15 smukke rubin halskæde smykkedesign

Rubin er en slags ædelsten. En naturlig rubin kommer i pink til rød blodfarve. Rubin betragtes som en af ​​de fire bedste og mest ædle sten, der findes fra naturressourcer. De fire natursten er diamant, safir, smaragd og rubin. Ligesom diamanter kategoriseres rubin også efter stykkets kvalitet på grundlag af dets størrelse, farve, snit og klarhed.

Den klareste og mest værdifulde rubin afhænger af dens farve mørke. Et rødt, blodrødt eller dueblod betragtes som det mest værdifulde blandt andre rubiner af samme kvalitet. Ruby menes at være fødesten for dem, der er født i juli. Så juli babyer vil selvfølgelig elske rubinsmykker. Og man ville vælge at købe den dyreste solopgangs -rubin.

rubin halskæde

Den mørke farve af rød i rubiner beskrives som den fineste rubin, men vi får også rubiner med små toner af lilla, pink og orange nuancer. Lilla tonede røde rubiner er mørke, og når de kombineres med smykker i gult guld, har det en yndig effekt.

Nyeste Ruby Stone halskæde designs:

Her er en liste over 15 smukke rubinhalskæder smykker til piger og kvinder.

1. Pæreform og rund diamantarv halskæde:

Pæreform og rund diamant halskæde

En pæreformet rubinsten, der er ren blodrød støder op til en hvid rund diamant besat i hvidt guld, er bare en vidunderlig kombination at have på en måneskin nat. Skønheden i de røde og hvide sten, der hænger alene på en velplejet nakke, ser hjerteskærende fantastisk ud. En rød rubin gør den alene nok til at blomstre påklædningen.

2. Forgyldt Ruby halskæde til kvinder:

Forgyldt Ruby halskæde til kvinder

En forgyldt rubinhalskæde er en af ​​de skatte, enhver kvinde gerne vil eje. Den røde herlighed af rubiner viser sig også at være et aktiv for feminin skønhed. En fintskåret veldesignet rubin i ovale former er besat i rent mørkegult guld med en cirkel af brolagte diamanter ser bare fantastisk ud. Og ikke at forglemme, den pæreformede rubin, der hænger i halskæden, er et perfekt design.

3. Ruby Stone Vintage halskæde:

Ruby Stone Vintage halskæde

Klassiske statement -smykker med den originale effekt af rubinsten kan få dit look til at se smukt ud. Rubinsten forvandles kunstnerisk i perler og store flade og designerformer, der ender med at blive smukke halskæder. En oxideret halskæde med besatte flade rubinsten kan ikke kun bringe et rigt præg på din påklædning, men ser også fantastisk ud med dit outfit.

4. Guld Rubin Emerald halskæde Design:

Guld Ruby Emerald halskæde Design

Når vi taler om sten, kommer navnene på smaragder og rubiner ofte først. Kombinationen af ​​smaragder, rubiner og diamanter skaber altid et fantastisk par. En halskæde lavet med rubiner og smaragder stenet med guld er bare et perfekt halsstykke, som enhver dame ville fremhæve på en aften i en fest. De uregelmæssige former for smaragder og rubiner gør sættet mere elegant og fantastisk.

5. Double Swan Ruby Halskæde:

Double Swan Ruby halskæde

Et dejligt design af svaner lavet af den strålende glød af røde rubiner. Platinbasen af ​​rubiner får fantastisk svanerne til at se smukkere ud. Svanernes ansigt, der laver et hjerte, bringer alle følelser hos to elskere. Hjerteformen af ​​rubiner gør svanens krop til en smuk skabelse af håndværkerne. En enkelt platinkæde med disse rubinsvanevedhæng stopper øjnene på den.

6. Hjerteformet rubinsten halskæde med diamant:

Hjerteformet rubinsten halskæde med diamant

Det store hjerte og rubin vedhæng halskæde med par hjerte former rubin øreringe vil få dit look fantastisk og skinnende. Det kæbende faldende design af rubinhjerterne vil forstærke enhver dames sexede look. En glamourøs kjole med åben hals i enhver almindelig farve ser ud til alt hvad du har brug for for at smelte utallige hjerter.

