9 nyeste og smukke kryds halskæder i trend

Korset er et meget fromt symbol, som mange mennesker elsker at bære. Kryds halskæden er på de mest almindelige smykker, der er slidt. Kryds halskæden er lavet i guld, sølv eller endda besat med diamanter for at give det et strålende look. Du kan vælge en kryds halskæde, der har en sentimental værdi for dig. Denne liste over kryds halskæder giver dig et indblik i de forskellige stilarter, der er tilgængelige.

Top 9 kryds halskæder i forskellige designs:

Se her vores bedste Cross Halskæder med nye styles i trend. Vælg din elskede og vælg den.

1. Sølvkors halskæde:

Sølvkors halskæde

Denne enkle sølvkryds halskæde er perfekt og smuk. Den tykke kæde, der pryder dette tværhæng, er i form af led. Korset er almindeligt og ser alligevel fantastisk og iøjnefaldende ud. Få denne vidunderlige kryds halskæde til daglig brug.

2. Guldkors halskæde:

Guldkors halskæde

Korsfæstelsen er et af de klassiske symboler på kristendommen. Vælg denne 14K guld halskæde med korsfæstelseskorset, der har en smuk statue af Jesus og de fine detaljer i ordet INRI. Guldkæden her er meget enkel, men korset skiller sig ud i kontrast.

3. Sideværts kryds halskæde:

Krydset halskæde sidelæns

Dette nyeste design i kryds halskæde er et meget moderne bud på kryds halskæder. Korset her er placeret sidelæns på kæden og hænger ikke som et vedhæng. Korset kan være enkelt eller indgraveret. Krydset sidelæns er normalt lille i størrelse.

4. Victoriansk kors halskæde:

Victoriansk kors halskæde

Her er smuk kryds halskæde, der er lavet med et udskåret sølvkors vedhæng. De fine detaljer på korset gør det meget smukt, og kantningen i victoriansk stil er vidunderlig. Der er en midtersten, der er placeret i krydshænget.

5. Diamond Cross halskæde:

Diamond Cross halskæde

Få denne fantastiske diamantkryds halskæde, der er besat med små diamanter i sølv. Den meget elegante halskæde har rene diamanter, der blænder og lyser med glans. Dette er en af ​​de dyre kvinders halskæder, der er tilgængelige. Halskæden har renhed af diamanter og dens karatværdi er meget høj.

6. Infinity Cross Halskæde:

Infinity Cross Halskæde

Denne smukke uendelige kryds halskæde har glans af sølv og dragning af diamanter. Korset er skabt i uendelighedssymbolet og er derfor ikke fladt. De fire diamanter, der bruges i vedhænget, er meget strålende. Uendelighedssymbolet skildrer den rene og uendelige kærlighed til Gud, og det er det, der fremvises i denne halskæde.

7. Mini Cross Halskæde:

Mini kryds halskæde

Vælg denne mini kryds halskæde for et sødt og charmerende look. Denne lille krydsvedhæng, der bruges i kæden, er meget enkel, men ser elegant ud. Dette kan bruges til daglig brug og kan laves i guld eller sølv. Kæden i dette tilfælde kan bæres lang eller endda kort for at fremhæve tværhænget.

8. Herre kryds halskæde:

Herre kryds halskæde

Herre kryds halskæde er normalt meget enkelt og maskulin i designet. Korset her er enkelt og lavet i en diamant accent. Den halskæde i rustfrit stål er besat med bittesmå diamanter, der ikke er over toppen.

9. Vintage kryds halskæde til mænd:

Vintage kryds halskæde til mænd

Denne unikke kryds halskæder til mænd er lavet med sømdesign. Et enkelt stort sølvspik er hoveddelen af ​​vedhænget. Korsets side er skabt med to mindre søm sat på kryds og tværs. Dette er vidunderligt udskåret med flotte detaljer og ser meget unikt ud.

Kryds halskæder til kvinder fås i en række forskellige stilarter. Vælg en, der berører dit hjerte mest. Guld- og sølvkorsene er ret almindelige, og diamanter bruges til at forbedre skønheden. Mænd og kvinder bærer kryds halskæder, der er enkle og elegante. Nogle kan være små kors eller endda store.