9 forskellige og nemme frygtfrisurer til mænd

Dread frisurer vokser enormt populær blandt mændene i alle racer. Sorte mænd havde overvejende deres hår på denne måde i de tidligere dage. Men i dag myldrer mænd uanset deres kaste, trosbekendelse og religion på deres måde for at stå unikt blandt mængden. Synes du, at dit hår er for kort til at bære det som en frygtlås -stil? Tja, bare rolig. Du kan altid ramme din nærliggende, men professionelle salon, der kan tage sig af dette meget hurtigt. Følg tipsene fra din frisør, så du kan passe ordentligt på dine frygtede låse.

9 Seneste og lette Dreadlock -frisurer til mænd:

1. Mohawk Dread:

Mohawk Dread

Hvis du har et kort hår, kan du gå efter denne Mohawk -frygt. Mohawk er blandt alle de foretrukne og er en stedsegrøn stil, der aldrig går af mode blandt både mænd og kvinder. Denne type frisure får dig til at virke alsidig og derved tilføre selvtillid til din personlighed.

 • Egnet aldersgruppe er Mænd over 18 år.
 • Den bedste sæson at prøve denne stil er alle årstider.
 • Denne frisure er velegnet til alle hårtyper.
 • langstrakt ansigtsskæring er tilpasset til denne stil.

2. Zigzag Dread:

Zigzag Dread

Hvis du har medium dreads, kan du overveje denne stil. Foran kan du vælge at gå med en zigzag -stil. Du har muligvis brug for en stylist, eller du kan endda bruge perler til dine dreads og binde dem på bagsiden- ikke med et gummibånd, men med en af ​​frygtene selv. Zigzag -mode foran på håret kræver meget tid og vedligeholdelse, hvis du tror, ​​at du ikke vil gøre det, så er det bedre ikke at gå efter en af ​​de mest professionelle dreadlocks -stilarter.

 • Ideel aldersgruppe til denne stil er mænd over 20 år.
 • Vintre er den bedste sæson at prøve.
 • Skæv hårtype er velegnet til denne frisure.
 • Egnet ansigtstype til mænd med afrundet og aflangt ansigtssnit kan forme deres hår på denne måde.

3. Dreadlock Up-do:

Dreadlock Up-do

Fordelen ved lange dreads er, at de kan hjælpe dig med at have et afslappet og semi-casual look. Hvis du vil have et lille semi-formelt look, så bind dine dreads bagpå som nedenstående. Selvom det bare er endnu en afslappet dag på kontoret for dig senere, passer denne mode perfekt til dine krav. Det giver dig et betagende udseende, og det er en nem måde at lokke kvinder på.

 • Mænd over 23 år er velegnet til denne stil.
 • Den bedste sæson er somre og vintre.
 • skævt hår er velegnet til denne frisure.
 • Alle former for ansigtsskæringer er egnede.

4. Halve dreads:

Halve Dreads

For et stilfuldt look kan du endda binde halve dreads som en hestehale og holde den anden halvdel hængende løs. Sørg for at binde halvdelen stramt og tilstrækkeligt, så den er intakt og ikke løsner halvvejs, så du skal bruge et godt gummibånd til sammenkobling. Dette er en af ​​de bedste afrikanske dreadlocks frisurer. Forsiden af ​​dit hår forbliver flettet i et omfang, der giver dig et ultramoderne udseende.

 • Ideel til denne stil er mænd over 25 år.
 • Bedste sæson er somre og vintre
 • Egnet til hårets struktur er normalt velegnet til alle hårtyper.
 • Tilpasset type til denne frisure er mænd med et afrundet ansigtssnit.

5. Løst holdt Dreads:

Løst holdt Dreads

Du kan endda bare lade dreads hænge løst med tykke dreads foran, det vil sige foran skuldrene, mens andre efterlades fri bagpå. Dette kan også se godt ud, hvis du styler dem godt med gel for at holde dem på plads, mens du er ude til en fest, ellers kan du gøre op med gelen. De blonde dreadlocks skal holdes pæne og velholdte, for at du kan se perfekt ud. Denne frisure giver dig et semi-formelt udseende.

 • Mænd over 25 år velegnet.
 • Den bedste sæson er somre og vintre.
 • Egnet til hårets struktur er normalt velegnet til alle hårtyper.
 • Den bedste form er skræddersyet til mænd med et afrundet ansigtssnit.

6. Tynde dreads:

Tynde dreads

Hold dine dreads på begge sider af dine skuldre, så de hænger løst, og brug derefter en kasket for at få det enkle, men trendy look til dine dreads. Farver som rød, hvid, orange, sort hat vil være meget moderigtigt. Denne mode er velegnet til alle slags lejligheder. Hvis du holder dit hår på en veloplagt måde, vil du helt sikkert tiltrække en million øjne.

 • Mænd over 25 år er velegnet.
 • Bedste sæson at prøve denne stil er somre og vintre.
 • Egnet til hårets struktur er normalt velegnet til mennesker med tyndt hår.
 • Egnet ansigtsform er enhver form for ansigtsskæring.

