Guld halskæde designs i 40 gram – 15 stedsegrønne samling

Når det kommer til ornamenter, vælger kvinder bredt at vælge guldpynt, der leveres med perfekt efterbehandling og designs at vælge imellem. Men med tidsændringen erstattes de tunge guldpynt nu med guldhalskædesign i 40 gram, der giver et lignende udsyn med mindre vægt.

Smukke og bedste guld halskæde designs i 40 gram:

Leder du selv efter nogle guldsmykkedesign i 40 gram! Her er nogle nyeste designs med et antikt præg, du ikke må gå glip af at tilføje i din samling.

1. Meenakari halskæde designs i 40 gram guld:

Meenakari halskæde designs i 40 gram guld

Meenakari designs er ret populære, når de leder efter 40 gram guldhalskæde. Designene kommer med mellemlængde og krævet bredde og et dekorativt vedhæng. Hvis du leder efter en tung designer eller en anden form for traditionelt udseende guldhalskæde, vil denne være et godt valg for din elskede.

2. Chandra Haram syv-line halskæde:

Chandra Haram syv-line halskæde

En kombination af traditionelle og moderne designs er de lange lange halskæde -designs i 40 gram, der kommer med syv linjer i det perleformede design. For det meste de mennesker, der ønsker at købe noget højt budget guld halskæde i 40 gram, kan de vælge dette mønster til deres rige look.

3. Nagas Peacock Design Halskæde:

Nagas Peacock Design halskæde

Et design, der er lavet ved at præsentere påfuglens design, er Nagas -påfuglguldhalskæden 40 gram. Halskæden får vedhænget af en påfugl med besat perleværk. Påfugl mønster af halskæde design foretrukket af sydindiske kvinder og nu om dagen er dette mønster et yndet valg af verdensomspændende kvinders

4. Pattahaar halskæde i 40 gram guld:

Pattahaar halskæde i 40 gram guld

Dette design er rent lavet af guld og giver et let løst greb om halskæden. Halskæden har et trio vedhæng design, hvor den første er en stor vedhæng, mens resten er fastgjort med små former. Designermønsteret i denne halskæde giver et klassisk look, og du vil modtage gode anmeldelser om denne type valg.

5. Coin Charm Halskæde:

Coin Charm halskæde

Et populært design i den sydlige del af Indien er lavet ved hjælp af 40 gram guld, hvilket giver et bælte-lignende design på toppen. Den nederste side af halskæden får hængende charms, der er lavet som mønter, der bærer det udformede design af gudinden Lakshmi. Denne vil være et godt valg til dine foretrukne lejligheder, stort udvalg til kommende festivaler også.

6. Halskæde Guld halskæde:

Halskæde med halskæde

Leder du efter et punkt udformet halskæde i 40 g guld! Et halskædesdesign med en halsudskæring får et centralt bladdesign, på hvilket punkt der er fremstillet af blomsterdesign. Dette er et flot mønster til halskædesamlingerne i halsudskæring i 40 gram.

7. Guld halskæde med blomstermønster:

Guld halskæde med blomstermønster

Et antikt design af halskæde, der er lavet med 40 gram, får blomsterdesign som midtervedhæng med stilkdesign på begge sider. Det ser tungt ud, men giver kombinationer et klassisk look på dit outfit, godt udvalg til din kone, få denne lille unikke idé i en halskæde i gave til din kone.

8. Delikat sommerfuglguld halskæde:

Delikat sommerfuglguld halskæde

Leder du efter noget fancy i 40 gm guld halskæde designs! Sommerfugl diamant og guld halskæde design er den perfekte kombination for at opfylde dine krav. Halskæden er lavet i et vævet design med sommerfugle i midten. Denne type design i halskæden foretrækkes mest af unge piger, der elsker at bruge guldmønsterhalskæder i 40gms.

9. Grandeur -lagdelt halskæde i 40 gram:

Grandeur Layered Necklace i 40 gram

Moden med lagdelt halskæde er den mest trendy, når det kommer til den lange guldhalskæde i 40 gram. Halskæden får fire strenge med lignende designs og en lignende charme i slutningen af ​​hver snor, hvilket gør halskæden både lang og kort.

10. Mango Design 40 Gm guld halskæde:

Mango Design 40 Gm guld halskæde

Et dejligt design inspireret af frugtkongen hedder mangohalskædesignerne i 40 gram. Halskæden får endvidere grønne stenarbejde i midten af ​​hver mango og på blomsterstrengen også. Dette mønster er fra det sydlige Indien, dette halskæde i designertunge look giver et fantastisk look på traditionel slid.

11. Jaipuri Halskæde Design:

Jaipuri halskæde Design

Smaragd, Kundan, perler og 40 gram guld, alle kombineret i dette design til at danne et halskæde design, også kendt som en choker. Designet får halsbeslag med højdepunkter i rubin og antik håndværk i midten. Pæn afslutning og giver et flot look på kvinders hals; Prøv denne ene design halskæde på ghagra choli sæsonbetonede slidstøj.

12. Kundan halskæde i 40 gram:

Kundan halskæde i 40 gram

Kundan -designs giver en fantastisk guldhalskæde 40 gram samling, besat med smaragder, perler og perler. Halskæden er givet Patara -design, hvor den tykke snor også indeholder vedhængslignende design i midten sammen med en lignende vedhæng.

13. Brude 40 gram halskæde:

Brude 40 gram halskæde

Brude guld halskæde design i 40 gram har altid været ledsaget af sten for at løfte sit udseende. Designet får både halsudskæring og langt halskædesign med et Rajwada -præg med matchende øreringe.

14. Bro -guldhalskæde i 40 gram:

Bro -guldhalskæde i 40 gram

Det mest trendy design i halskæder på 40 gram er det brodesign, hvor det enkelt vedhæng er forbundet med tre forskellige strenge. Det halvcirkulære vedhæng og andre charme får også et strejf af smaragder.

15. Moderigtigt guldhalskæde i 40 gram:

Moderigtigt guldkæde i 40 gram

Et moderigtigt design, der i vid udstrækning er valgt af teenagere i disse dage, er den halskæde på 40 g, der leveres med et lille præget hjerte og blomstermotiver på den. Det giver også blomstermønstre i bittesmå diamanter.

Når det kommer til 40 g guld halskæde designs, vælger folk i disse dage flere designs, der giver et traditionelt udseende. Brudeslitagen er stærkt inspireret af et lignende koncept med alle slags dekorationer i det som smaragder, sten, perler osv..