Top 15 Stilfulde og moderne frisurer til mænd

Moderne frisurer til mænd har gennemgået en radikal ændring i løbet af de sidste par år. Mode stylister afprøver forskellige haircuts og hårlooks på deres rampemodeller og celebs til deres prisudstillinger. Modestuerne får også mere og mere fremtrædende plads. Du kan se forskellige forskellige skuespillere, og tv -shows er vært med forskellige former for frisurer til deres shows. Dette giver igen den almindelige mand ideerne om sportslige forskellige trendy hårlooks.

moderne frisurer til mænd

Moderne frisører til mænd træder ikke tilbage fra at bruge forskellige stylingsudstyr fra glattejern til curlers på mænds hår også. Det er fortid, når du havde bølget hår, og du ville have et glat udseende, men det var for meget hovedpine at søge en god frisør. Hvis du er villig til at prøve en moderne frisure til mænd, så har vi nogle hårlooks til dig.

Fantastiske moderne frisurer til mænd med billeder:

Lad os tjekke nogle af de top 15 moderne frisurer til mænd sammen med billeder, som du let kan dyrke med glansfuld mode.

1. Mellemdel udad Tilbage:

Moderne frisurer til mænd - Mellemdel

Når du vil have et længere hårklipp end det bagklippede look, kan du prøve en mellemlang ryg med udvendige fjer som denne. Til fronten kan du beholde et bagbørstet look eller en midter- eller sidedel. Dette er en trendy moderne frisure til mænds look.

2. Wispy Side Bangs:

Moderne frisurer til mænd - Wispy side pandehår

Dette er et trendy asiatisk hårlook, som du kan prøve. Bagsiden kan holdes i lag og sprød stil, hvilket giver dette mere funky touch. Sidebamsen, der er skåret i lag, er et moderne touch, og du skal sporte dette med den rigtige slags tøj.

3. Corn Row Style:

Dette er en tyk krøllet majs -stil afro -haircut. Du kan nemt prøve at se dette hår ud, når du vil have noget anderledes, men alligevel moderne. Dette er en af ​​de bedste moderne frisurer til mænd med medium hårkrøller, der passer perfekt til lange ansigter.

4. Front Bangs:

Frontal pandehår er en almindelig frisure. Du kan prøve denne form for front bangs, der er lidt moderne i udseende. Dette har et lagdelt rodet bang og frontal bangs er også skåret i sprøde asymmetriske lag. Denne moderne frisure til mænd giver dig en punk -stil, der er ret populær i disse dage.

5. Medium Side Bangs:

Hvis du kunne lide Thor filmen, kan du prøve dette moderne hårklipp. Dette har medium pandehår, der er meget ulige nedskæringerne i går. Denne nye moderne frisure til mænd med langt hår er sexet og meget ny, hvilket mest foretrækkes af teenage fyre.

6. Rodet krøllet stil:

Moderne frisurer til mænd - Rodet krøllet stil

Dette er et meget sexet look, som du kan prøve i denne sæson. Det er ganske rart at dyrke noget krøllet, når du har naturligt glat hår. Dette giver et strejf af trendy moderne mode til din almindelige stil.

7. Slanke pandehår:

Dette kan være en moderne frisure til mænd, som du kan prøve næsten når som helst. Dette kan være godt som et formelt look, en flirtende stil og også til dine fester. Dette er klassisk og meget rampestil. Et professionelt skåret sidebang vil være passende til denne stil. Hvis du holder ryggen lidt længere, ser det endnu bedre ud.

8. Tilbage børstet bølget look:

Et bølget look kan se rigtig sexet ud, når du har en dejlig rodet ryg med nogle rodede krøller bagpå. Dette kan være godt til formelle eller endda festtider. Dette er en af ​​de fineste og fremragende frisurer til mænd med mellemlangt hår og skæg, som gør dit look mere lokkende.

9. Moderne Wispy Wavy Style:

En asymmetrisk sprød bølget stil som denne kan være ret rar at dyrke, når du har en oval eller firkantet ansigtsform. Du kan bede din stylist om at give dig korte krøller bagpå for mere stil. Ingen anden moderne frisure til mænd som denne er så trendy og smart.

