9 smukke designs af charme halskæder i trend

Charme halskæder er de fine halskæder, der er elsket af alle. Halskæderne har små charme hængende på dem som vedhæng. Charmene er normalt små i størrelsen, og normalt er der placeret to eller flere charms på hver kæde.

Nyeste og stilfulde charme halskæder til damemode:

Lad os se på de top 9 designs af halskæde med charme.

1. Personlig charme halskæde:

Personlig charme halskæde

Få dig selv denne eklektiske, personlige charmehalskæde, der har graveret på den. Charmene, der bruges her, er cirkulære og rektangulære i form. Den cirkulære har et navn indgraveret på den. Den rektangulære har en dato, der vil være vigtig for dig. Disse er mere til mærkedage osv., Så det har en vis sentimental værdi.

2. Kort charme halskæde:

Kort charme halskæde

Denne særlige charme halskæde har en kort kæde og sidder godt på halsen. De bittesmå charms, der bruges her, har forskellige mønstre lige fra hjerte, stjerne, skelethoved, læber osv. Du kan vælge og ændre den charme, du nogensinde kan lide, og gøre det mere personligt. Charmene kan være flerfarvede eller enkelte som sølv eller guld.

3. Silhouette Charm Halskæde:

Silhouette charme halskæde

Hold dine børn tæt på dit hjerte ved at bære denne silhuet charme halskæde. Charmene til halskæde, der bruges her, er i form af hovedet. Du kan få silhuetten af ​​dine børns hoveder udført i metal og derefter få deres navne indgraveret i midten. Denne halskæde med charme er den perfekte gave til en mor til hendes fødselsdag eller endda mors dag.

4. Constellation Charm Halskæde:

Constellation charme halskæde

Hvis du er med i hele stjernetegnskalenderen og står ved det, der er forudsagt for dig, så ville du elske denne halskæde med stjernebillede. Halskæden i guld har hele stjernebilledet indgraveret på en cirkulær måde på den ene side. Den modsatte side af charmen har alle stjernetegn indgraveret. Dette er godt for dem, der tror på stjernetegn.

5. Birthstone charme halskæde:

Birthstone charme halskæde

Denne halskæde i sølv er et meget godt valg for dem, der ønsker at bære deres fødesten. Du kan vælge den fødselssten, der er gældende for dig, og du kan derefter få charmen håndstemplet med formuleringer, som du kan lide. Denne særlige charme halskæde har en måneformet charme, der simpelthen er yndig.

6. Flydende charme halskæde:

Flydende charme halskæde

Du kan bygge en flydende charme halskæde, der har et rundt glas med flere charms i. Hele ideen er at få charmerne til at ligne de svæver i luften. Denne vidunderlige flydende charme halskæde er perfekt til den yngre generation. Du kan endda indgravere formuleringer rundt om glasrammen.

7. Matchende charme halskæder:

Matchende charme halskæder

Denne er til bedste venner. Der er to charme halskæder, en til hver af vennerne. Hver halskæde har den halve charme. De fleste designs, der bruges i de matchende charmehalskæder, inkluderer ying og yang, hjerter osv. Her vil ying -designet være på den ene halskæde og yang på den anden. På denne måde symboliserer det to menneskers venskab.

8. Indledende charme halskæde:

Indledende charme halskæde

Du kan have en vidunderlig charme halskæde, der har en charme som initialen til dit navn. Den enkle og elegante charme kan laves i sølv eller guld og er også en perfekt gave til din elskede. Initialerne kan udføres i en hvilken som helst skrifttype, hvor de kursive skrifttyper er mest anvendte.

9. Fotoramme charme halskæde:

Fotoramme Charm halskæde

Få denne sentimentale værdi charme halskæde for at have din familie tæt på dig. Denne fotoramme charme halskæde har små fotorammer som charms. Du kan indstille bittesmå billeder af din familie eller dine kære i hver sin charme. Du kan vælge at have en eller flere stel på kæden.

Charme halskæder kan tilpasses eller kan have dit stjernetegn. Du kan få din initial som en charme og også få de samme charms lavet til din bedste ven. Uanset hvad en charme halskæde kan være dit bedste valg som en personlig gave.