Coca-Cola valmistaa ensimmäisen pullonsa kierrätetystä muovijätteestä

Vuonna 2019 kestävän kehityksen, kierrätyksen ja ympäristöystävällisten tuotteiden tarve saavutti kaikkien aikojen korkeimman tason. Ja ilmeisesti myös Coca-Cola on vihdoin päättänyt liittyä mukaan. A Greenpeacen raportti vuodesta 2018 todettiin, että Coca-Cola on maailman suurin kaupallinen muovisaastuttaja. Aivan takana ovat PepsiCo, Nestle ja Danone. Raportti sisälsi tutkimuksen 42 maassa kuudessa maanosassa. Coca-Cola valmistaa vuosittain noin 3 miljoonaa tonnia muovipakkauksia. Älä unohda, että valtameriemme muovi ei vaikuta ainoastaan ​​meren elämään, ympäristöön ja siten terveyteemme, vaan se saa myös turistit etsimään puhtaampia alueita, koska roskat lisääntyvät..

Yllätyitkö Greenpeacen tilastoista??

Coca-Cola valmistaa ensimmäisen pullon, joka on valmistettu kierrätetystä muovijätteestä, kertakäyttöpulloista ja kolapurkeista

Uusi idea Coca-Cola-pullojen kierrätykseen

Onneksi Greenpeacen raportti vaikutti yrityksen herätykseltä! Coca-Cola on nyt esitellyt ensimmäisen prototyypin aiemmin käyttökelvottomasta ja huonommasta muovista valmistetusta pullosta, joka on kerätty ja kierrätetty. Coca-Cola on kutsunut tätä tekniikkaa todelliseksi läpimurtoksi.

Yhtiö on yhteistyössä Ioniqa Technologiesin, Indorama Venturesin ja Mares Circularesin kanssa tuottanut erän 300 näytepulloa, jotka on valmistettu 25% kierrätetystä muovista. Vapaaehtoiset keräsivät tämän muovijätteen 84 rannalla Espanjassa ja Portugalissa sekä troolarit Välimerellä osana Mares Circulares Initiative -ohjelmaa..

Ensimmäisten näytepullojen pitäisi tulla markkinoille pian

Coca-Cola valmistaa ensimmäisen pullon kierrätetystä muovijätteen biopullonäytteestä

Coca-Cola valmistaa ensimmäisen pullon kierrätetystä muovijätteestä, Cola-pullon meressä

Coca-Cola-muovin tulevaisuus

Koksi väittää, että tämä on ensimmäinen onnistunut yritys sisällyttää valtamerimuovit elintarvike- ja juomapakkauksiin. Tämä vaikuttava prosessi tunnetaan tieteessä depolymerisaationa. Valitettavasti värillisiä ja huonolaatuisia muoveja ei voitu kierrättää ennen depolymerointia. Tämä prosessi kuitenkin hajottaa muoviosat ja poistaa epäpuhtaudet vähäarvoisista materiaaleista. Tämä tarkoittaa, että nämä muovit, jotka oli usein tarkoitettu poltettavaksi tai kaatopaikalle, voidaan nyt antaa uudelle elämälle. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kierrätetyn sisällön valmistamiseen tulee lisää materiaaleja. Uuden PET: n tarve vähenee ja johtaa siten alhaisempaan hiilidioksiditasapainoon.

Kierrätys ja kierrätys heittämisen sijaan

Coca-Cola valmistaa ensimmäisen kierrätysmuovista valmistetun pullon. Älä kierrätä

Colalla on edelleen suuria suunnitelmia uusimmasta läpimurtostaan. Vuodesta 2020 lähtien yhtiö aikoo tuoda tämän parannetun kierrätysmateriaalin joihinkin pulloihinsa. Länsi-Euroopassa Coca-Cola suunnittelee 100-prosenttisesti kierrätettyä muovia kaikkiin pulloihin, kun taas Yhdistynyt kuningaskunta pyrkii 50 prosenttiin ensi vuonna.

Coca-Cola valmistaa ensimmäisen pullonsa kierrätetystä muovijätteestä, joka on ensi vuoden tavoite


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80