7. Bindede dreads:

Bundet op dreads

Du kan endda binde alle dine dreads på bagsiden undtagen en eller to med et farverigt bånd og derefter lade en eller to dreads hænge løst i siderne for et afslappet og stilfuldt udseende som dette herunder. Hvis du glæder dig til at farve en af ​​dine låse eller begge dine låse, så kan du gøre det. Dette får dig til at se super cool og trendy ud.

 • Den ideelle aldersgruppe er mænd over 21 år.
 • Bedste sæson at prøve denne stil er somre og vintre.
 • Egnet til hårets struktur er normalt velegnet til alle hårtyper.
 • Velegnet til mænd med et afrundet ansigtssnit.

8. Korte dreadlocks:

Korte dreadlocks

Har du lyst til længere dreadlocks? Godt, hvis du ikke er opmærksom på kortere dreadlocks, så lad os lære det at kende. Det er super nemt og tidsbesparende at vedligeholde korte dreads. Det giver dig et afslappet look og hjælper dig med at stå midt i mængden.

 • Den ideelle aldersgruppe er mænd over 21 år.
 • Bedste sæson er somre og vintre.
 • Egnet til hårets struktur er normalt velegnet til alle hårtyper.
 • Egnet ansigtsform er mænd med et afrundet ansigtssnit.

9. Flettede dreads:

Flettede dreads

Længes du efter at prøve nogle af de nyeste flettede frygtfrisurer? Vælg ethvert design, og designet vil blive udført på dit hår. En anden bedste ting ved denne frisure er, at den kræver mangelfuld vedligeholdelse. Denne frisure giver dig også et afslappet og moderigtigt look.

 • Mænd over 21 år velegnet til denne stil.
 • Bedste sæson at prøve denne stil er somre og vintre
 • Alle typer hår Egnet til denne frisure.
 • Tilpasset ansigtsform er mænd med et afrundet ansigtssnit.

Sådan passer du ordentligt på dine dreadlocks?

Dreadlock frisurer til mænd kræver meget af din dyrebare tid og penge. Hvis du ikke er klar over det, vil du modtage en god idé fra nedenstående tips, der viser dig den rigtige vej. Dreadlocks er ikke som dit sædvanlige hår. Det kræver indsats for at styre dine dyrebare dreadlocks. Lad os tage et kig.

 1. Brug altid en føntørrer, når du er færdig med dit brusebad. Når dine dreadlocks forbliver fugtige, kan det stinke dårligt.
 2. Bøj aldrig dine dreadlocks. Hvis du gør det, så gør dig klar til at stå over for alvorlige hårskader.
 3. Brug kun voks på dine dreadlocks, når de er super tørre.

Disse er top ni frygtfrisurer til mænd nævnt ovenfor. Dreads vinder popularitet blandt mænd globalt. Derfor leder mænd, der er villige til at style deres hår på denne måde, efter flere og flere frisurer, der kan hjælpe dem med at skille sig ud blandt mængden. Hver enkelt af os ønsker at se unik ud. Borte er de dage, hvor salonen var det primære krav for enhver kvinde. I nutidens verden sætter selv mænd fod på lige fod med kvinderne i saloner.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Kræver dreadlocks daglig pleje?

Nå, dette er et konstant emne for bekymring for de fleste mænd med dreadlocks i disse dage. Hvis du også har dreadlocks, så er det bedste, du kan gøre, ikke at lege med dine dreadlocks, hvilket er en vane for de fleste mennesker omkring os. Der er mange gør -det -selv -metoder, som man kan følge for at holde deres dreadlocks godt vedligeholdt. Derfor, hvis din frisør ikke har fortalt dig om pleje af dreadlocks, så er det på høje tid, at du skal begynde at gøre det.

2. Hvilken dreadlock vil passe mig?

Dette er et spørgsmål, du kan stille din oprigtige frisør. Han er den bedste person til at foreslå dig, hvis han er professionel, bare ved at se på dit ansigtssnit. Dreadlocks afhænger helt af den slags ansigtsskæring, du skylder. Hvis du begynder at opretholde en frygtfrisure, der hovedsageligt er for mænd med et afrundet ansigt, så føler du dig måske ikke tilfreds, efter at du allerede har stylet dit hår i en frygt.

3. Er det i orden at bruge en almindelig kam efter at have frygtet mit hår?

Efter at dit hår er frygtet, foreslog det altid, at du skal gøre brug af en frygtkam, der er specielt designet til frygtet hår ligesom kamme er specielt designet til lige eller krøllede hår. Du kan prøve at bruge en almindelig kam, hvis du vil, men det nytter ikke noget. Børsten i en almindelig kam har en tendens til at skade dine dreads, når du rynker håret. Mens du kører kammen gennem dit hår, kan du føle, at nogen trækker dit hår af din hovedbund. Denne spænding skader dit smukt designet frygtede hår.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80