9 Enkle og nyeste brudehalskæde designs

Med hensyn til bryllupsudsmykninger sparer damer generelt ingen omkostninger for at opnå det fejlfrie look. Selvom vi brænder tusindvis af ved at observere den pletfri strålende armring, tilbehør eller den ideelle ædelstensring, kan du blive forbløffet over, hvor fremragende perler af ægteskabsimitationer kan være. For en lille mængde af omkostningerne kan du ende med at opdage en del af markedets bedste bryllupssmykkeplan til din enorme dag.

Brude halskæde designs

Traditionelle og smukke halskæder til bruden:

Her er 9 drivende halskæder til timens dame i sten, guld og diamanter for at få og føle, at du ser godt ud på din store dag.

1. Guld Choker halskæde til bryllup:

Guld Choker halskæde til bryllup

Denne komplicerede arbejdede geniale choker er et spændende eksempel på brudesmykker. Den antikke plan fremhæver en paisleyformet hængende pyntet med værdifulde sten. Sættet ledsager desuden et par koordinerende strålende nitter indsat med værdifulde sten.

2. En diamant og guld halskæde til bruden:

En diamant og guld halskæde til bruden

Dette vidunderlige guld tilbehørssæt vil tage dig til et domæne, hvor symmetri er afgørende. Ædelsten studser uregelmæssigt dette 22K halsbånd. Dette er et ægteskab med guldpynt, så det ledsager et par koordinerende studs.

3. Enkel brudeguld halskæde med rubiner og diamanter:

Enkel halskæde i brudeguld med rubiner og diamanter

Dette blændende guldsmykke udført i 18K guld er pyntet med en sum af 234 ædelstene! En rød rubin strukturerer den indvendige bit af vedhænget, mens mindre rubiner skønner tilbehøret ved normale mellemrum.

4. Ocean Blue Pearl halskæde til bruden:

Ocean Blue Pearl halskæde til bruden

Dette havblå perlehalskæde med polki -arbejde ser ud og føles som en tiltrængt genopfriskning. Polki -arbejde kom til udførelse i Rajasthan mange hundrede år tilbage. Det er et system til fremstilling af Rajasthani -udsmykninger med uslebne diamanter. Dette dejlige tilbehør er forbundet med blændende, perlebesatte bøjler.

5. Bryllup Imitation Smykker Jali Arbejde Brudehalskæde:

Bryllup Imitation Smykker Jali Arbejde Brudehalskæde

Disse svimlende sæt til bryllupspersoners prydninger er praktisk talt alle de perler, du har brug for. Dette sæt fremhæver den forældede kunst i fængselsarbejde og gør det usædvanligt smart at udnytte uforudsigelige filigraner til at opnå et glimrende gennemført og kreativt element. Den ledsager et koordinerende studssæt, et langt nakkebånd og maang tikka og haath phool.

6. Antikke brude guld halskæde smykker:

Antikke brude guld halskæde smykker

På det tidspunkt, hvor vi tager et blik på billeder af fortidens damer, kan vi ikke modstå muligheden for at blive overrasket over grundklassen i deres perler. Dette rige antikke bryllup -efterligningsudsmykningssæt hjælper os med at huske den tidligere periode. Forgyldt og besat med grønne og lyserøde sten og perler, kan dette ægteskabsimitationspynt sæt få dig til at ligne Jodha Bai på din store dag!

7. Kundan Paisley Ruby halskæde til bruden:

Kundan Paisley Ruby halskæde til bruden

Dette rige kundan -arbejdssæt er en af ​​de mest fejlfrie, vi har set. Rubinen er omdrejningspunktet for al overvejelse, mens den yderligere understreges af det ideelle kundanarbejde og perleudsmykninger.

8. Swarovski Bridal Imitation Smykker Sæt:

Swarovski Bridal Imitation Smykkesæt

Denne vidunderlige udsmykning af ægteskabsimitationer ville ikke være underlig i noget kristent bryllup. Denne halskæde er lavet af perler af elfenben og ligner perler og ligner Swarovski ædelsten, og får enhver time i tiden til at skinne i solen. Sættet ledsager ligeledes et par perlestifter

9. Trendy sølv brude halskæde smykkesæt:

Trendy sølv smykker til brudehalskæder

Dette smykkesæt er nutidigt og raffineret. Dette tilbehør er fremstillet af BIS stemplet sølv og består af en kunstig paisley ædelsten som sit midtpunkt. De botaniske planer til den højre halvdel af det, og filigranen skitserer til den ene side arbejder i en tilstand af harmoni for at få dig til at se din generelt blændende ud.

Så dette var ophobning af bryllup efterligning pryd sæt. Så I alle damer, der læser det, må have tænkt lidt over med henvisning til, hvad jeres bryllupsperler kommer til at ligne. Husk på, uanset hvilke perler du har på, det er dine forrygende grin, der får dig til at se fantastisk ud på din enorme dag!