Hogyan színezzük a hajat otthon egyszerűen?

A hajat nagyon értékes kincsnek tartják egy nő életében. Annak érdekében, hogy jól vigyázzon rá, különféle stílusokat próbál ki. Az egyik leghíresebb lépés a hajfestés. Nagyon egyedi és jól meghatározott megjelenést kölcsönöznek.

hogyan kell festeni a hajat otthon

Miért költene több ezer dollárt a szalonban, ha otthon könnyen elvégezheti? Akár azon aggódsz, hogy milyen színt használj, akkor ezt a csodálatos cikket ajánljuk neked, amely végigvezeti az eljáráson, és segít elérni azt a megjelenést, amire mindig is vágytál. Elég könnyen elkészíthetők, és meglehetősen olcsók is. Ezért figyelmesen olvassa el a következő bekezdéseket arról, hogyan lehet otthon egyszerűen színezni a hajat?

hajfestés otthon

Tippek és szabályok a hajfestéshez otthon:

Mielőtt elkezdené festeni a haját, néhány alapvető szabályt be kell tartania. Az első dolog, hogy konzervatív legyen. Ne válasszon olyan színt, amely két -három árnyalattal sötétebb, mint az eredeti színe. A következő dolog az, hogy megkér egy barátot, hogy kísérje el. Figyeli, ahogy színezi a haját, és azt is elmondja, ha lemaradt egy helyről. A harmadik, amit meg kell tennie, hogy legalább hetente egyszer végezzen mély kondicionáló kezelést, hogy a haja fényes legyen. Az utolsó dolog, amit meg kell tennie, az első festés után csak a gyökereit kell festeni. Ha ezeket a pontokat időben betartotta, a hajfestés nem okozhat problémát az Ön számára.

A szükséges eszközök:

hajszín-dolgok-színezéshez

Szüksége lesz bizonyos eszközökre, mielőtt festené a haját. Az első dolog az ecset. Egy vagy két hüvelyk szélesnek kell lennie. A következő dolog, amire szüksége lesz, egy tál, hogy szükség esetén keverje össze a festéket és forgassa az ecsetet. A harmadik dolog a klipek. Ez segít a haj feltűzésében. A negyedik felszerelés egy patkányfarkú fésű. Ez segít a haj egyenlő részekre osztásában. Szükséged lesz két sötét törülközőre és egy alkoholos arcfestékre is.

Ne mindig bízz a dobozban:

Nem mindig kell bíznia a dobozon lévő képben. A hajfesték másképp reagál a különböző textúrákra, és bár szakember végzi, még mindig nem úgy néz ki, mint a dobozon lévő személy. Inkább a szín leírására összpontosítson. Ez jobb útmutatóként fog működni, és jó és hasznos tanácsokat ad a hajaddal kapcsolatban.

Végezzen szálvizsgálatot:

A harmadik dolog, amit meg kell tennie, egy szál teszt. Ez segít megérteni, hogy valóban tetszik -e a szín, és emlékeztet arra is, hogy mennyi ideig kell a festéket használni. Ezt egyszerűen úgy teheti meg, hogy a haj egy kis részét meghal, majd nedves ruhával letörli. Ezután törölközővel távolítsa el a színt teljesen. Ez segít megérteni, hogy melyik színt kell használni, és mennyi ideig kell tartani.

Mosd meg a hajad:

mosd meg a hajad

Mielőtt festené a haját, győződjön meg róla, hogy 48 órával előtte lemosta. Ez nagyon egyszerűvé teszi a haldoklást. Ha lehetséges, érdemes elkerülni a kondicionálót. De ha úgy érzi, hogy a haja túl száraz, akkor a következő öt percben használhat jó kondicionálót. Ez segít megőrizni a haj nedvességtartalmát, és a hajad nem szárad túl gyorsan.

Készüljön fel:

A következő dolog, amit meg kell tennie, készüljön fel. Fogjon egy törülközőt, és tekerje a vállára. Ez megakadályozza, hogy ruhái koszosak legyenek. A kesztyűt is fel kell vennie. Győződjön meg arról, hogy normál gumiból készültek. Még a latex is megteszi. A kesztyű viselése biztonságban tartja a kezét, és megakadályozza, hogy túl piszkos legyen.

Keverje össze a festéket:

keverés-hajszín-ecsettel

Most meg kell keverni a festéket. Vegyünk egy tálat, ecsetet és festéket. Kövesse a termék hátoldalán található utasításokat. Most keverje össze a festéket egy tálban. Ha a festékkészlethez nem tartozik tál, használjon otthon tálat. A műanyag edények általában a legjobbak. Ha a készlet nem biztosít jó ecsetet, akkor azt a helyi kézműves boltban kell megvásárolnia. A legjobbak általában másfél -két hüvelyk szélesek.

Festeni a haját:

festeni a hajad

A szálpróba befejezése után festeni kell a haját. Fogja meg az egyes szálakat és vigye fel ecsettel. Ha a szín túl világos, akkor újra alkalmazhatja. Ha nem szereti a világos vagy sötét verziót, megpróbálhat egy másik tesztet. Szüksége lesz egy fésűre is, hogy elválassza a haj különböző részeit. Ezek a szakaszok biztosítják, hogy ne maradjon le egyetlen hajfoltról sem.

Alkalmazza a festéket minden szakaszban:

Alkalmazza a festéket minden szakaszban

Törd a hajadat kisebb alrészekre. Kezdje a festést a haj gyökerétől. Ha a végéről kezdi, a színek nem egyeznek, és a végén zebrának tűnhet. Olyan jól dolgozza fel a festéket, hogy egyszerűen többnek tűnjön, mint egy normál hajszín. A végén biztosan hercegnőnek fog kinézni.

Időzítő beállítása:

set-a-timer-for-coloring

Az utolsó dolog, amit meg kell tennie, állítson be egy időzítőt. Ha sok ősz haja van, akkor érdemes hosszabb ideig megőriznie a haját. De ne tartsa a festéket egyik napról a másikra, mert ez kiszárítja a haját. A szükségesnél jobban megnyitja a mérleget.