25 nyeste indiske smykker halskæde sæt designs til damer

Har du et kunstnerisk bøjet sind samt en passion for smykker? En måde, hvorpå du kan forkæle dig med smykker, er at gå med de forskellige designs til halskæder. At bære et halskædesæt med øreringe er ikke et moderne dæk. For mere end et par år siden blev folk set iført de forskellige kategorier af halskædesæt fremstillet af guld, diamant, rubin, sølv og platin, der pryder bærerne.

Der er en bred vifte af smykker halskæde sæt, der normalt vil være lavet af perler og guld. Der er også nogle enkle og elegante designs med en kabal vedhæng og indviklede mønstre, der også med uendelige muligheder til særlige lejligheder. Bortset fra dette er designer halskæde sæt af guld og sølv et raseri blandt alle de modebevidste kvinder i dag!

halskæde sæt

Enkle designs af halskædesæt til kvinder:

I dag med den hurtigere og nyeste udvikling af internettet kan du få mange designs og stilarter med halskædesæt, som kan være en perfekt gave til din kæreste eller slægtning. Her kan du få de 25 bedste designs af halskædesæt som et perfekt tilbehør, der passer til enhver lejlighed. Disse deigns vil få brugeren til at se elegant og elegant ud og derved vise personens kreativitet og personlighed. Disse designs vil også i høj grad fremhæve skønheden hos personen i alle aldre og i enhver stil.

1. Terracotta Ganesha halskæde med Jhumka:

Terracotta Ganesha halskæde med Jhumka

Denne terracotta Ganesha halskæde med matchende Jhumka anses for at være et unikt og ekstra almindeligt kunstværk fra de berømte designs i tempelsmykker. Dette har et vedhæng med et Ganesha -vedhæng, som vil blive tilbedt af de indiske guder. Håndskulptureret design med bagt ler til smykkens hårdhed, denne halskæde er også utrolig let og allergivenlig

2. Gudinde Lakshmi halskæde og øreringe:

Gudinde Lakshmi halskæde og øreringe

Dette Goddess Lakshmi halskædesæt vil være meget rart at have på, da dette vil blive betroet rigdom, formue og velstand. Dette var det meget unikke og inspirerede halskædesæt med gudinden Lakshmi vedhæng i et håndskulptureret mønster. Malet med ikke -giftige farver og patenteret akrylmaling gør halskæden mere holdbar.

3. Påfugl design halskæde sæt:

Påfugl design halskæde sæt

Der findes forskellige designs til halskæder. De mest standard halskæde sæt designs findes i terracotta designs med påfuglefjer design, der er lavet med attraktiv farve. Dette halskædesæt er glidet med pyntende påfuglvedhæng vil give det bløde og sarte look. Dette halskædesæt er et fantastisk stykke til lejlighed og bryllup. Der er en justerbar krog til rådighed; dette giver et trendy og klassisk look.

4. Palm Beach perle og krystal guld halskæde med armbånd:

Palm Beach perle og krystal guld halskæde med armbånd

Den gule guldhalskæde vist ovenfor blev lavet smukt med de rigdomfyldte røde rubinsten, der kan prydes med armbåndet. Dette smykke er fremstillet af et klassisk 14 Karat gult guldmateriale. At bære denne halskæde vil tilføre brugeren skønhed ved at tilføje en burst af strålende rød farve til din hverdagsgarderobe. Hvis du er en modeafhængig, vil valg af dette være det bedste valg til din garderobe.

5. Brude sølv halskæde sæt med ørering:

Brude sølv halskæde med ørering

Brudesølvhalskæder til kvinder er et meget smukt udvalg af smykker, der altid begejstrer nogen. For det bedste valg af smykker til et specielt formål kan sølvkædesæt være det perfekte valg. Dette halskædesæt i brudesølv er udført i sterlingsølv og dekoreret med friske hvide sten, hvilket giver en attraktiv udsigt til hele dit udseende.

6. Fashion Diamond 3-delt halskæde sæt:

Fashion Diamond 3-delt halskædesæt

Dette elegante charme stil Fashion Diamond 3-delt halskædesæt blev udstyret med et meget detaljeret designet blad og parret med matchende nitter i dit valg af design. Dette giver et elegant og mere iøjnefaldende look, mens det er forbundet med en tynd kæde. Dette fås også i en række forskellige designs på sølvfyldkæde. Dette er et dejligt og bedste valg til brudepiger, og du kan bære dette halskædesæt.

7. Guld blomsterhalsbåndssæt:

Guld blomsterhalsbåndssæt

Guld blomstermønster halskæde sæt blev lavet i et blomsterdesign vil være blændende i udseende, når det bæres af brugerne ved alle lejligheder. Topaz blomsterformet vedhæng er en ekstra skønhed, der gør dette som et perfekt supplement til mange forskellige outfits ved at gøre brugeren meget mere forstærket i deres udseende og udsigter.

