Apple tarjoaa yksinkertaisen vaihtoehdon Face ID: lle

Applen uudempien iPhone -mallien omistajille Face ID tekee täsmälleen sen, mitä se sanoo. Käytät kasvoja avataksesi älypuhelimen lukituksen pienellä vaivalla. Ja sitten tuli koronavirus.

Face ID ei toimi hengityssuojaimen kanssa

Apple tarjoaa yksinkertaisen vaihtoehdon Face ID -iPhonen lukituksen avaamiseen ilman kasvojentunnistusta

Face ID saa päivityksen lähipäivinä

Kun monet ihmiset käyttävät maskeja ulkona tai töissä, puhelimen lukituksen avaaminen kasvoilla tarkoittaa maskin poistamista. Tämä ei ole vain ärsyttävää, vaan myös lisää riskiä koskettaa kasvoja. Ja kuten me kaikki jo tiedämme, tämän tiedetään olevan viruksen heikko kohta.

Vaihtoehtoisesti voit odottaa, että laite lopettaa positiivisen tunnistamisen. Tässä vaiheessa iPhone pyytää sen sijaan salasanaasi.

Nyt Apple tekee vihdoin helpommaksi avata puhelimesi lukituksen, vaikka olisitkin naamarissa. IOS 13: n uusimmassa betaversiossa iPhone X-, XS- ja 11 -mallin omistajat voivat pyyhkäistä heti ylös näytön alareunasta päästäkseen pääsykoodivaihtoehtoon.

Se on nopea ja helppo ratkaisu, joka on niin itsestäänselvyys, että monet ovat alkaneet ihmetellä, miksi Apple ei sisällyttänyt sitä alusta alkaen. Loppujen lopuksi kasvonaamarit olivat tavallisia näkyjä esimerkiksi heinänuhan tai influenssakauden aikana.

Uusi toiminto on testivaiheessa. Tämä iOS 13.5 -versio julkaistiin kehittäjille keskiviikkona 29. huhtikuuta, ja sen pitäisi pian olla kaikkien käyttäjien saatavilla päivityksen kautta.

Uuden päivityksen myötä voit ohittaa Face ID: n ilman stressiä

Apple tarjoaa yksinkertaisen vaihtoehdon Face ID: lle, joka avaa iPhonen lukituksen salasanalla

Uusi seurantatekniikka Applelta ja Googlelta

Beetaversio sisältää myös uusimmat sovellusliittymät. Tätä tarvitaan seurantatekniikan sisällyttämiseksi tuleviin iPhone -sovelluksiin, jotka on suunnattu yhteystietojen seurantaan. Tämä voi auttaa hillitsemään koronaviruksen leviämistä.

Tiedot, joita iOS- ja Android -sovellusten seurantaohjelmat keräävät, välitetään paikallisille terveysviranomaisille, jotta he voivat helpommin tunnistaa, keneen tartunnan saanut on joutunut. Tunnistettuihin ihmisiin otetaan sitten yhteyttä ja heitä pyydetään jäämään kotiin odottamaan, kehittyvätkö he koronaviruksen oireita. Valintajärjestelmää kehitetään yhteistyössä Googlen kanssa ja se käyttää Bluetooth-tekniikkaa, “jossa käyttäjien yksityisyys ja turvallisuus ovat suunnittelun ytimessä”.

Apple ja Google pyrkivät yhdessä torjumaan koronaviruksen leviämistä

Apple tarjoaa yksinkertaisen vaihtoehdon Face ID: n googlelle ja omenalle yhdessä

Apple tarjoaa yksinkertaisen vaihtoehdon Face ID -seurantasovelluksille terveysviranomaisten yksityisyydelle

Apple tarjoaa yksinkertaisen vaihtoehdon Face ID -koronavirussovellusten seurantaan


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80