Guld halskæde designs – 25 trendy og fantastiske modeller

Det mest tiltalende element til smykkefremstilling til både mænd og kvinder er guld, bedre kendt som det gule metal. Det appellerer primært til sin farve og den glade nuance, den udviser. En guldfarve til at supplere dit look vil gøre dig elegant og vil forbedre dit udseende på mange måder. Selve ordet “guld” betyder renhed, bryllupper, lejligheder, festivaler osv. Guld bruges i vid udstrækning og udelukkende til at få alle smykkedesigner til at være i kæder, ringe, øreringe eller halskæder. Guld er meget lovende; derfor foretrækker folk at købe guld ved forskellige lejligheder. Mere end et stykke fancy, at købe guld er endnu en investering, der sjældent tales om. Men hvad med at købe det smarte stykke af de nyeste guldhalskædesigner, du har lyst til?

nyeste guld halskæde designs

Forskellige typer halskædesign i guld til kvinder med billeder:

Guld kan aldrig gå af mode. Tag et kig på nogle af de bedste guldhalskædesign til damer.

1. Enkelt guld halskæde design til kvinder:

Enkelt guld halskæde design til kvinder

Elegans og skønhed i guld kan perfekt fanges i denne enkle guldhalskæde. Halskæden behøver ikke at være særlig detaljeret i designet, men skal bare have en smuk, men enkel udseende. Det kan bare være af et simpelt mønster som et blad, knopper, blomster, abstrakt design osv. Kæden kan være den lidt tykke til guldhalskæden, som får mønsteret til at skille sig ud og give et flot fald på halsen.

2. Tunge guld halskæder til brude:

Tunge guld halskæder til brude

Tænker og taler om guld og noget gyldent, kan tunge halskæder i rent guld efterlades? Tunge guldhalskæder er et must til festivaler, især til bryllupper osv. Brude ses at bære nogle tunge og smukt udskårne guldhalskæder. Den rene silke Kanjivaram saree smelter perfekt sammen med nogle tunge guldsmykker. Den rene glans og glans i dette guldsmykkedesign adskiller det og giver det et storslået og smukt udseende. Halskæden sidder smukt på halsen og tilføjer din charme. Sammen med andre lange kæder, øreringe osv. Fuldender disse tunge guldhalskæder det sidste udseende af en brud.

3. Letvægts guld halskæde sæt:

Letvægts guld halskæde sæt

Guldsmykkesættet indeholder normalt en simpel guldhalskæde og det matchende par øreringe. De lette guldhalskæder bruges normalt til enkle funktioner, små sociale sammenkomster, kontorbeklædning eller kan også bruges til daglig brug. Vedhænget og øreringene behøver ikke at være særlig tunge. De er sarte og er virkelig lette i vægt. Denne er et enkelt halskædesign i guld.

4. Kundan Choker Halskæde Guld:

Kundan Choker halskæde guld

Kundan er meget populære og vigtige smykker i guldhalskædesign til bryllupper og andre traditionelle lejligheder. Bare tag et kig på dette smukke guldhalskædebillede, du vil blive forelsket i mesterværket. Kundan smykker er arbejde af dyre sten i guld håndlavet med en masse præcision og fin nøjagtighed. De tilføjer en særlig karisma og er dagens showstoppere. Disse chokers er tunge og er normalt et foretrukket stykke af kvinder. De ser smukke ud med dyrt stenværk i rent guld og giver dig et kongeligt look.

5. Guld- og rubinhalskædesæt:

Guld og rubin halskæde sæt

Guld med rubin er en klassisk kombination. Guld med sin glans og glans blandes perfekt med glans og lysstyrke af klassiske rubiner. De er et must-have i ens smykkekollektion. De går fantastisk godt til ethvert outfit eller lejlighed. Dette perfekt udformede og designede stykke er et foretrukket valg for mange brude. Det er storslået og skiller sig ud på grund af sin farverige ejendom. Dette er en foretrukken den nyeste guldhalskæde.

6. Guldmønt halskæde design i guld:

Guldmønt halskæde Design i guld

Guldmønt halskæde er også kendt som “kaasu maala” Kaasu betyder mønter/penge og Maala betyder kæde/halskæde kan løst oversættes til pengekæde/halskæde. Det har været en del af arvssmykker i mange år. Disse antikke mønter i guldhalskæde har små runde mønter med billedet af gudinden Laxmi (rigdomens gudinde) på halskædefladen, der smukt er forbundet til en dejlig gylden halskæde. Disse mønt halskæde designs går meget godt med traditionelle danseforestillinger, traditionelt slid, festligt slid osv. Da dette betragtes som en del af arvssmykker, går det også godt med traditionelt bryllup brude slid og betragtes som det indiske guld design.

7. Peacock Design Step Necklace Gold:

Peacock Design Step Halskæde Guld

Step halskæder eller halskæder smykkedesign med lag er de nye aktører i modehubben. I disse dage ville du finde en masse damer, der vælger dette. Disse halskæder ser storslåede og kongelige ud, når de kombineres med strålende farvede påfugldesign. De kongelige farver i påfugl er perfekt blandet med den gyldne farve på halskæden lavet kunstnerisk i et trinmønster. Dette er bestemt en unikt fremstillet halskæde i guldsmykker.