7. Vintage Style Oval and Pave Ruby Pendant Halskæde:

Vintage stil oval og bane Ruby vedhæng halskæde

En stor rubin i oval form indlagt mellem belægning med diamantstel ledsaget af en lille rubin med samme design lige over det ser fantastisk ud. Den rødbrune rød farve af rubin bringer kærlighedsbegær fra sin nuance. Enhver dame kan se temmelig fantastisk ud i et rødt outfit, især en kort trendy kjole, der passer perfekt til sådan en dejlig vedhængskæde.

8. Halskæde i sølv og rubinfisk vedhæng:

Sølv og Ruby Fish vedhæng halskæde

Et meget stilfuldt vintage rubinvedhæng ser helt ud af verdens design, der kan få dit look til at skille sig ud. En fisk, der falder fra vinterblomster designet i sterlingsølv, graverer en rubin i en oval form. Selve tanken bringer halskæden en enestående effekt. Sådan en unik halskæde kan være et valg for både mænd og kvinder.

9. Rubinrød krystalhalskæde:

Rubinrød krystalhalskæde

Et dobbelt valg for både mænd og kvinder er en krystalformet rubin indgraveret med en ramme i sterling sølv, der holder den spidse rubinkrystal, ser bare enestående ud på alle. En filigran sølvkæde er bedst til den mandlige påklædning.

10. Filigran Ruby halskæde:

Filigran Ruby halskæde

En lilla tonet rubinsten er en af ​​de fineste blandt rubiner. Den sjældent fundne rubin er mørk i sin skygge. Når den er fint skåret i en fornem dråbeformet form, ville rubinen være et krav fra mange. Rubinen er fastgjort med et veldesignet filigran-vedhæng, der gør det hele perfekt til at vise arrangementet frem.

11. Ægte graverede rubinperler halskæde:

Ægte graverede rubinperler halskæde

Perler af originale rubinsten er meget i trend. Udseendet af rubinperler giver dig en rig følelse af ædelsten på din hals. Vægten af ​​rubinperle laver også en tung halskæde. Et rigt udseende krediteres bestemt til halskæden med rubinperler.

12. Design af rubin og diamant hagesmæk:

Design af rubin og diamant hagesmæk

Set med smarte rubiner og runde diamanter, monteret i 18 karat guld, er et yndigt stykke halskæde. Den store halskæde dækker hele halsen, hvilket gør den til statement -smykker og også et showstop.

13. Hvide muslingeskalperler og rubinhalskæde:

Hvide muslingeskalperler og rubinhalskæde

En rubin i en oval form i midten af ​​halskæden kan være attraktionens centrum. Og når det er stort, er det sikkert, at man ikke vil modstå sig selv for at bede dig om det. Når den er spændt med hvide muslingeskalperler, vil halskæden ligne en skat at eje sådan en halskæde.

14. Designer Ruby High Neck Necklace:

Designer Ruby High Neck halskæde

En halskæde i et dronningdesign er et hjertestoppende aktiv for enhver kvinde. Skønheden ved marquise -formede rubiner giver dig et skarpt kig på smykkestykket. De markiserede rubiner ser anderledes ud end andre stenformer. Når det er parret med hvide diamanter indlagt i hvidguld kronformet halsstykke, bliver det nattens showstopper.

15. Brudeguld Ruby halskæde:

Brudeguld Ruby halskæde

En rubin indisk brudehalskæde er en dyr ting i den. Den helt rubingraverede halskæde med rubiner, selv på multistrengene, der holder et rubin designet stort vedhæng, er noget en brud føler højt på.

Når rubiner støbes og besættes i metaller og ædle metaller som guld eller platin, øges ornamentets ypperste skønhed til en anden højde. Rubiner har eksperimenteret i talrige designs, der vinder hjertet – lænket rubiner til tunge dronning brudehalskæder. Skønheden ved rubin falmer aldrig. Rubiner er besat i øreringe, vedhæng, ringe og mest fremtrædende i halskæder. At vælge en rubinhalskæde kræver helt sikkert en anden overvejelse.