9 Stilfulde korte asiatiske frisurer til mænd

Der er forskellige former for korte frisurer, som de fleste asiatiske mænd dyrker. Disse er ofte ret stilfulde og kan nemt indstilles uden for mange produkter eller meget vedligeholdelse. Disse kan være sport med funky t -shirts og andre funky armbånd eller tilbehør. Hvis en person er en ung dreng eller en teenager, så er mange korte og funky looks ret i trend i disse dage.

Korte asiatiske frisurer til mænd

Disse kan gøres puffede og volumeret med en tørretumbler eller et andet varmeinstrument. Disse kan holdes i form uden selv at børste nogle gange. En person kan bære disse til deres fester og til almindeligt og fritidstøj.

Korte asiatiske frisurer til mænd:

Nedenfor er top 9 korte asiatiske hårlooks, som en person helt sikkert bør prøve.

1. Puffet hårlook:

Korte asiatiske frisurer - pustede

Dette er et afslappet look, der kan være sport af folk, der kan lide at bære snit af popsangere. Dette er godt til almindeligt slid.

2. Front Fringy sektioner:

Korte asiatiske frisurer - frony frynser

Dette er et afslappet look, som en person kan dyrke. Hvis en person er yngre i alderen, kan denne person let dyrke det med funky t-shirts og andre funky påklædninger. Disse kan udføres på et føntørret hoved med lidt spray. Disse er også gode at dyrke med et uvasket hoved. Nogle føntørringer på den forreste del kan bidrage til at øge hævelsen.

3. Short Combed Partitionering:

Korte asiatiske frisurer - Short Combed

Dette er et meget kort snit look. En person, der ikke kan lide vedligeholdelse eller styling, for disse mennesker er disse typer af kortformet hoved meget let at vedligeholde.

4. Tørre hakkede tresser:

Korte asiatiske frisurer -Tør hakket

Dette er en ganske let stil for de mennesker, der ønsker et asiatisk look, og de vil have en mindre vedligeholdelsesindstilling. Disse er ret lette at føntørre og kan indstilles med nogle normale sprøjter.

5. Medium snit bangs:

Medium snit i panden

Dette er et andet look, der let kan prøves. Længden af ​​frontale sektioner er ganske medium. Disse er ikke særlig tykke. Disse kan indstilles med en vis længde på ryggen. En person kan også holde ryggen kort. Dette er et godt udseende til diskoteker og også til formelt slid. Dette kan indstilles i overensstemmelse hermed for at gå sammen med outfits. Noget føntørring kan være godt at gøre dette puffet, og så kan det bruges med kunstlæderdragt.

6. Frontale hakkede pandehår:

Frontal hakket pandehår

Dette er en ganske populær trendy stil. En person kan nemt dyrke disse stilarter. Dette er også ganske drengetype og kan være sport til diskoteker og også til college -tøj. Dette er også kombineret med funky t -shirts, og når disse forskydes baglæns, kan disse også bæres med formelle tøj. En person kan bruge sprøjter eller normalt vand fra hanen i en sprayflaske til at indstille disse.

7. Kort rund topskæring:

Kort rund topskæring

Dette er et meget almindeligt udseende, som mange mænd sport. Dette er også kombineret med enhver form for formelt slid. Hvis en teenage -dreng eller en college goer er travl person, kan de dyrke disse mindre vedligeholdelsesnedskæringer. En anerkendt stue kan give folk denne form. Stoppet forbliver på en kort rund måde, og bagsiden kan opbevares i en V -form.

8. Baglæns forskudt trinskæring:Korte asiatiske frisurer -Backward Shifted

Dette er et trin -top -snit, der er blevet forskudt baglæns for at skabe et fashion statement. Disse er funky og lette at dyrke. Disse kan styles med normale produkter.

9. Sidepartitionering trinede pandehår:

Sidepartitionering trappede pandehår

Dette er endnu et kort trin look. Hvis en person har tykke sektioner, er disse lette at dyrke.