FocusBuds -nappikuulokkeet kouluttavat aivojasi ja parantavat keskittymistä

Nykypäivän avoimien toimistojen maailmassa ja jatkuvasti häiriötekijöitä matkapuhelinilmoituksista ja mainoksista ihmisten on yhä vaikeampaa keskittyä johonkin tärkeään. Itse asiassa henkilön uran aikana noin 20 000 tuntia hukkaan heitetään hajamieliseksi töissä. Potentiaalinen X haluaisi lopulta lopettaa tämän ajanhukan uusimman FocusBuds -tuotteensa avulla.

Älä enää häiritse

FocusBuds -nappikuulokkeet kouluttavat aivojasi ja parantavat keskittymistä tuottavasti hyödyntäen täyden hyödyn 20000 tunnista

FocusBuds -nappikuulokkeet parantavat keskittymistä ja siten tuottavuutta työpaikalla

Nämä uraauurtavat nappikuulokkeet ovat nyt saatavilla joukkorahoitussivustolla Indiegogo löytää. FocusBuds on pari seuraavan sukupolven langattomia nappikuulokkeita. Ne yhdistävät huippuluokan äänen EEG-neurofeedback-tekniikkaan, jotta käyttäjät voivat keskittyä ja olla tuottavia kuin koskaan ennen.

FocusBuds tallentaa käyttäjän aivotoiminnan reaaliajassa upotettujen EEG -biosensorien avulla. Heti kun tarkennus pienenee, kuuluu matala äänimerkki. Tämä muistuttaa käyttäjää keskittymään uudelleen. Ajan myötä aivot on koulutettu keskittymään luonnollisesti nopeammin ja pidempään.

1950 -luvun lopulla kehitetyn EEG -neurofeedback -tekniikan on osoitettu parantavan suorituskykyä ja olevan yhtä tehokas kuin piriste Ritalin. Toistaiseksi tämä tekniikka on kuitenkin ollut erittäin tilaa vievää ja vain F500: n toimitusjohtajien, NASAn astronauttien ja huippusuorituskyvyn gurujen, kuten Tony Robbinsin, käytettävissä. Erityisesti Robbins käytti noin 15 000 dollaria viikossa samaan tekniikkaan, joka on nyt suuren yleisön saatavilla vain 249 dollarilla.

Perinteiset EEG -kuulokkeet ovat suuria ja erittäin kalliita

FocusBuds -nappikuulokkeet kouluttavat aivojasi ja parantavat tarkennuskuulokkeita perinteisesti

FocusBuds ovat pieniä, tehokkaita ja huomattavasti halvempia

FocusBuds -nappikuulokkeet kouluttavat aivojasi ja parantavat tarkennuskuulokkeita tuottavuuden parantamiseksi

Tyylikäs, kompakti, mukava ja edullinen

Kuuluisa NASA: n tutkija Alan Pope Langleyn tutkimuskeskuksesta uskoo, että hyödyllisen, hyödyllisen biopalautteen sisällyttäminen jokapäiväiseen toimintaan edistää arvokkaasti yhteiskuntaa. Perustaja Sahin Ozsoy vastasi yksityiskohtaisesti korostaen, että Potential X: n tehtävänä on juuri “avata ihmispotentiaali tekemällä tekniikasta edullista ja kaikkien saatavilla”.

EEG-neurofeedbackin lisäksi FocusBuds tarjoaa muun muassa reaaliaikaista AI-tarkennuksen seurantaa, langatonta yhteyttä ja kohinaneristystä. Näin ollen FocusBudsista voisi tulla seuraavan vuoden aikana yksi kehittyneimmistä kannettavista laitteista kognitiivisten taitojen parantamiseksi.

Sopii myös koululaisille ja liikemiehille

FocusBuds -nappikuulokkeet kouluttavat aivojasi ja parantavat keskittymiskykyä ja työskentelevät tehokkaasti

Hyvä meluneristys tuottavaan työpäivään

FocusBuds -nappikuulokkeet kouluttavat aivojasi ja parantavat keskittymistä poistamalla melua