Top 9 Cristiano Ronaldo frisurer

For det meste har vi set Cristiano Ronaldo på banen og uden for feltet med korte korte frisurer. Ved at se på hans frisurer er det ganske let at påpege hans fascination for pigget hår. Her er en liste over nogle af hans bedste frisurer, der har fascineret fans over hele verden.

Mest populære Cristiano Ronaldo frisurer:

Her er de mest trendy og populære Cristiano Ronaldo -frisurer.

1. Side gelerede pigge:

cristiano-ronaldo-frisurer

Denne her er en ganske kendt, da vi har set dette look være blevet iført af den berømte dribler (og en ekstremt talentfuld på det!) Alt for ofte. Hårlængden varierer, men er konsekvent langs siderne af hårlængden på begge sider opretholdes ved en ekstrem kort størrelse ved at trimme det godt. Håret på midten holdes imidlertid relativt langt og skrives tilbage med kantede penselstrøg og spidser dem i enderne. En stærk holdegel er påkrævet for at holde piggene på plads.

2. Mønsterbeskæring:

Mønster trim

Læg mærke til det inverterede “Z” -mønster i området med det trimmede hår? Nå, det er det unikke ved netop denne frisure. I modsætning til Christiano kan du meget vel trimme et andet mønster, f.eks. Initialerne i dit navn, eller du kan endda oprette logoet på dit yndlingshold. Når det er sagt, skal du besøge en professionel frisør for at få arbejdet udført pænt og præcist.

3. Slicked til siden:

Side skåret med pigge

Hele håret på hovedet trimmes kort og efterlader nogle opsamlede tråde i lang længde. De lange længde tråde bliver derefter geleret op for derefter at give det polerede og glatte pæne look. Når du har opnået det udseende, skal du børste håret sidelæns, som du gør i en normal fristet frisure på siden. Denne frisure kan bruges både til afslappede og professionelle lejligheder.

4. Vinkel børstet:

Vinkel børstet

Ligesom David Beckhams vinkelbørste-frisure, har denne frisure også en sidedel (som er mere fremtrædende i dette tilfælde) og veltrimmet hår på hver side. Håret, der børstes tilbage, er relativt langt, hvilket efter styling gøres ubevægeligt ved påføring af en stærk holdgel.

5. Lodrette pigge med trimmede sider:

Lodrette pigge med trimmede sider

Selvom den er funky i tilgang, kan denne frisure meget vel være meget professionel i sin tilgang. Som sædvanligt som det er med Cristiano Ronaldos frisurer, er håret trimmet på hver side og efterlader relativt langt hår foran og bagpå. Håret spidses lodret opad, uden at der fejes fra siden som følge af et penselstrøg. Brug af en stærk til medium hold gel er ekstremt nødvendig for at holde piggene godt tæmmet.

6. Side slicked med pigge:

Cristiano Ronaldo

Han tog denne frisure på mange gange, efter han kom til sit nuværende spanske La Liga -hold Real Madrid. Han er den mest bemærkelsesværdige blandt holdets fans og er derfor også kendt som en af ​​spillerne, der ofte eksperimenterer med kort hår. Det sidestykkede penselstrøg giver det et pænt udseende, mens påføringen af ​​en volumiserende creme giver det en smule volumen, og piggene i enden er unikke som normalt.

7. Hængende hår:

Hængende hår

Denne frisure har en slags forvirret udseende. Denne frisure er den mærkelige blandt dem, du har været vidne til før, grunden er, i modsætning til de andre frisurer (hvor hans hår altid bliver behandlet pænt), har denne frisure hår, der adskiller sig fra dens hovedbesætning og hænger over hans pande. Dette tilføjer bestemt den karismatiske kvotient og får dette til at se ganske unikt ud.

8. Mellemstore bølger med stærke krøller:

Medium bølger med stærke krøller

CR har naturligt krøllet hår, men det vi gander på i denne frisure er bølget hår ovenpå, mens de naturlige stramme krøller afslører sig ved hårenderne på toppen og især i bagenden af ​​hans hoved.

9. Faux Hawk:

Faux hawk

Absolut ikke en Mohawk, men en Faux hawk. Denne frisure har moderat trimmet hår med almindeligt pigget hår på toppen.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80