Top 9 Awesome 5 gram guld halskæde designs Indien

Halskæde designs kan være meget fascinerende. Du kan også få disse i 5 gram til et meget omkostningseffektivt køb. Disse designs kan være i moderne stil eller traditionel med alle de indviklede detaljer. Et halskædesign under 5 g giver et fremragende udseende til din hals. Tjek denne liste over 5 gram guldhalskædesign, og køb den perfekte til dig selv.

Bedste guld halskæde designs i 5 gram:

Få top 9 5 gm guld halskæde designs præsenterer her,

1. Klassisk halskæde:

Klassisk halskæde

Du kan få dig et flot 5 gram guldhalskædesign, der er både klassisk og traditionelt. Halskæden kommer også med øreringe, der er af samme mønster. Designet er et langt design med dinglende øreringe. Dette designsæt kommer også ind på dit budget.

2. Rebkæde i 5 g:

Rebkæde i 5 g

Et af de mest populære halskædesign er rebkæden. Denne halskæde på 5 g guld er det perfekte køb til daglig brug. Kæden ser skinnende ud på grund af den snoede rebstil, da den glimter i lyset. Denne type rebkæde i 5 g guld giver også et behageligt udseende i bryllupsfester.

3. Spike Design Halskæde:

Spike Design halskæde

Her er en overkommelig, men smuk halskæde i guld. Disse halskædesign i 5 tola -guld er perfekte til lejligheder, da guldet skinner lyst. Spidserne i halskæden og øreringene ser meget attraktive ud. Forskellige slags designs er altid det bedste valg til kvinder, få dette til din næste festtid.

4. Kabelhalskæde:

Kabel halskæde

Dette er et moderne bud på halskæde -designet. Den 5g guld halskæde er lavet af bittesmå kabeldesign, der er forbundet sammen. Det fungerer fantastisk til kontorbrug og daglig brug. Halskæden har også en stærk lås i enden. Kvinder kan nyde denne type smykker til deres kontorfest.

5. Guld Mangalsutra:

Guld Mangalsutra

Få dette dejlige mangalsutra -design i 5 g guld, og du kan nyde det til daglig brug. Det sarte bladmønster vedhæng er perfekt til et enkelt look. Denne halskæde på 5 gram er lige hvad du har brug for til en anden mangalsutra. Mænd kan også give denne type smykker til deres kone på enhver særlig dag eller valentinsdag.

6. Halskæde i V -form:

V -formet halskæde

Du kan få denne V -formede halskæde som et perfekt køb til din fødselsdag eller jubilæum. Halskæden i v -form har små diamanter knyttet til sig. De sarte øreringe, der er af samme mønster som halskæden, får et komplet look. Det ser godt ud på ethvert outfit, hvis du vil have vestlige outfits på, så er dette et godt udvalg.

7. Perlehalskæde:

Perlehalskæde

Denne fantastiske halskæde med tre strenge er en vidunderlig måde at få opmærksomhed på. Hver streng har perler i forskellige størrelser, og det får det til at se meget glamourøst ud. Øreringene er også af samme mønster, men alligevel meget dramatiske.

8. Drop Link halskæde:

Drop Link halskæde

Her er en god drop link halskæde, som du kan bruge til daglig brug. Drop -linket ser meget enkelt og alligevel meget stilfuldt ud. Du kan også vedhæfte et vedhæng til halskæden.

9. Snake Chain Halskæde:

Slange kæde halskæde

Dette er et andet populært halskædesign, der ligner et slangemønster. Halskæden er meget stærk og ser også tung ud. Dette design har en klemme for enden.

Halskæden på 5 gram guld kan være udsøgt og stilfuld. Du kan have dem i forskellige designs fra almindeligt og enkelt til indviklet. De traditionelle og moderne designs er meget attraktive.