Sådan laver du en chokerhalskæde derhjemme – vores bedste 9

Kvinder og piger bærer i dag chokerhalskæderne, der ser temmelig trendy ud og smarte seje boho -stilornamenter, der ser eksklusive og søde ud med ethvert outfit. I modsætning til de halskæder, der hænger lavt til brystlinjen, bæres chokerhalskæder om halsen på en måde, så den rører huden rundt omkring. Eller sig, at den er slidt tæt om halsen. Chokers laves på mange måder og kan let laves af én selv derhjemme. Choker halskæder er tilgængelige og kan laves med alle metalstykker, perler, læder, blonder, strimler og tøj som fløjl og kan også hækles eller laves med strenge til rådighed specielt til chokerfremstilling.

Sådan laver du en chokerhalskæde derhjemme:

Lad os se på de bedste måder, hvordan man laver choker halskæde.

1. Sort Rose vedhæng blonder choker:

Sort Rose vedhæng blonder choker

Et sort rosenvedhæng med en sort diamant i midten kan sidde fast i midten af ​​en fløjlstrimmel af længden på nakkestørrelsen. Den enkle fløjl eller andre stofbæltebælter er en af ​​de nemmeste metoder til at lave chokerhalskæde derhjemme for alle. Alt du skal gøre er blot at få et fløjl sort chokerbånd og vedhæfte en sort rosecharm til det i midten. Til enderne kan du enten bruge en låsekæde eller kroge.

2. En fløjls choker med lækre ruller:

En fløjls choker med lækre ruller

Når spørgsmålet opstår, hvordan man laver en choker, kan den mest umiddelbare idé være en choker -fabrikat fra bånd eller fløjlsstrimler, der kan rulles let med kroge og klemmer og nogle kæder til at hænge dem tilbage i nakken. For at lave chokeren skæres to fløjlsbånd af lige længde. Tag en sølvring og dobbeltfold båndene, indtil det er midten af ​​båndet. Lås enderne med kroge til åbning og lukning også på den anden side.

3. Large Pearls Choker:

Store perler Choker

Store perler tiltrækker de fleste ligesom de mindre. Tilslut dem med tyk sølvtråd i de yderste ender, og en DIY choker vil være klar til at blive båret med en charme på halslinjen. De fine store perler vil se strålende ud med en showstil på dit outfit. Denne enkle choker er lavet med en halsring i sterling stål med lukkende ender og to perler af samme størrelse indsat i midten.

4. En denim choker:

En denim choker

Denim DIY choker halskæder kan laves så let med færre anstrengelser. Tilføj bare to klemmer i enderne af denim størrelse denimstrimlen i halsen, og hook dem om halsen med stifterne. Den blå denim lyser din funky stil op med dine seje denims og top. Denne simple choker kan laves ved at skære et halsstykke af din halsstørrelse fra dine jeans. Gør jeansene ru i begge ender og sy kroge ud for at få passende beslag bagpå.

5. Flettet læder choker:

Flettet læder choker

Flettede læder choker halskæder ser cool nok ud til at bringe din påklædning til et fedt billede. Den sorte læder flettede choker halskæde DIY idé kan let give dig et statement look med din egen indsats. For at lave denne choker skal du blot sy flettet lædersnor til fløjlshalsstykket. Få det til at tabe nok til at have på og kan derefter bindes til en perfekt pasform.

6. Tyk Champagne Choker:

Tyk Champagne Choker

En tyk champagne choker halskæde er også en af ​​de letteste enkle og ædru choker halskæder, der kan laves derhjemme. Hvordan man laver en choker af sølv champagne blonder er lige så let og på samme måde som vi laver fløjlstrimmel choker. For at lave chokeren, få et færdigt champagnestykke fra markedet. Klip det til størrelsen på din hals. Du skal blot fastgøre kroge på begge sider.

7. Floral Lace Choker:

Blomsterblonder Choker

Snørede chokerhalskæder ser sindssygt ud ved ceremonier som bryllupper. Den smukke blomsterblonder kan fastgøres rundt om halsen ved hjælp af blondespænder bagved og give en halskædeeffekt til smykkerne. Chokeren kan laves af hvidt netmateriale eller georgette -materiale ved at skære fra kantarbejdet. Skær delen med din nakkestørrelse. Fastgør snore i begge ender for at give et fast greb om nakken.

8. Sølv og turkis perlekæde:

Sølv og turkis beaded choker

Beaded chokers er også de enkleste DIY chokers, der kan laves af alle derhjemme. Simpel klip perlerne ned fra en ledning, og giv en knude i enderne af tråden med de nødvendige kæder for enden. For at lave denne choker skal du få en tråd og flere perler i sølv og blå. En efter en indtast alle perlerne, og slut enderne med låseknuder til låsning ved halsen.

9. Suede Wrap Cord Choker:

Suede Wrap Cord Choker

En choker i ruskindsindpakning ser dynamisk og enkel ud, men alligevel sej på enhver pige. Du kan endda dekorere chokeren med krystaller over hele DIY chokeren eller med prikken hængende fra chokeren. Et kæde af snoren om halsen og hængende ender med prikken i enderne ser fantastisk ud. Denne enkle choker kræver kun en lang snor med to lignende charms i enderne. Wrap og binde en tab knude for et moderigtigt look.

Chokers ser naturligvis fantastiske ud med de sorte farvedesigner, da de bliver fremhævet på halsen, men gyldne eller andre smukke farver ser også flotte ud med matchende outfits. Nogle piger elsker også at lave chokers ved hjælp af snore, der binder dem med knuder, der laver eksklusive designs. Hæklede chokers er også lette for piger, der kender kunsten at hækle. Den hæklede chokerhalskæde ser fantastisk ud og dækker næsten fuld hals med flotte designs.