25 Seneste samling af guld halskæde designs i 15 gram

De moderne modetrends og industri handler lige nu om indviklede, enkle, men elegante og smarte ornamenter. Borte er de dage, hvor man har lyst til tungt og fedt udseende, og nu er det tid, elegance og kongelig udseende tillægges betydning. Parallelt hermed er flere moderne kvinder over hele kloden i fantasi med 15 gram halskædesign, hvilket giver betydning for det overordnede udseende end vægten. Disse guldhalskæder er enkle, men alligevel skåret smukt, godt inden for rækkevidde til flere præferencer og aldersgrupper. Hvis du undrer dig over, hvordan disse kan se ud, her er vores guide til at give dig et glimt af trendende guldhalskæde i 15 gram.

Seneste guld halskæde designs i 15 gram – 2020:

De fleste af guldhalskæderne i disse vejer kommer smukt til at være i trend med moderne præferencer og kantet udseende. De er fantastisk flotte og kan passe til kvinder med forskellige stiludtalelser. Her er vores top og prestigefyldte liste over 15 til 20 gram guldhalskædesign, man ikke må gå glip af i denne sæson! De er helt fantastiske og er begge muligheder i budgettet såvel som dyre high-end dem.

1. Guld halskæde Design med perler:

Guld halskæde design med perler

KØB NU

Vi elsker alle at flaunt edgy og moderne udseende ganske ofte. Hvis du undrer dig over, hvordan du gør det samme med guldpynt, her er det hemmelige spor. Perler er altid den tidløse skønhed, som aldrig går ud af trenden. Denne guldhalskæde, når den er parret med perle, resulterer i et så indviklet og pragtfuldt udført halskæde, som passer til alle de charmerende og yndefulde moderne kvinder, der er på jagt efter elegance og et levende look.

 • Design: En indviklet udskåret guldhalskæde med perle og krystaller i blomsterdesign
 • Metal: 22 kt gult guld
 • Lejlighed: Fester
 • Tip om stil: Brug dette med en dyb halskjole eller kjole for at give et elegant look.

2. Signity Gold Halskæde:

Signity guld halskæde

KØB NU

Hvis du ikke foretrækker for moderne og smarte udseende, men alligevel foretrækker en mild konventionel tone, hvad er bedst end dette guldhalskædesign på 17 gram! Krystallerne og stenene, der er indlejret i dette halskæde, hjælper yderligere med at forbedre det overordnede udseende og får det sikkert til at se meget kongeligt og kongeligt ud uden besvær!

 • Design: Cirkulært og dråbeformet design bygget med sten og røde krystaller
 • Metal: 22 Kt gult guld
 • Lejlighed: Bryllupper
 • Tip om stil: Brug dette med traditionelle outfits som sarees.

3. Aamrapali guld halskæde:

Aamrapali guld halskæde

KØB NU

Vi har alle allerede hørt om navnet, Aamrapali. Disse kendte halskædeproducenter er tilbage med brag med dette smukke stammedesign af halskæden. Det ser unikt ud og stjæler uden tvivl vores hjerter med designet og overdådige look. Hvis du er en, der ikke er til traditionelle og sædvanlige udseende, er dette utvivlsomt noget for dig!

 • Design: Guld halskæde med cirkulære designs overalt
 • Metal: Gult guld
 • Lejlighed: Festtøj
 • Tip om stil: Brug dette med kjoler og semi-traditionelle outfits for at give et levende look

4. Tanishq Simple Necklace Set:

Tanishq Simple halskæde sæt

KØB NU

Hvis du er mere en person, der elsker enkelhed og enkelt udseende, hvad er så bedst end dette halskædesæt? Disse guld halskæde designs på omkring 18 gram er ideelle til alle de kvinder, der foretrækker det yndefulde og charmerende look uden anstrengelse. Hvis du er en sådan, må dette ikke overvejes. Det er utvivlsomt blandt det mest søgte look. Hvad synes du?

 • Design: Firkantet form indviklet halsstykke
 • Metal: Gul guld 22 kt
 • Lejlighed: Festligt slid
 • Tip om stil: Brug dette med etnisk slid for at give et behageligt udseende

5. Louis halskæde af Blue Stone:

Louis halskæde af blå sten

KØB NU

Dem, der foretrækker fancy og luksuriøst udseende, bør ikke gå glip af dette smukke, men alligevel dyre stykke. Dette halskæde er hjertebankende for mange kvinder, giver en øjeblikkelig charme og ynde for alle, der bærer det. Glans og udseende på dette halskæde kan ikke beskrives helt med ord. Vi er helt forelskede i denne!

 • Design: Blomsterdesignet halskæde med sten
 • Metal: gult guld
 • Lejlighed: High-end begivenheder
 • Tip om stil: Brug dette med vestlige og indo-vestlige outfits for at skille sig godt ud.

