Grasslamp – huipputekninen design -lamppu vihannesten istuttamiseen kotona

Elämme aikaa, jolloin innovaatiot palvelevat yhä enemmän ihmisiä ja heidän terveyttään. Siksi aloitamme artikkelisarjan, joka on omistettu kestävälle elämälle ja terveydellemme. Tänään puhumme vihreästä valaistuksesta sanan kirjaimellisessa merkityksessä. Tarkemmin sanottuna kyse on korkean teknologian suunnittelulampusta, jolla ruoho voi kasvaa.

Tarvitset aina raitista ilmaa työpaikalla

hi tech kuva seinä loistava lamppu

Suunnittelijalamppu parantaa yhteyttä luontoon

Useimmissa suurissa kaupungeissa puuttuu luonto, ja kaipaamme yhteyttä siihen niin paljon. Tämän designlampun kaltaisten innovaatioiden tehtävänä on tukea meitä tämän tavoitteen saavuttamisessa. Tämä tehdään erittäin tyylikkäästi.

Integroitu erityinen tekniikka, jonka avulla voit kasvattaa vihreää ruohoa soikean lampun sisällä. Voit istuttaa myös useita muita mikrokasveja.

Tämä toimii erittäin hyvin huoneen valon määrästä ja lämpötilasta riippumatta. Et tarvitse maaperää tai lannoitteita. vettä ja LED-valo Gras -suunnittelulampusta riittää täysin.

Suunnittelu on erittäin moderni

huipputekniikka loistava valaistus

Suuria etuja

Tämä design -lamppu puhdistaa ilman kuten muutkin kasvit. Näin se edistää terveyttämme ja Feng Shuin mukaan se myös houkuttelee negatiivista energiaa ja käsittelee sitä. Nämä suunnittelijalamput parantavat tietysti sisustustamme puhtaasti esteettisestä näkökulmasta. Ne tulevat moderniksi sisustukseksi ja sopivat myös erinomaisesti perinteisten sisustuskonseptien kanssa.

Riippuen valitsemastasi ruohon tyypistä voit leikata jotain keittiöön. Esimerkiksi oman lampun tuoreelle salaatille tai herkulliselle smoothielle!

Tämä pöytävalaisin on ihanteellinen lukemiseen

huipputekninen pöytä lampulla

 Baarissa tai ravintolassa tällainen ”ruohonvalo” kirjoittaisi itsensä aivan täydellisesti

lamppu näyttökotelon läpi hi tech

Suunnittelijalamppu sopii hyvin erilaisiin sisätiloihin

yöpöydän valaistus hi -tech

Tämä pöytälamppu tuo sinut lähemmäksi luontoa

hieno kissa hi tech