8. Seneste guld Jali halskæde designs:

Seneste guld Jali halskæde designs

Jali guld halskæde designs er stadig meget på mode. De er ikke så nye til gyldne halskædesign. Disse gyldne jali halskæder har været der et godt stykke tid. Jali halskæder er indviklede ornamentale åbent smykker i guld. Disse halskæder har designs i små firkanter lavet af guldkæder sammenflettet til en guldhalskæde. De ser smukke ud og er et populært valg til festivaler og familiefunktioner og er blandt de mest populære i kataloget med guldhalskæde.

9. Traditionel guld choker halskæde:

Traditionel guld choker halskæde

Et af de dyreste og storslåede guldsmykker er chokers. Choker guld halskæder og smykker er storslåede og ser strålende fantastiske ud på alle, der bærer disse smykker. Dyre og lavet af lag og designs af guld, disse guld chokers ser smukke ud med traditionelt slid og ser fantastiske ud på brude. Disse er kun lavet af guld og har derfor en smuk gylden nuance. Trendy i stil og fremad i mode, chokers er en all-time favorit.

10. Perle og krystal halskæde:

Perle og krystal halskæde

Perler er en skønhed at se. Perleguldsmykker er et symbol på royalty, klasse og skønhed. Krystal giver også et smukt strålende look til halskæden sammen med perler. Perler og guldsmykkesæt har været der siden oldtiden som kæledyr til dronninger og prinsesse. Krystaller har også været forbundet med smykkefremstilling siden nyere tid. Så at kombinere perler med krystaller i halskæder kan være moderne, men alligevel have et kongeligt udseende. Virkelig en indisk guldhalskæde. Ret?

11. Antikke guldsmykker halskæde:

Antikke guldsmykker halskæde

Siden oldtiden elsker konger og dronninger de gule metalornamenter. Kongerne og dronningerne plejede at bære smykker af skinnende guld, der plejede at afspejle deres kongelige slægt og nåde. Derfor har antik halskæde i guld altid været efterspurgt fra den tid, og håndværket var forbløffende og efterlod folk målløse. Denne type halskæde er ideel til at blive brugt ved en særlig lejlighed som et bryllup for at få dig til at se elegant, stilfuld og ægte gudinde-lignende ud.

12. Designer Floral Design guld halskæde:

Designer blomsterdesign guld halskæde

Blomster og kvinder er to smukke skabninger af Gud. Begge er tidløse skønheder og at kombinere blomster med guld i en halskæde til en kvinde er et tankevækkende idé om kreativitet. Disse halskæder er designet med designer, og blomsterne er strategisk placeret i halskæden for den skønhed og ynde. Blomstermønsteret ser himmelsk ud, når det er kombineret med fritidstøj eller festtøj, og er endnu en yndlings nyeste guldhalskæde.

13. Guld tempel halskæde designs:

Guld tempel halskæde designs

Guldtempel -smykker fra Sydindien er unikke og påfaldende forskellige fra andre designs af guldsmykkedesign, som du har set. Disse designs er inspireret af det gamle tempelarbejde og blev båret af forfædre. De repræsenterer normalt billeder af guder og gudinder på deres halskæde. Snit, design, mærke og mønstre er meget tydelige og spektakulære, der virkelig kan være ærefrygtindgydende. Kvaliteten af ​​guld, glans, glans og design og smykker er bare fantastisk. Brug disse til det smukke, men etniske look.

14. Filigran halskæde guld:

Filigran halskæde guld

Filigran er en anden guldhalskæde til kvinder, fremstillet af en delikat slags smykker med metaller som guld og sølv normalt med tråde, perler for at danne et indviklet mønster eller et kunstnerisk motiv. Filigranarbejde er meget efterspurgt efter smykker. Det er et kunstnerisk værk af fine tråd- eller netformationer til et delikat mønster. Filigran arbejde er populært til øreringe, armbånd, medaljoner osv. Disse sarte guldhalskæder kan se fantastiske ud og alligevel holde det enkelt. Du kan desuden anmode om tilpassede muligheder.

15. Jadau halskæde til kvinder:

Jadau halskæde til kvinder

Det vigtigste i ethvert brudesmykker er Kundan og Jadau arbejde. Jadau er dyre højt udformede dygtige smykker fra det nordlige Indien. Jadau er smykkeværk, der var udbredt siden Mughal -æraen og i vid udstrækning findes i fyrstelige stater i Rajasthan og Gujarat. Jadau-værket har dyre sten af ​​høj kvalitet skåret med høj præcision og dygtigt placeret i rene gyldne halskæder til det perfekte dronningelook efter en brud.