8. Rhinestone Diamond halskæde sæt:

Rhinestone Diamond halskæde sæt

Diamant halskædesæt blev lavet på en måde, der simpelthen fuldender den elegance, som enhver kvinde ønsker at udtrykke ved deres særlige lejligheder. Diamant halskæde sæt passer til enhver form for kvinder, der ønsker at forbedre deres skønhed. Elegant og smukt diamant halskædesæt blev lavet med diamantsten og giver det smukke fantastiske look til andre.

9. Traditionel møntdesign halskæde i guld:

Traditionel møntdesign halskæde i guld

Simply Geometric afrundet halskædesæt var sammensat med to fem afrundede vedhæng og ophængt på en guldfyldt kæde. Denne guld afrundede halskæde er et enkelt og smukt stykke perfekt til at give til en speciel person eller som en gave til deres kære. Dette halskædesæt giver din hals et enkelt og elegant udseende og passer til enhver form for lejlighed. Du kan også bruge denne kæde til brug af dele.

10. Set med åbne hjerte -halskæder:

Open Heart Diamond halskæder sæt

Diamantsmykker taler om solens varme og dit hjertes lidenskab. Dette 4 -lags halskædesæt vil gøre dig stolt og folkerigt design blandt andre halskædesæt. Smukt og lagdelt halskædesæt i god kvalitet vil give det unikke look. Guldhalskæderne i 4 lag består af diamantsten, der er pakket ind med en tynd kæde.

11. Perlesæt halskæde med ørehængning:

Perlesæt halskæde med ørehængning

Pearl halskæde sæt er meget berømt for sin naturlige farve og deres kvalitet. Kvinder elsker at have perlehalskædesæt. Glamourøse brude perle halskæde sæt er udstyret med ferskvand perler kæde og dekoreret med sølv sten; vedhænget i kæden indeholder perle med sten, som giver et elegant udsyn til brugerens hals.

12. Turkis halskæde sæt:

Turkis halskæde sæt

Dette stilfulde turkis halskæde med kobberbelagt grøn farvekæde sæt viser de pulserende grønne farveperler i et afrundet snit, der blev spændt sammen på en længere streng. Dette halskædesæt var stærkt sikret med en 14 karat gulhummerhummerlås. Dette kan bæres med alle outfits fra afslappet salwar til et perfekt bryllupskostume, da dette var smukt lavet i et elegant look.

13. Moderne sølv halskæde sæt:

Moderne halskædesæt i sølv    

Halskædesæt i sterlingsølv er alsidige stykker, der kan bæres til særlige lejligheder og til daglig brug. De er udstyret med unikke personligheder og designs. Dette sølvhalskædesæt var ornamenteret med de turkisblå sten, der giver et moderne og trendy look; dette kan være et perfekt tilbehør til enhver form for outfit.

14. Amber Crystal Necklace Set:

Amber Crystal halskæde sæt

Unikt ravkrystal halskædesæt designet med bittesmå røde farvesten og forbundet med tynde hvide sten på omridset, hvilket giver den unikke udsigt. Dette halskædesæt kan laves med et afrundet design; låsen er designet med sterling sølv. Du kan bære dette røde halskædesæt til enhver bryllupsceremoni, der giver et unikt look end andre.

15. Gul guld sort og grå farve sæt halskæde:

Gul guld sort og grå farve sæt halskæde

Gul guld sort og grå farve sæt halskæde er designet med selektiv og matchende farve stud er faktisk en designerkunst. Disse unikke designede sorte halskædesæt indeholder designet af sorte sten, og hver sten er fremstillet fremhævende. Dette giver et mere attraktivt og iøjnefaldende look end andre halskædesæt.

16. Party Wear guldbelagt halskæde sæt:

Party Wear forgyldt halskædesæt

Dette er et af de perfekte festslid halskædesæt, der er designet med kundan sten og designs. Dette kan være et håndlavet festhalskædesæt, der kan dekoreres med forskellige glitter og sten. Dette halskædesæt kan designes med forgyldt kæde og afsluttes med sorte perler, der giver et perfekt traditionelt look til brugerne.

17. Enkelt og fristende halskædesæt:

Enkelt og fristende halskædesæt

Dette enkle og fristende diamanthalskædesæt blev lavet med diamantsten og vedhænget dekoreret med unikke sten. Du kan også bære dette vedhæng med din normale kæde. Dette diamant halskædesæt er udført meget smukt, og det er stilfuldt afsluttet. Denne diamant vedhæng er farve mindre, hvilket giver den bedste klarhed.

