Amazon -laitteistotapahtuma 2019: Kaikki päivitykset ja kohokohdat

Seattlessa vuosittaisessa laitteistotapahtumassaan Amazon yllätti meidät jälleen todellisella Alexa -tuotteiden lumivyöryllä. Esiteltiin huippuluokan Echo Studio, uusi Echo Show 8, sisäänrakennetulla kellolla varustettu Echo Dot ja 4-in-1 Amazon Smart Oven. Yhtiö yrittää myös päästä älykkäiden vaatteiden markkinoille Echo Frames -laseillaan ja Echo Loops Ringillä. Näimme myös uudet Echo Buds -kuulokkeet – kilpailu Applen AirPod -laitteille. Tuoteilmoitusten lukumäärä on helppo menettää. Siksi annamme sinulle joitain tärkeimpiä päivityksiä ja kohokohtia Amazon Hardware Event 2019 -tapahtumasta.

Amazon Spheres Seattlessa on vihreä keidas keskellä Metropolia

Amazon Hardware Event 2019 Kaikki päivitykset ja kohokohdat seattle hallin aloilla

Amazon Hardware Event oli jälleen erittäin jännittävä

Amazon Hardware Event 2019 Kaikki päivitykset ja korostavat uutta tapahtumaa seattlen aloilla

Alexasta tulee “emotionaalisempi ja ilmeikkäämpi”

Alexan pitäisi nyt olla “emotionaalisempi ja ilmeikkäämpi” uuden hermomallin avulla. Lisäksi käyttäjät voivat nyt muuntaa Alexan perusäänen julkkisääneksi. Se käyttää uutta tekstistä puheeksi -tekniikkaa Julkkisten ääniä matkia Samuel L. Jacksonin ääni oli ensimmäinen. Amazon julkaisee ensi vuonna lisää julkkisäänestyksiä hintaan 0,99 dollaria kappale.

Samuel Jackson ja monet muut julkkikset tylsän Alexan sijasta

Amazon Hardware Event 2019 Kaikki päivitykset ja kohokohdat amazon echo samuel jacksonin kanssa

Echo Studio, Amazonin ensimmäinen huippuluokan kaiutin, jolla on laaja 3D-äänituki

Echo Studio on luultavasti yksi Amazon Hardware Event 2019: n tärkeimmistä kohokohdista. Se on Amazonin ensimmäinen huippuluokan älykäs kaiutin ja myös ensimmäinen älykäs kaiutin, joka tarjoaa 3D-ääntä Dolby Atmos- ja Sony 360 Reality Audio Codecs -laitteilla. Echo Studio kehitettiin Amazonin uuden Music HD -suoratoistopalvelun avulla, jotta Echo -asiakkaat voivat kuunnella häviöttömän musiikin. Echo Studio saavuttaa vaikuttavan 3D -äänimaisemansa viiden ohjaimen avulla. Nämä on sijoitettu strategisesti siten, että Echo Studio voi jakaa musiikkia 3D -huoneessa.

Studio on uusin huippuluokan kaiutin

Amazon Hardware Event 2019 Kaikki päivitykset ja kohokohdat kaiuttavat studion uudet kaiuttimet

Kaiku kehykset ja silmukat

Tällä kertaa Amazon on myös osallistunut älykkäisiin puettaviin laitteisiin Alexa-pohjaisten kaikulenkkien ja kehysten kanssa. Molempien gadgetien päätarkoitus on antaa käyttäjille mahdollisuus käyttää Alexaa missä ja milloin tahansa.

Echo Loop on älykäs titaanista valmistettu rengas. Sisäänrakennetut mikrofonit ja kaiuttimet helpottavat vuorovaikutusta Alexan kanssa. Echo Loopia on kolmea kokoa: pieni, keskikokoinen, suuri ja erittäin suuri. Voit myös hankkia rengaskokosarjan, joka auttaa sinua selvittämään, mikä koko sopii sinulle parhaiten. Echo Loopissa on värähtelevä haptimoottori ilmoituksia varten ja se muodostaa yhteyden Alexa -sovellukseesi Bluetoothin kautta.