6. Becca guld halskæde sæt:

Becca guld halskæde sæt

Dette smukke guld halskæde design er omkring 19 gram, og vi kan ikke stoppe med at savle på det samme. Det unikke design er ganske fancy at se på, og giver helt sikkert et blandet look af elegance og alligevel enkel ligetil stil. For dem, der ønsker et unikt og uden for zonen halskæde, er dette et must-have!

 • Design: Halvblomst indviklet halskæde
 • Metal: 22 kt gult guld
 • Lejlighed: Bryllupper
 • Tip om stil: Brug dette med sareer eller halve sareer for at give et storslået look

7. Regal Gold Necklace fra Malabar:

Regal Gold Necklace fra Malabar

KØB NU

Nå, for alle dem, der ønsker et blomstret halskæde, men usædvanligt og festligt luksuriøst stiludtryk, kan dette være den ultimative mulighed. Dette halskæde ser unikt og alligevel yndefuldt ud og er bedst til kvinder, der ønsker et mildt udseende. Det har en fremragende sydindisk touch til det, hvilket yderligere forstærker et traditionelt element inden for den nye stilstilstand og udstyret look

 • Design: Cirkulært design med indviklet blomstret stil
 • Metal: Gult guld
 • Lejlighed: Bryllupper og festligt slid
 • Tip om stil: Dette ser godt ud med traditionel såvel som festlig slid på en konventionel måde.

8. Guld halskæde med en Bling:

Guld halskæde med en Bling

KØB NU

Hvis du elsker bling og glitrende udseende, forstår vi dine præferencer. Her er et sådant halskæde til selv at imødekomme dine krav og stilerklæringer. Dette guld halskæde design på 16 gram er perfekt til alle dine modebehov og vil uden tvivl stå dig til side fra mængden. Det har et traditionelt og vintage-element, der føjer til eksisterende stilpræferencer.

 • Design: Design med dråbeform med røde og grønne krystalsten
 • Metal: Gult guld
 • Lejlighed: Bryllupper og receptioner
 • Tip om stil: Brug dette med fremragende lange kjoler eller kjoler

9. Gitterguld halskæde Design:

Gitterguld halskæde Design

Her er et af vores foretrukne guldhalskædesign på 20 gram. Dette er allerede et velkendt populært stildesign, vi stødte på, men det er bygget i vores hjerter med det ultimative udseende. Dette kommer aldrig til at gå ud af trenden når som helst snart, i betragtning af den alsidige og overdådige erklæring, leverer det ubesværet. Hvad synes du om det samme?

 • Design: Guld halskæde med gitterdesign
 • Metal: 22 kt gult guld
 • Lejlighed: Bryllupper
 • Tip om stil: Sarees er det eneste bedste par og passende stil til dette look.

10. Antik guld halskæde Design:

Antikt guld halskæde design

KØB NU

Sidst men ikke mindst, her er en sådan tempelinspireret guldsmykkeidee og -design. Den har en smuk fancy finish, giver let et levende og fantastisk look. For alle dem, der ikke foretrækker at eksperimentere og gå med traditionelle designs, kan dette være en af ​​mulighederne at se efter, som er blandt de mest eftertragtede!

 • Design: Brochurehalskæde med blomstervedhæng
 • Metal: gult guld
 • Lejlighed: Bryllupper
 • Tip om stil: Sareer eller halvsareer eller etnisk slid kan bedst til dette stilfulde ornament.

11. Blomsterhalskæde i 15 gram:

Blomsterhalskæde i 15 gram

Her er et vidunderligt guld halskæde design i 15 gram, der kan bæres til funktioner. Designet med blomsterhalsbåndet har en midterrund vedhæng med pigge og hængende guldsnore. Perlerne af guld op til halskæden får det til at se fantastisk ud.

12. Halskæde med perler i 15 gram:

Halskæde med perler i 15 gram

Prøv denne smukke 15 gram guldhalskæde, der ser elegant og fin ud. Den halskæde med to strenge med perler er smukt fordelt. Guldperlerne ændrer sig i størrelse fra store til små. Hvis du vil gave til din mor, så få denne guldhalskæde i 15 gram til din mor på en helt særlig mors dag, hun vil helt sikkert sætte pris på dette udvalg.

13. Choker Style 15 Gm Halskæde Design:

Choker stil halskæde i 15 gram

Disse designs på 15 g guld halskæde er meget traditionelle og vidunderlige at have på til vigtige funktioner og vielsesceremonier. Halskæden i guldchoker -stil ser meget flot ud, da den dækker halsområdet. Du kan få denne kraftige halskæde til en god pris i 15 gram guld.