16. Meenakari Halskæde Guld:

Meenakari Halskæde Guld

Meenakari -arbejde er en specialitet i staten Rajasthan. Dette særlige arbejde er emaljemaling og -farvning udført omfattende på metaloverfladen ved hjælp af strålende farver i meget indviklede designs. Halskæder i guld med dejlige Meenakari -designs ser fantastiske ud med sareer og etnisk slid til små sammenkomster, aftenfunktioner osv. De er flotte og smukke og tjek billedet for at lave en kopi af det nyeste guldhalskædesign.

17. Bajirao Mastani Halskæde Designs Guld:

Bajirao Mastani halskæde designs guld

Denne er inspireret af udseendet af krigsprinsessen Mastani; i kærlighedssagaen Bajirao Mastani afspejler disse guldhalskæder royalty og storhed ved deres rene udseende. Disse er af en kongelig slægt og har det dronningelook i halskæderne. Halskæderne er tunge, enorme og klassiske.

18. Designer bengali guld halskæde designs:

Designer bengalsk guld halskæde designs

Dette smykke er en typisk bengalsk skønhed. Deres guldsmykker er unikke ligesom deres kultur. De har en unik måde at fremstille guldsmykker på og er meget tydelige i deres halskæder. De bruger guld i vid udstrækning til deres bryllupper og alle andre ritualer.

19. Diamond Chokers i strålende guld:

Diamond Chokers i strålende guld

Dette ét stykke er kreativitetens sande genialitet. Dette smykke viser glansen af ​​diamanter kombineret til en enkelt diamant choker. Dette enkle guld halskæde design er virkelig smukt og rigt. De funklende diamanter placeret strategisk og udformet i en perfekt guldhalskæde er kreativitet sat til at se. Føl dig som en diva og stjal showet.

20. Klassiske smaragdhalskæder i guld og diamanter:

Klassiske smaragdhalskæder i guld og diamanter

Kan smaragd glemmes, når det kommer til glitrende sten med lysegult metal i en halskæde? Emerald sender ren klasse og royalty ud med den kongelige lysegrønne stenfarve. De går bedst sammen til en aftenfest med en kjole eller er perfekte til brudebeklædning. Halskæden har et skær under lysene, der afspejler smaragdens udstråling.

21. Polki Halskæde Guld:

Polki halskæde guld

Polki er dybest set uslebne diamanter efter minedrift udelukkende brugt til brudesmykker. De er brudesmykker, der er tunge og rige. Deres hårde arbejde og fantastiske håndværk afspejles i mesterværket. Polki -sten har det rå look i dem, og derfor er halskæderne med rent guld på den dyre side. Det har den rene antikke finish perfekt til det etniske look med det traditionelle bryllupsklæde og for det fantastiske røde løber ser det ud som en berømthed for en brud.

22. Sri Lankas halskæde designs i guld:

Sri Lankas halskæde designs i guld

Helt fra en anden ø tilhører disse moderne halskæder Sri Lanka, og designene er inspireret af Sri Lankas kreativitet. Disse er ikke tunge eller enorme, men er trendy, fashionable med en række abstrakte designs. De er ret lette at bære og sidder smukt på halsen. Disse guldhalskæder smager i stil. Par det op for at øge din kølighedskvotient.

23. Elakkathali guld halskæder:

Elakkathali guld halskæder

Traditionelle guldsmykker i Kerala er Elakkathali. Disse designs i rent guld er korte halskæder ensartet i designet lavet med stor præcision konstrueret til perfektion. Disse Elakkathali halskæder skal bæres af en brud på hendes bryllupsdag. Denne særlige halskæde er en del af Kerala bryllupstradition. En ren guldhalskæde, denne har ingen blanding af noget andet element og skiller sig ud sammen med andre smykker på bruden.

24. Nagapadam Halskæde Design Guld:

Nagapadam Halskæde Design Gol

Nagapadam betyder slangehætte. Det kaldes som Nagapadam, fordi formen på vedhænget/halskæden ligner en slange. Disse unikke Kerala -traditioner inspirerede guldhalskæder til at have syv diamanter besat sammen med blå / grønne / røde farvede sten i form af en slangehætte. Det er en af ​​de ældste ornamenter i Nair -samfundet i Kerala.

25. Palakka guld halskæde med rubber og sten:

Palakka guld halskæde med rubiner og sten

Palakka halskæde er endnu et traditionelt halskædesign, der ligner nagapadam meget. Disse traditionelle bladmønstrede halskæder i Kerala -stil er kendt som Palakka. Den originale halskæde har en dejlig kombination af smaragd og rubin, men de moderne har nu en anden række sten og mønstre. De antikke bladguld halskæde modeller er lavet af små grønne dyre sten med røde rubiner på toppen og er derefter smukt bearbejdet for at blive lavet til en halskæde. Dette har også et matchende sæt øreringe i samme mønster. Disse går meget godt med traditionel hvid Saree med gylden kant bedre kendt som Kerala Saree.

Ornamenter, uanset om de er enkle eller indviklede, viser deres egen glans og skønhed. Prøv en række designs og kollektioner fra de tilgængelige fra de forskellige nyeste guldhalskæde -designs, vi har præsenteret. Passer dine smykker med passende tøj, og du vil helt sikkert få hovedet til at vende din vej. Føl det!