9 smukke designs af ædelsten halskæder i trend

Man kan faktisk ikke vide om en kvinde, medmindre man har set hendes juvelkollektion “I den kategori falder Edelsten halskædesamling. Ædelsten også kaldet ædelsten, der fordriver skønheden i forskellige farver i henhold til brydningsindekset, brud på krystalpartiklerne og den kemiske sammensætning.

Ædelsten inddeles i grupper og arter. Arten Beryl har Emerald, Aquamarine, red beryl, Heliotrope, Morganite og Goshenite, og arten Corundum omfatter gruppen af ​​sten kaldet Ruby og safir.

Nyeste og stilfulde gemstone halskæder designs til kvinder i mode:

Lad os se på de 9 bedste designs af ædelstenskæder til damer.

1. Multi-formet facetteret ædelsten hvidguld halskæde:

Multi-formet facetteret ædelsten hvidguld halskæde

Denne type designs har den forskellige form på ædelstenen, der falder ind under det flerfarvede ædelsten halskæde design. Stenene i den mere halskæde er den mest almindeligt anvendte blå topas, granat, der er grøn i farven, ametyst lilla i farven, stjerne rubin (rød), citrin (gul). Kombinationen af ​​dyrebare og halvædelige ædelstene giver magisk stråling af farver.

2. Safir-perle lang halskæde:

Safir-perle lang halskæde

Det er en ædelsten, der er fødselsstenen for september måned. Denne sten falder ind under arten Corundum, der udsender farven Royalblå til Orangish-Pinkish sjælden farve ses. Når kongeblå og hvid perle kombineres til en lang ædelsten halskæde, kan ord ikke udtrykke det vidunderlige juvelstykke.

3. Pæreformet rubin -diamant halskæde:

Pæreformet rubin -diamant halskæde

Det er den vigtigste ædelsten, der bruges til at lave smykker. Den udsender lys rød farve, og farven afhænger af kromindholdet. Ruby går godt med Diamonds, hvilket gør det mere attraktivt og giver en beroligende effekt på øjnene. Det er fødselsstenen for folk født i juli.

4. Viking Strik Ametyst Ædelsten Halskæde:

Viking Strik Ametyst Ædelsten Halskæde

Ametyst en halvædel purpurfarvet ædelsten. Det er fødselsstenen for mennesker født i februar. En kobbertråd strikket i form af edderkopper med ametyststen besat i midten af ​​skønheden i sig selv.

5. Akvamarin ædelsten forbundet guld-halskæde:

Akvamarin ædelsten forbundet guld-halskæde

Akvamarin Halvedel ædelsten, der skinner ud i grøn-blå farve, fødestenen for mennesker født i marts. En guldhalskæde med en blålig tråd løbende forbundet med firkantet formet Aquamarine -vedhængskæde, der danner en dobbelt halskæde, er værd at have i en juvelboks til kvinder!

6. Cat´s Eye Quartz Platinum Halskæde:

Cat´s Eye Quartz Platinum Halskæde

Cats eye or dragons eye er det mest almindeligt slidte smykke af unge i dag. Denne gennemsigtige kvarts har et bevægeligt øje kaldet “Chatoyancy”, hvilket betyder Cat’s Eye. Denne sten hjælper med at regulere blodsukkerniveauet, opretholder øjnene

7. Onyx ædelsten sort tråd halskæde:

Onyx ædelsten sort tråd halskæde

Denne enkle og elegante sort tråd halskæde med forbløffende sort farve ædelsten er en tankevækkende kombination, der kan bæres sammen med enhver form for brugerdefineret. Personer, der har deres fødselssten (til Leos) som oynx, kan ikke kun bære denne ædelstenskæde til enhver lejlighed, men også som en smykke på en dag. Denne ædelsten har helbredende egenskaber, som hjælper med at helbrede angst.

8. Turmalin flerfarvet ædelsten halskæde:

Turmalin flerfarvet ædelsten halskæde

Dette er en unik perlehalskæde, turmalin fås i forskellige farver, den mest populære er vandmelonfarvet turmalinsten. Flerfarven fra disse sten er naturlig, hvilket gør den mere speciel blandt andre sten.

9. Træramme Rose Quartz vedhæng halskæde:

Treramme Rose Quartz vedhæng halskæde

Rosenkvarts, der udsender en subtil rosenfarve, der får den til at se rig og kongelig ud, når den bruges som halskædevedhæng. Denne ædelsten, når den kombineres med en cirkulær træramme, er en lyksalighed. Denne enkle vedhæng kan kombineres til en guldkæde eller en tænk sort trådkæde.

Efterspørgslen efter gemologer er øget over hele verden, hvilket beviser en hovedfaktor for, at ædelsten har skabt en enorm indflydelse på alles liv på grund af dens enorme mængde positive effekter. At vælge den rigtige sten og give den et design er værd at bruge tiden.