14. Blomstervedhæng halskæde i 15 gram:

Blomstervedhæng halskæde i 15 gram

Du kan prøve denne smukke guldhalskæde i 15 gram til en pris, der er imponerende. Halskæden har små blomster som vedhæng omkring sig. Størrelsen af ​​blomsterne ændres fra midten til siden. Dette er en flot halskæde til såvel vestlige som traditionelle påklædninger.

15. Guld- og granathalskæde i 15 gram:

Guld og granat halskæde i 15 gram

Hvis du vil have noget traditionelt, så er disse guld lange halskædesign i 15 gram det, du skal købe. Denne halskæde har granatperler samt smaragder i den for at komplimentere guldet. Dette gør det også meget flot med de lange øreringe.

16. Temple Design halskæde i 15 gram:

Temple Design halskæde i 15 gram

Denne halskæde med tempeldesign er fantastisk til folk, der elsker den sydindiske smykkestil. Vedhænget til halskæden har billedet af guden udskåret i det. Brug af grønne og røde perler tilføjer et flot strejf til denne dejlige vedhæng.

17. Lagdelt halskæde i 15 gram i 15 gram:

Lagdelt halskæde i 15 gram i 15 gram

Få et flot look med dette lagdelte halskæde design i guld halskæde design i 15 gram. Denne lagdelte halskæde har fire rækker kæder, der er forskellige i størrelse. Det søde klokkevedhæng i hvert lag tilføjer et lækkert udseende til halskæden.

18. Perle guld halskæde designs 15 gram:

Perlehalskæde i 15 gram

Du kan få et statement smykkestykke i perle og guld, der ser meget imponerende ud med traditionel påklædning. Guldhalskæden inden for 15 gram er mulig med glasperler og ædelstene for at tilføje farve. De gratis øreringe er flotte, da de er store og ser flotte ud med lehengas og andet traditionelt indisk slid.

19. Jhumka Design halskæde i 15 gram:

Jhumka design halskæde i 15 gram

Denne halskæde i Jhumka -design er vidunderlig, da den ligger inden for en vægt på 15 gram. Detaljerne på denne halskæde er perfekte med øreringene. Denne 15 gram halskæde er lang med vedhænget stort i midten.

20. Moderne halskædesign i 15 gram:

Moderne halskædesign i 15 gram

Du kan gå ind for noget moderne og alligevel ser perfekt ud med indisk slid. Den moderne guldhalskæde inden for 15 gram er designet med blomster og snorløkker. Denne sløjfe er det, der gør designet meget delikat på samme tid. Dette ser enkelt ud, men fanger opmærksomheden i mængden.

21. Mango Design halskæde i 15 gram:

Mango design halskæde i 15 gram

Her er en flot indisk stil halskæde, der er baseret på mango -designet. Mangodesignet har grønne og lyserøde ædelstene, der får det til at se stilfuldt ud. Denne halskæde passer meget godt til saris og indisk slid. Farverne sammen med guldet er gode til funktioner. Kombinationen af ​​grønne og mørkerosa farver giver din halskæde et enestående look; mænds kan også få dette ene design til deres kone.

22. Sort sten guld halskæde inden for 15 gram:

Sort sten design i 15 gram

Dette traditionelle halskædesign med sorte sten er også noget, du kan købe. Guldhalskæden under 15 gram er også prisen værd. De designs, der bruges her, inkluderer blomster og påfugldetaljer. Du kan bruge dette til alle de ægteskabsfunktioner eller religiøse ceremonier, du deltager i, eller du kan også prøve dette mønster i festtid.

23. Star Gold Halskæde Under 15 Gram:

Star Gold halskæde

Prøv denne dejlige stjerne design guld halskæde, der er lavet af 15 gram guld. Det sarte halskædesign har et flot vedhæng i midten. På siden af ​​halskæden er der påført fire stjerner. Dette er en flot halskæde til den moderne kvinde. Dette er et klassisk design, der giver en bedre effekt på dit outfit.

24. Kæde stil halskæde:

Kæde stil halskæde

Her er en stærk halskæde med kædeslynge, der ser tyk og tung ud. Den 15 gram halskæde er også perfekt til pengepungen, da den er omkostningseffektiv. Du

25. Gul guld halskæde:

Gul guld halskæde

Denne smukke fantastiske halskæde i gult guld med grønne ædelstene er bare perfekt til den moderne kvinde. De snoede linjer i halskæden er adskilt med ovale ædelstene. Du vil helt sikkert se fantastisk ud i dette stykke choker -stil. Dette er den bedste gave til din brud på forlovelsesdagen.

Guld halskæde designs i 15 gram er bedst til sin pris og de stilarter, der er tilgængelige. Du kan også få halskæderne i choker -stil eller lang længde. Hvis du planlægger at begav dig til din kære eller elskede, så er dette guldhalskædesign i 15 gram et godt valg til din dag på en særlig aften.