18. Guld og hvide cirkeløreringe og halskædesæt:

Guld og hvide cirkeløreringe og halskædesæt

Det runde formede vedhæng halskædesæt er lavet af amerikanske sten, i en mat hvid skraveret sten. Opskriften er identisk foran og bagpå. Dette lækre halskædesæt tilføjer elegance til ethvert outfit. Du kan bære dette halskædesæt til din almindelige brug samt til særlige lejligheder.

19. Bridal White Diamond halskæde sæt:

Bridal White Diamond halskæde sæt

Diamant halskæde sæt er det unikke fra andre smykkekollektioner. Der findes forskellige former for stil, og designs fås med amerikansk diamanthalsbåndssæt, der er designet med rød diamant og en perfekt finish. Dette diamant halskædesæt er et perfekt tilbehør til fest- og bryllupsfunktioner. Du kan give dette halskædesæt til enhver brud, hvilket er en perfekt gave til deres bryllupsceremoni.

20. Guld og diamant halskæde sæt til bryllup:

Guld og diamant halskædesæt til bryllup

Dette håndlavede halskæde sæt med to matchende øreringe, en af ​​de populære stilarter er en smuk halskæde. Du vil måske blive overrasket over at høre, at halskæder har eksisteret i meget lang tid. Dette er en unik håndlavet genstand af forsølvede materialer sammen med krystaller og diamantsten. Dette halskædesæt har det komplekse design, og det kan bruges af kvinder til alle lejligheder fra bryllupper til fester.

21. Curb Link Necklace Set:

Curb Link halskæde sæt

At vælge det rigtige brudehalskædesæt er bare vigtigt, da det er at vælge den rigtige brudekjole, for det viser et komplet billede, et overordnet look. Der er forskellige former for bryllupskædesæt, som en brud kan overveje. Dette fuldt udformede halskædesæt er meget populært blandt alle halskædesætdesignerne. Dette kan designes med et dæmpet mønster, der giver et elegant look.

22. Abbey Style Emerald Necklace Set:

Abbey Style Emerald halskædesæt

Abbey stil Emerald halskædesæt blev lavet med sjældne smykker i New Zealand. Dette er et flerfarvet halskædesæt i abbey-stil og forbundet med bittesmå friske smaragder, og det kan være trådindpakket med kobber tynd afrundet kæde. Smaragden på halskæden giver sættet et særligt udseende. Denne form for halskædesæt af høj kvalitet vil virkelig bringe nåde og elegance til brugeren.

23. Lilla halskæde sæt:

Lilla halskæde sæt

Dette ægte lilla farve perlehalskædesæt var lavet af mørke lilla sten og ender med den perfekte finish. Du kan vælge forskellige længder. Dette halskædesæt passer perfekt til modekvinder i alle aldre.

24. Guldbladet motiv halskæde og øreringe sæt:

Guldbladet motiv halskæde og øreringe sæt

Dette bladhalskædesæt blev afsluttet med en poleret finish, som var den virkelige attraktive del af denne halskæde. Hvert blad er 100% unikt, hvilket gør det til en fantastisk gave til en ven eller brudepige! Dette bladhalskædesæt med øreringe er et perfekt tilbehør til ethvert outfit. Kædehalskædesæt er bredt fremstillet til teenagepiger og kvinder i alle aldre. Varianter af halskædesæt er tilgængelige på markedet, og som er lavet til det levende look for personerne.

25. Deco Art halskæde sæt:

Deco Art halskæde sæt

Art deco halskædesættet var meget kendt fra begyndelsen af ​​1920’erne, som var forgyldt i den magenta lilla farve, vil virkelig give det sofistikerede udseende, når det bæres ved enhver lejlighed. Dette blev også fastgjort med det elskelige matchende magenta organza -bånd, som lader brugeren justere slid, når det er nødvendigt. Du kan få mange farver med denne version af halskædesæt.

Halskædesæt er en fantastisk måde at tiltrække andre mennesker på. Med enorm konkurrence og modetrends tiltrækker folk mere med halskædesættet. Halskædesæt er det perfekte valg til kvinder i alle aldre og til enhver lejlighed. Især angiver det din personlighed og dit humør. Det får dig til at se energisk og fantastisk ud. Du kan vælge dine egne halskædesæt, der ikke kun viser din kreativitet, personlighed og dit humør; men ligger godt inden for dine kommercielle begrænsninger.

I denne artikel er der ansat forskellige halskædesæt. Der findes nye og mest trendy halskædesæt på markedet. Du kan foretage små justeringer af de tilgængelige i butikkerne, når det kommer til valg af dit halskædesæt, da der ikke er mangel på valg. Du kan vælge dit bedste halskædesætdesign og nyde enhver lejlighed med dette halskædesæt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80