Digitaaliset diat – erinomainen lahjaidea koko perheelle

Aina etenevä digitalisaatio ei pysähdy vanhoihin valokuviin, elokuviin ja dioihin. Ja se on hyvä asia, koska kuinka muuten voimme säilyttää visuaalisesti syvimmät muistomme vanhoista hyvistä ajoista. Paperin keltaiset ja kyyneleet, kapeat kalvot hajoavat hitaasti niin sanotulla etikka-oireyhtymällä ja dioilla … nämä haalistuvat, naarmuuntuvat ja menettävät laatua yhtä hitaasti mutta varmasti. Lisäksi emme voi missään olosuhteissa käyttää vanhoja tietovälineitä uusien laitteidemme ja tekniikoidemme kanssa, ja ne on yksinkertaisesti sijoitettu kaappeihin ja laatikoihin.

digitoi vanha laite

Jotta voit nauttia tärkeimmistä lapsuus-, perhe- ja matkakokemuksistasi paljon pidempään ja nauttia niistä uudestaan ​​ja uudestaan ​​niin usein kuin haluat ja osoittaa ne muiden edessä, olisi parasta, jos ne digitoitiin. Esimerkiksi idea diojen digitoinnista on yksi kaikkien aikojen parhaista. Se on myös täydellinen syntymäpäivälahja perheelle ja ystäville. Seuraavilta riveiltä saat selville, mihin sinun on kiinnitettävä huomiota ja kuinka helppoa se on ottaa käyttöön.

digitoi dialehti

Muistien digitointi on helppoa

Onneksi löydät kokeneita digitointipalveluja sekä paikan päällä että verkossa, jotka sisältävät paitsi valokuvia, elokuvia ja kokonaisia ​​valokuva -albumeita myös Digitoi diat ja muunna muistosi laadukkaiksi kuvatiedostoiksi televisioon, tietokoneeseen tai projektoriin. Arvokkaat kuva -aarteet varmuuskopioidaan nykyaikaiseen tietovälineeseen, ja ne voidaan esittää uudelleen kätevästi ja laadukkaasti pidemmän aikaa. Halutun kuvanlaadun mukaan voit valita sopivan resoluution. Diat skannataan tyypillisesti 3000 ppi / dpi, 4500 ppi / dpi tai 5100 ppi / dpi. Periaatteessa suurin tarkkuus saavutetaan usean skannauksen prosessilla, ja sitä pidetään yhtenä parhaista vaihtoehdoista.

Paras tapa selvittää, mikä versio sopii dioillesi parhaiten, on erikoispalveluntarjoajaltasi. Sitten vastaanotat tiedot joko JPEG- tai TIFF -muodossa ja tallennetaan suoraan USB -muistitikulle. Tietysti myös oikeasta kohdistuksesta huolehditaan ja diojen mustat reunat poistetaan tarvittaessa.

digitoida kapeat elokuvat

Monitasoinen kuvanoptimointi, jota todella hyvät palveluntarjoajat tarjoavat, takaa myös digitoinnin täydellisen kuvanlaadun. Lisäksi kuivapesu ennen varsinaista skannausta on myös erittäin tärkeää täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tämä tehdään paineilmalla ja varmistaa vanhojen diojen optimaalisen puhdistuksen.

Alkuperäiset lähetetään tietysti takaisin sinulle tilauksesi mukana. Useimmat palveluntarjoajat pitävät digitoidut tiedostosi heidän kanssaan muutaman viikon ajan, jotta he voivat reagoida mahdollisimman nopeasti tilauksen toistumisen yhteydessä. Paluukuljetus on myös täysin turvattu.

Digitalisoi diat: tärkeitä näkökohtia tilattaessa

Ensinnäkin sinun tulee valita korkealaatuinen palveluntarjoaja ja hyvä hinta-laatusuhde. Jokainen hyvä kauppajärjestelmä näyttää sinulle tarkat kustannukset, kun käsittelet tilausprosessia. Tärkeä kriteeri tässä ovat esimerkiksi TÜV Rheinlandin sertifioimat tuotteet. Lisäksi on noudatettava avoimia toimitus- ja maksuehtoja sekä lyhyitä toimitusaikoja. Se on ihanteellinen, jos toimitat diat standardilehdissä tilauksesi mukana. Tällä tavoin digitointipalvelu voi halutessaan pitää myös tietojärjestelyn tarkan järjestyksen.

digitoida dioja

Diojen digitalisointi ei ole nykyään rakettitiedettä. Mutta päinvastoin. Laadukkaiden palveluntarjoajien ansiosta voit tehdä tilauksesi helposti ja kätevästi verkossa vain muutamalla napsautuksella ja tallentaa paljon arvokkaita muistoja uusille tietovälineille. Vanhempasi ja isovanhempasi, mutta myös kumppanisi, lapset ja ystävät arvostavat tätä. Luvattu! Yllätä kaikki ja anna rakkaillesi paljon iloa ainutlaatuisella lahjalla!

Digitalisaatio on tehty helpoksi