9 forskellige typer navnehalskæder til kvinder og mænd

Hvordan kan man vise kærlighed til deres elskede i deres liv ??? Det kan være på forskellige måder enten med blomster, mad, juveler, men intet kan være mere personlig ved at vise din kærlighed med personlige smykker. Oprettelse af dine egne kærlighedssmykker!!

navn halskæder

Navn halskæde designs til piger og fyre:

Navn halskæde som navnet går, er en personlig, skræddersyet ornament. Navnehalskæde kan være af Monogram Name Necklace, Name halskæder, Familiesamling, Mors dag eller Fars dag samling. Her er nogle få købt designs.

1. Guld halskæde med navn:

Guld halskæde med navn

At give en kvinde en juvel kan være mor, kone eller baby pige vil være guldjuvel først på vores liste. At gøre hendes særlige dag mere mindeværdig er at smide nutiden, og en interessant måde at gøre det på er ved at skaffe sig et navn halskæde. Navn halskæde kan laves med par start bogstav i navnet, som er Monogram navn halskæde eller hendes kæledyr navn skrift, som er navnet halskæde. Navnet halskæde kan være som et vedhæng i midten eller navnet kan skrives på siden af ​​halskæden.

2. Navn Kæde Halskæde Diamant:

Navn Kæde Halskæde Diamant

Diamanter en af ​​de mest dyrebare sten. Absolut en person ønsker kun at give diamanter til deres dyrebare i ens liv. For at give den dyrebare en vidunderlig overraskelse, kan være gennem en diamanthalsbånd og gøre det mere romantisk, når det er for hans kone, så er det gennem Diamond Name Necklace. Hendes navn skrevet på en halskæde med diamanter på vil helt sikkert få hendes dag til at blomstre, eller et ord, der bringer hans følelser frem til hende gennem halskæden, er også en romantisk måde at udtrykke kærlighed på.

3. Halskæder i sølv til par:

Sølv navn halskæder til par

En simpel sølvhalskæde kan se smukkere ud med et godt vedhæng i midten, vedhænget kan være med navn skrevet en sølvstang eller en navneskilt i støbt sølv med hans eller hendes navn skrevet, denne slags navnehalskæde kan faktisk være en “Introduce dig selv ”tema.

4. Krystaller Navneplade Kæde Halskæde:

Krystaller Navneplade Kæde Halskæde

Krystaller er den næstbedste juvelsten af ​​kvinder. Det replikerer gløden af ​​originale slebne polerede diamanter, og kvinder går amok efter det og en relativt overkommelig pris. Denne type navnekæde er for det meste begavet under bryllupsdag eller fødselsdag af mænd til deres dejlige damer. Swarovski mest populære krystalmærke med krystaller i fin kvalitet.

5. Gold Name Necklace-Family Collections:

For at gøre det mere interessant, når nogen opnår hans/hendes familiefunktion og forvirret over, hvilken gave der kan købes, kommer der Family Collection Name Necklace. I modsætning til få gaver, der kun kan opbevares i showcase, er navnehalskæde mere nært beslægtet, da han/hun kan bære halskæden med deres efternavn skrevet, enten parnavn eller deres børns navn, som bliver mere sentimentalt knyttet til dem.

Guldnavn halskæde-familiesamlinger

Navnene er normalt indgraveret i en almindelig vedhæng, da det er en familiesamling, vil navnesamlingen være mere at skrive i et lille stykke guldklods. Afhængig af ens interesse kan navnet halskæde være i sølv, guld eller diamant

6. Baby Name Halskæde:

Baby navn halskæde

En af de bedste gaver, når nære venner eller slægtninge deltager i en babys navngivningsceremoni, er navnekæde med babynavn indgraveret. Denne form for gave vil ikke gøre forælderen glad, men det vil være en af ​​de bedste samlinger til baby i hans senere år.

7. Kæde af halskæde i træ:

Halskæde i træ med navn

Nu er tendensen i dag med at skrive navne på ris, sæbe og gave, som kan opbevares i showcase, men en mere innovativ idé til at give kære er at give dem en træskåret navnehalskæde. som man kan bestille i en butik, eller når personen er mere kunstnerisk, kan han/hun skære deres egne for at udtrykke deres følelser for deres livs kærlighed. Det udskårne navnestykke går normalt godt med en sort kæde eller et reb. denne form for halskæde er normalt elsket af de unge, og den kan være en daglig slid og over dens i en overkommelig række for mennesker.

8. Perlehalskæde Navn:

Perlehalskæde Navn

Mest yndlingsaktivitet for børn i sommer- eller vinterferien er juvelfremstilling, en af ​​deres foretrukne og let fremstillede juvel er Kæder og ved at udfylde deres navne i midten af ​​kæden som pedant ved hjælp af perler med alfabeter gør det mere attraktivt. Børn præsenterer endda halskæden med perlenavn under deres vens fødselsdagsfest, og det er bestemt et glædeligt øjeblik for børnene.

9. Mors dag navn halskæde guld:

Mors dag navn halskæde guld

Hver mor viser hjerte og hånd for at opdrage deres barn. At komplimentere deres kærlighed i løbet af en helt særlig dag end hendes fødselsdag er mors dag. At dele kærlighed og glæde er den største gave ifølge hende, men at dele kærligheden gennem en gave er et ekstra øjeblik af glæde. At give sine juveler og saree, der allerede er fyldt i hendes garderobe, gør det ikke interessant. I stedet for at dele en følelse af kærlighed gennem halskæde og et kærlighedsord sammen med hendes navn skrevet, gør det bestemt den ene dråbe tåre i hendes øjne at værne om livet ud.

Med denne tanke i tankerne er det en prisværdig pris at give et navnehalskæde. Ord, der ikke kan udtrykkes gennem snak, udtrykkes gennem ord. Besluttede at give din elskede en kæde med et navn?