Freerice on tietokilpailu, joka voi lievittää maailman nälkää

YK: n Maailman elintarvikeohjelman mukaan joka yhdeksäs ihminen ei syö tarpeeksi ruokaa. Se on noin 821 miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti! Se on numero, joka kuulostaa ylivoimaiselta. WFP yrittää nyt lievittää maailman nälkää erittäin epätavallisella strategialla. Järjestö teki tämän äskettäin Tietokilpailu Freerice Uudistettu, joka lahjoittaa nyt 10 jyvää riisiä jokaisesta pelaajan antamasta oikeasta vastauksesta. Uudelleenkäynnistys sisältää uuden verkkosivuston sekä iOS- ja Android -sovellukset.

Taistele maailman ongelmia hauskojen opetuspelien avulla

Freerice on tietokilpailupeli, joka voi lievittää maailman nälkäkilpailulogon betaversiota

Voiko Freerice todella vaikuttaa 821 miljoonaan ihmiseen?

Tietokoneohjelmoija John Breen kehitti Freerice -tietokilpailupelin vuonna 2007 auttamaan poikaansa SAT -sanoin. Kaksi vuotta myöhemmin hän lahjoitti sen WFP: lle. Vuodesta 2010 lähtien pelaajat ympäri maailmaa ovat keränneet yli 1,39 miljoonaa dollaria. Se vastaa noin 300 miljardia riisinjyvää!

Sivusto ansaitsee rahaa mainoksilla, joita käytetään monissa ohjelmissa, myös niissä, jotka tarjoavat kouluruokaa Etelä -Sudanissa ja Burundissa.

Monia tonneja on jo toimitettu

Freerice on tietokilpailupeli, joka voi lievittää maailman nälkää

Pelin kulku on melko suoraviivaista. Kysymykset ovat monivalintaisia ​​ja niillä on eri vaikeustasoja. Pelaajat voivat valita luokista, kuten kielet (saksa, espanja, latina, ranska, italia ja tšekki), kirjallisuus, kertolasku, anatomia ja maantiede. Englannin oppimiseen voidaan käyttää sekä sanastoa että kielioppia koskevia kysymyksiä. Osa pelin muutoksista sisältää uusia luokkia, joissa on kysymyksiä ilmastonmuutoksesta ja ravitsemuksesta. Se on peli, joka voidaan helposti sisällyttää luokkahuoneeseen. Tällä tavalla lapsia voidaan kyseenalaistaa ja samalla voittaa arvokas tavoite.

Päivitys esittelee vihdoin älypuhelinsovellukset

Freerice on tietokilpailupeli, joka voi helpottaa maailman nälkäpeliä matkapuhelimellasi

Freericen tulevat ja mahdolliset päivitykset

Jopa uusilla päivityksillä Freerice on tuskin raapinut mahdollisen pinnan. Mitä jos pelaajat voisivat seurata kaikkia kertyneitä riisinjyviä? Pelaajat voivat ansaita digitaalisia palkintoja sen perusteella, kuinka usein he pelaavat tai kuinka monta oikeaa vastausta he antavat peräkkäin. Entä jos voisit haastaa ystäviä tai jopa järjestää turnauksia? Peli on ollut käynnissä yli vuosikymmenen ja tuottaa noin 5600 dollaria kuukaudessa 620 000 pelaajan kanssa. Joten tuskin maltamme odottaa uutta päivitystä. Siihen asti suosittelemme sinua kokeilemaan Freericea ja jakamaan se ystävien kanssa.

Rakkaudella ihmiskuntaa kohtaan

Freerice on tietokilpailu, joka voi lievittää maailman nälkäriisiä rakkaudella ihmiskuntaa kohtaan

Freerice on tietokilpailu, joka voi lievittää maailman nälkää ja pelastaa nälkäiset lapset kuolemalta