Hieman kookas, mutta silti melko muodikas

Amazon Hardware Event 2019 Kaikki päivitykset ja kohokohdat echo loop ring alexa

Ensi silmäyksellä Echo Frames näyttää klassisilta mustakehyksisiltä laseilta. Ne ovat kevyitä ja yhteensopivia useimpien objektiivien kanssa. Echo -kehyksistä tekee erityisen erikoisia integroidut suuntamikrofonit, jotka ovat vuorovaikutuksessa Alexan kanssa. Lasit perustuvat Amazonin korvatekniikkaan, joka lähettää ääniavustajan vastauksen korviin.

Huomaamaton ja tyylikäs

Amazon Hardware Event 2019 Kaikki päivitykset ja kohokohdat kaiun kehykset brillen alexa

Echo Buds Bosen melunvaimennustekniikalla

Amazon haastaa Applen AirPodit ja Samsung Galaxy Budit uusilla Echo Buds -laitteillaan. Uudet nappikuulokkeet tarjoavat handsfree-yhteyden Alexaan ja sisältävät Bosen melunvaimennustekniikan. Jokaisessa nappikuulokkeessa on pari ohjainta hyvän basson tuottamiseksi. Vain viiden tunnin akunkesto ei ole erityisen vaikuttava, mutta latauskotelo pidentää kokonaisaikaa noin 20 tuntiin.

Viimeisin kilpailu Applelle ja Samsungille

Amazon -laitteistotapahtuma 2019 Kaikki päivitykset ja kohokohdat amazonin kaiun silmut ja latauskotelo

Amazon Sidewalk, pienitehoinen ja kaistanleveä verkko

Useimmilla langattomilla standardeilla on suhteellisen lyhyt kantama ja ne rajoittuvat tyypillisesti vain kotiisi tai ne ovat kalliita, vaikeasti ylläpidettäviä ja kuluttavat paljon virtaa. Amazon toivoo nyt, että sen jalkakäytäväverkko voi ratkaista tämän ongelman. Se on uusi langaton standardi, joka lähettää signaalin jopa 1,6 km: n päähän ja tarjoaa samalla pienen virrankulutuksen ja kaistanleveyden. Tämän verkon mahdollisia käyttötarkoituksia ovat kasvien vesianturit ja digitaalinen postilaatikko, jolla saat ilmoituksen sähköpostin vastaanottamisesta. Amazon julkaisee myös ensi vuonna älykkään GPS-koiratunnisteen nimeltä Ring Fetch, jolla voit aina jäljittää nelijalkaiset ystäväsi.

Älä koskaan menetä Belloa enää

Amazon -laitteistotapahtuma 2019 Kaikki päivitykset ja kohokohdat amazonin jalkakäytävärenkaan nouto -koiratunniste

Amazon Smart Uuni ihmisille, jotka haluavat leipoa ja käyttää Alexaa

Amazon Hardware Event 2019 -tapahtumassa yhtiö teki myös ilmoituksia kotikokkeille. Alexa-yhteensopiva Amazon Smart Oven on epäilemättä tärkein kohokohta. Älykäs keittiölaite on suurelta osin 4-in-1-mikroaaltouuni, joka toimii kiertoilmauunina, mikroaaltouunina, ilmakeittimenä ja ruoanlämmittimenä. Käyttäjät voivat nyt myös käyttää uutta niin kutsuttua skannaa-keittää -toimintoa, jonka avulla he voivat skannata valmiiksi pakattuja elintarvikkeita. Sitten Amazon Smart Oven keittää ne automaattisesti.

Amazon Hardware Event -tapahtumassa oli myös jotain kokille

Amazon -laitteistotapahtuma 2019 Kaikki päivitykset ja kohokohdat alexa -älyuunien harrastekokit

Amazon -laitteistotapahtuma ei ole koskaan ollut näin jännittävä. Yksityisyyden parantamisesta julkkisten ääniin ja älykkäisiin mikroaaltoihin kuuluu jotain jokaiseen makuun ja älykkään kodin asetelmiin.

Alexa myös Echo Autolla varustettuun autoon

Amazon Hardware Event 2019 Kaikki päivitykset ja kohokohdat amazon echo auto gadget


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80