9 bedste måder at lave perlerhalskæde på

Tænker på hvordan man laver perler halskæde! Ja, perlekæde har været ganske let for at give dit outfit et nyt og fordømmende look. Perlevævning har været den bedste måde at lave dine yndlingssmykker i det ønskede design. Perlerne kan enten syes eller væves for et perfekt greb om halskæden.

Enkle og nemme måder at lave perlerhalskæde på:

Her er de få ideer til, hvordan du laver perlerhalskæde.

1. Haveperle og perlehalskæde:

Haveperle og perlehalskæde

Denne halskæde til haveperler er fremstillet ved at sy perlerne og perlerne og giver en grøn, hvid og anden farvekombination. Den grønne perle er givet i form af blade hvide perlerne er fastgjort for at give en glødende effekt. Du kan bruge alle andre farveblomster, der passer til dit outfit.

2. Brick Bunting Bead Halskæde:

Brick Bunting Perlehalskæde

Elsker at bære noget geometrisk! Her er en halskæde med en muret søm. Halskæden er lavet med flere trekantede charms med perler i lilla, sort, blå og hvide farver. Trekanterne afgrænses derefter med hinanden ved hjælp af kæde.

3. krystal perle halskæde:

Krystalperlehalskæde

Føj lidt krystal til din perlekæde og giv din dressing et skinnende look. Halskæden bæres bedst om sommeren til strande. Perlehalskædehalskanten er lavet ved at væve krystaller og perler, der giver halskæden nogle lignende charme i midten.

4. Frøperlehalskæde:

Frøperlehalskæde

Havperlekæden bæres bredt på casuals som jeans og shorts. Halskæden er lavet med flere perlestrenge, der er vævet indbyrdes og danner et fjederudseende. Du kan også bruge perler i forskellige størrelser med forskellige farver for at gøre det farverigt.

5. Tiger Lily Perlehalskæde:

Tiger Lily perlehalskæde

Tiger lilje er et populært design i perlehalskæde designs. Halskæden er lavet med små krystalperler. Den enkle snor lavet af perler får yderligere et vedhæng lavet med perler, der danner designet af en lilje. Du kan også lave matchende øreringe for et komplet look.

6. Sort Swan Bead Halskæde:

Sort svane perle halskæde

Sorte perler har altid været i hældning siden oldtiden. Halskæden er lavet med forskellige former af sorte perler ved hjælp af en tråd. Halskæden får også en oval medium perle med farve udformet på den. Der er også hjerteformede perler, der bruges i midten for at tilføje noget charme.

7. Afrikansk perlehalskæde:

Afrikansk perlekæde

Halskæden lavet med flere mellemstore perler i gul og hvid får et trelags strengdesign. Alle de tre tråde er forbundet med små sølvperler. Det afrikanske design er vævet med trådsnor for at gøre det holdbart at have på ved bryllupper og andre lejligheder. De giver en god kombination på etnisk slid eller flotte kjoler.

8. Plastperlehalskæde:

Plastikperlehalskæde

Vil du give din vinkel noget meget sart! Her er et plastkuglehalskædesign, du simpelthen kan lave derhjemme. Designet er lavet ved hjælp af flere runde plastikperler ved blot at væve dem. Du kan også tilføje perler med forskellige former som hjerte, ringe, sløjfe osv. For at gøre det mere yndigt.

9. Choker perle halskæde:

Choker perlehalskæde

Halskæde med pasform har været fremherskende for et standard look. Halskæden er inspireret af choker designs og får derfor en halsring. Halskanten er lavet med cirkulære mønstre med sorte perler. Det er også givet hængende charms med perler, kæde og krystaller. De bæres bredt på designerkjoler eller casuals.

Beads halskædefremstilling er ganske enkel, men kræver den største koncentration, mens du laver mønstrene. Der findes forskellige sømme til fremstilling af perlekæden. Der er også forskellige perler tilgængelige som bugle perler, chatons, krystal perler, delica perler osv., Som kan vælges i henhold til outfittet. Så denne sommer skal du gøre dig selv til den bedste perlekæde og skinne ud.