Hvordan gør man hestehale?

Hestehale er en meget almindelig frisure, der er elsket af næsten alle, og der er hundredvis af måder at gøre det på. Hestehale har været den ældste måde at style sit hår på. Selv en simpel hestehale kan se godt ud, hvis du gør det ordentligt. Hestehale kan bruges som en dagligdags stil af næsten alle aldersgrupper og kan gøres til en elegant frisure med en ekstra indsats. Den korrekte fremgangsmåde til at lave en god hestehale er skrevet trinvis nedenfor for at hjælpe dig.

1. Lav en høj hestehale:

Sådan gør du hestehale

For det første skal du shampoo din ordentligt for at få rent snavsfrit hår til at lave en hestehale. Brug derefter det nødvendige produkt, du har brug for, for at øge dit hårs volumen og tekstur. Børst dit hår ordentligt. Hvis du ikke har produktet praktisk derhjemme, kan du tænke på at bruge babypulver i enderne. Når håret er klar til at krølle, skal du varme curleren ordentligt og starte fra den ene side af dit hoved. Efter dig skal du færdiggøre hele håret efter dine krav.

Du bliver nødt til at tage en fin tandet ren kam og blidt løfte baghåret mod kronen. Saml derefter alt håret i din hånd ordentligt og bind det med en god farve gummibånd. For at afslutte børstes håret blødt.

2. Lav en hestehale i siden:

Sådan gør du hestehale

Ligesom den normale hestehale kan man også tænke på at lave en hestehale i siden, der især vil se bedre ud på runde og hjerteformede ansigter. Enhver form for hestehale ser godt ud, hvis hårets volumen er tæt. Tyndt hår skal bindes i en pony. For en hestehale i siden skal du påføre produktet for at øge volumen på rent hår og derefter børste let.

Skab derefter med en kam en dyb sideskil på hver af siderne, som du synes er behagelig. Saml derefter alt håret på den modsatte side af afskeden med dine hænder eller kam. Tresserne skal bindes med et matchende farve gummibånd. Endelig kan du glatte hestehalen med dine hænder.

3. Lav en flettet hestehale:

Sådan gør du hestehale 3

Ligesom ovenstående to hestehale -stilarter kan du nemt lave en flettet hestehale. Dette vil give dig et smukkere look, men det er vigtigt, at du har tykt hår, hvis du vil style dine lokker til en flettet hestehale. Du skal opdele dit hår i fire fjerdedele. De to sidekvartaler vil blive brugt til at lave to fletninger, der til sidst kommer til midten og blandes med resten af ​​håret. Alt håret skal samles i en stram hestehale ved hjælp af en elastik af god kvalitet.

4. Lav en ufærdig hestehale:

Sådan gør du hestehale4

Dette er en anden interessant hestehale stil, der er en kombination af en fletning og en hestehale. Udseendet er rodet og ufærdigt. Du bliver nødt til at børste din ordentligt og oprette en midterskille i nakken. Hold de to dele af dit hår i dine hænder og bind dem som et snørebånd. Gentag dette tre gange, og bind løst et gummibånd for enden af ​​fletningen. Brug en bobby pin til at fastgøre håret på plads bag håret. Du er klar til at gå og få komplimenter.

Du kan vælge en hvilken som helst af hestehale -stilen til dig selv til forskellige lejligheder. Disse frisurer kan udføres med enhver form for outfit, uanset om det er bukser og skjorter eller denim og t-shirt eller endda en maxikjole. Det er en universel frisure er behagelig og ser også elegant ud.