló

Ez a fantasztikus balzsam vonzó üvegben érkezik. A termékben található citrus vitamin komplex lehetővé teszi, hogy egyenletesen kisimítsa a hajat, és fényessé és vonzóvá tegye.