9 fantastiske frisurer med børstet ryg til mænd 2021

De børstede frisurer er ikke den seneste opfindelse, men de har helt sikkert været i rampelyset et stykke tid. Lige fra tiden ’= pomades og voksprodukter, der er tilføjet til mændenes styling -udsagn, har de børstede frisurer også vundet fremtrædelse med alsidige og talrige looks, der kan skabes generøst.

Hvis du er interesseret og ønsker at udforske mere, hvad med at tjekke dem ud sammen? Nu sker det!

9 Bedste frisurer til kort og lang ryg til mænd:

Følgende er nogle af de mest populære 9 Brushed Back -frisurer, du bør tjekke ud

1. Slick Back Fade:

Børstede frisurer mand

Dette er en trendy frisure med børstet ryg. Denne fade-type omfatter også koniske sider og ryg, hvilket giver den det 21. århundredes behandling af det klassiske look. Fantastisk til lange hår, og også outfittet vil også have betydning, når du vil fremvise dette look. Få denne børste tilbage haircut stil i dag.

2. Moderne glat hår:

Børstet fade haircut

Dette udseende vil helt børste til håret i stilret hår. Dette sætter en masse tekstur og masser af volumen på toppen for at give det slanke look. Det anbefales også at bruge meget mindre af produktet efter behov, da håret også kan være mere fingervenligt, når det stryges over det.

3. Combed tilbage:

Kammet tilbage frisure

Hvis du leder efter frisurer til mænd med børstet ryg, kan du måske lide dette. Dette er en mere enkel og effektiv version af den børstede eller glatte ryg. Kræver en lille smule produkt for at se så pænt og rent ud. At komme til dit hår giver det også en meget glat finish. Håret skal også vise sit volumen og ikke falde fladt for at denne stil virker.

4. Slick tilbage med lav fade:

ryg kæmning hår stil mænd

Dette er en unik type mænds børstet hår tilbage med mindre fade. Fading lige over ørerne, dette look er fantastisk til folk, der ønsker at vise sig frem uden at gå for meget over bord. Dette udseende giver også en perfekt balance og ser ikke dårligt ud – bare et perfekt look.

5. Slank tilbage kort hår:

brushback korte haircut drenge

Dette er et pænt udseende mænds hårbørstet hårklippning. Du behøver ikke medium eller langt hår for at trække denne stil. Du kan også gøre det med korte hår. Denne stil vil omfatte brug af produkter til at gøre din frisure til den perfekte form. Da du vil have kort hår, behøver du kun en lille mængde.

6. Slick Back vigende hårgrænse:

brushback haircut mænd

Dette er en god mulighed for dem, der leder efter korte børstede frisurer til at skjule deres tilbagegående linjer på panden. Dette vil give dig et slankt og stilfuldt look uden at skulle dække det over. Dette får dig også til at se selvsikker ud.

7. Slicked Back Bob:

børstet tilbage lang frisure mænd

Denne børstet frisure til mænd er fantastisk til mænd, der ønsker at vise deres hår frem. Håret glider tilbage med en kam for den skinnende, glatte finish. Der vil også være tilstedeværelse af bobs på bagsiden, som også vil se godt ud og øge skønhedsfaktoren. Fantastisk til afslappede og formelle lejligheder.

8. Slick Back Disconnected Undercut:

Brushback haircut mænd

Hvis du vil have et kort hår børstet udseende, kan du prøve dette hårklipp. Denne frakoblede underskårne stil får dig til at se meget skarp og kantet ud. Dette er også et godt hårklipp at vise frem, da siderne er barberet, og den øverste del har glat hår – helt sikkert et fantastisk valg for nogen, der kan lide at lave mode.

9. Slick Back med Drop Fade:

Korte frisurer med børstet ryg

Dette er en af ​​de smukkeste, børstede, korte frisurer du nogensinde vil finde. Dette børstede look ser meget slankt og fantastisk ud. Kombineret med dette har drop fade-funktionen kurver rundt om øret og er virkelig en moderne optagelse af fading. Ser virkelig fantastisk ud.

Fra denne liste over alle de smukkeste frisurer med børstet ryg kan vi se, hvor godt hver enkelt af dem ser ud. Hver af dem har også en anden identitet og skønhedsniveauer. Så hvis du nogensinde ville have en børstet frisure, skal du ikke lede længere og vælge en ud af alle disse ni og afslutte dit kedelige hårklipp.