Acer esittelee uuden pelivaltaistuimen IFA 2019 -tapahtumassa

Innokkaat pelaajat saattavat vielä muistaa Acerin ensimmäisen version Predator Throne -pelistä, joka esiteltiin viime vuonna Kansainvälinen radio -näyttely Berliinissä paljastettiin ja maksoi uskomattomia 18 000 euroa. Tämän vuoden messuilla taiwanilainen tietokoneyritys ilmestyi uudella pelivaltaistuimella, Acer Predator Thronos Air, mikä on tällä kertaa paljon halvempaa. Acer veloittaa tästä noin 10 000 euroa, mikä on edelleen suunnilleen sama kuin uusi auto. Missä mielessä uusi malli on nyt erilainen??

Acer Predator Thronos Air – uusin ylellinen lelu ammattilaispelaajille

Acer esittelee uuden pelivaltaistuimen IFA 2019 Acer Predator Thronos Air -pelien tulevaisuudessa

Acer Predator Thronos Air tekee vaikutuksen IFA -messuilla Berliinissä

Kustannusten alentamiseksi tärkein ero uudemman ja alkuperäisen mallin välillä on automaation aste. Aiemmin automaattisesti moottoroitu näyttövarsi on nyt korvattu yksinkertaisella, käsin säädettävällä varrella. Kyky kallistaa koko lautan kulmaa on kadonnut.

Pohjimmiltaan epäonnistunut moottori hylättiin, mikä todella kuulostaa hyväksyttävältä kustannuskompromissilta.

Itse tuoli on tietysti edelleen säädettävissä, ja siinä on siirrettävä näppäimistö ja hiirilokero sekä liikkuva jalkatuki. Ja jos olet väsynyt pitkistä pelisessioista, voit rentoutua tuolin sisäänrakennetulla hierontatoiminnolla.

Aiempi versio voidaan kallistaa taaksepäin, mutta valitettavasti ei tämä

Acer esittelee uuden pelivaltaistuimen IFA 2019 Acer Predator Thronos Air -laitteella, joka kallistaa koko rakennetta

Jotkut pelivaltaistuimelta otetut ominaisuudet, mutta halvempia

Kuten alkuperäisessäkin, Acer Predator Thronos Airissa on pidike kolmelle näytölle, mikä takaa erityisen vaikuttavan pelikokemuksen. Aivan yläpuolella on videokameran kiinnike, jos haluat suoratoistaa pelisi ja saada Twitch -katsojasi kateelliseksi loistavista asetuksistasi. Ja tietysti se ei olisi peliasuste, jos se ei olisi värillistä valaistusta. Tämän vuoden mallissa on sinivihreä valo pelitunnelman parantamiseksi.

Gaming Throne voidaan myös varustaa erilaisilla mukautusvaihtoehdoilla, kuten mukinpidikkeellä, istuimen vakaimella tai kuulokepidikkeellä, jotka eivät valitettavasti sisälly toimitukseen.

Acer esittelee uuden pelivaltaistuimensa IFA 2019 Acer Predator Thronos Air -näytöllä

Varoitus, jos olet jo ajatellut tilata Acer Predator Thronos Airin. Sinun on varustettava se kolmella näytöllä, pelitietokoneella, näppäimistöllä, hiirellä ja verkkokameralla. Jos sinulla on rahaa koko peliasetukseen, sitä löytyy kaikkialta Euroopasta ja Pohjois -Amerikasta tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Saat vain pelivaltaistuimen, sinun on ostettava myös digitaalisia laitteita

Acer esittelee uuden Gaming Thronen IFA 2019 -tapahtumassa Acer Predator Thronos Air on täydellinen lelu pelaajille

Nyt myös hierontatoiminnolla väsyneille pelaajille

Acer esittelee uuden pelivaltaistuimen IFA 2019 Acer Predator Thronos Air -istuinalueella, jossa on mukava hieronta