10. Medium længde frisurer:

Moderne frisurer til mænd 10

Alle de tidligere frisurer bæres af mandlige celebs ret ofte, og denne er ikke anderledes. Den har det Chris Hemsworth signatur mellemlange rygbørstede look, som kvinder synes er ganske lokkende. Det vil være lokkende for de fleste kvinder, da det let kan få en mand til at se meget attraktiv ud. Mønsteret, som hårsporten er ret fancy, og ikke er let at vedligeholde. Hårkvalitet er det primære krav for at gøre dette look til en total succes. Mellemlangt hår skal børstes ordentligt på bagsiden, ikke stift, men fast, så det ikke falder helt sammen med hovedbunden. Der burde være noget fluffy ved dette look.

11. Korthåret Corporate Stylish Look:

Moderne frisurer til mænd 11

Dette er en af ​​de fineste nye moderne frisurer til mænd i år 2016. Dette er den enkle måde at style det moderne hår på. Vi kan se, hvor tiltrækkende dette hår ser ud på det tonede ansigt, og du kan arbejde udseendet på den måde, hvis du ikke har en buttet ansigtstype. Frisuren får dig til at se anderledes og unik ud fra alle de mandlige stilsøgende derude. Det mønster, som håret viser gennem dette look, er ganske imponerende og vil være velegnet til alle mænd og kvinder derude. Hvis du er villig til at se dit bedste ud, så vil dette være noget, der vil være praktisk og vil være egnet til at vise det virkelige og modne mandsbillede.

12. Den mellemlange frisure til bølget hår:

Moderne frisurer til mænd 12

Her er noget helt nyt. Frisuren bringer noget nyt til bordet. Dette er muligvis den mest moderne en mellemlang frisure kan få. Mønsteret med, hvordan hårsport er meget imponerende og vil være velegnet til alle mænd og kvinder derude. Det leveres med nogle fantastiske udseende udført på siderne og er noget, du vil finde imponerende for dig selv. Hvis du leder efter en anstændig frisure i år, så vil dette være ret godt for dig. Håret kan yderligere farves for at se endnu mere dragende ud.

13. Den perfekte korte frisure til skæggede loos:

Moderne frisurer til mænd 13

Hvis du dyrker en perle, skal du bruge en moderne mænds frisure, der er god nok til at få den perle til at se attraktiv ud. Her er noget, du måske kan lide. Denne særlige frisure kommer med noget fantastisk arbejde udført på midten af ​​hovedet. Siderne er trimmet, og det lægger større vægt på den midterste del af håret. Hvis du har brug for noget helt nyt og nyt, så kan denne frisure vise sig at være nyttig for dig.

14. Man Bun Look 2016:

Moderne frisurer til mænd 14

Dette er en udviklet version af mandebollen. Det er virkelig attraktivt og er helt velegnet til alle mænd, der elsker med deres hår. Hårkvaliteten er et af de afgørende punkter ved dette look, og af alle de gode grunde er denne frisure noget, der vil være egnet til at få dig til at se godt ud og er noget, der kan sportes næsten overalt. Der er ingen hestehale bagpå. Det der gøres med håret bagpå er faktisk meget mere stilfuldt end en almindelig hestehale. Der er ikke også en rund bolle bagpå. Dette er en af ​​de nye moderne frisurer til mænd med skæg og hestehale i år.

15. Den moderne mellemlange besætningssnit:

Moderne frisurer til mænd 15

Besætningsnedskæringer plejede at være rigtig korte. Men det er den nye og mere stilfulde form for det. Her er siderne næsten barberet, og den forreste del er faldet til panden. Det ligner en super kort frynser moderne haircut til mænd.

Ovenstående moderne frisurer til mænd er noget, der vil guide enhver mand, der elsker at følge mode og se trendy ud. Bare vælg, hvad du kan lide, og få den samme frisure til at få hovederne til at dreje.