Huipputekniset tulevaisuuden makuutyynyt äänitoiminnolla – Dreampad

Unihäiriöt on sittemmin julistettu epidemiaksi monissa maissa. Useimmat ihmiset eivät voi nukkua hyvin, koska he kokevat paljon stressiä jokapäiväisessä elämässä ja on vaikea rentoutua. Käytännössä ei ole sellaista ikäryhmää, johon se ei vaikuttaisi. Tämä on varmasti myös syy siihen, miksi kehitetään korkean teknologian innovaatioita, jotka tukevat ihmisiä tämän ongelman ratkaisemisessa. Tänään esittelemme sinulle sellaisen, jota ei edelleenkään ole markkinoilla, mutta joka on varmasti pian tavallisille käyttäjille. Kyse on Dreampad -makuutyynystä.

Dreampad -makuutyyny – ortopedinen variantti

ortopedinen makuutyynymalli

Huipputekninen Dreampad-unityyny rentouttaa tehokkaammin

Kuvittele, että huipputeknologian avulla sinulla on tyynyyn integroitu järjestelmä, joka toistaa kaunista, rentouttavaa musiikkia? Se vie sinut lähes rentoon paikkaan, jossa voit mennä täydelliseen rentoutumiseen. Useimmille tämä riittää hermoston rentoutumiseen.

Parasta on, että olet ainoa, joka kuuntelee tätä musiikkia. Joten kumppanisi tai kämppisi nukkuu häiriöttömästi vieressäsi tai lähelläsi.

Voit yhdistää tämän makuutyynyn toiseen

nukkumatyyny ohut unelmatyyny

Rentouttava musiikkikokemus

Tämä huipputekninen makuutyyny tarjoaa täysin erilaisen kokemuksen musiikin kuuntelusta verrattuna siihen, mitä tiedämme aiemmista laitteista. Musiikkiäänet eivät vain rauhoita mieltäsi, vaan leviävät myös hermostoon ja edistävät täydellistä rentoutumista. Stressi poistuu kaikista kehon osista.

Useita Dreampad -malleja

korkean teknologian makuutyynyt

Hankkeen tämänhetkinen edistyminen

Jo vuonna 2016 aloimme kerätä varoja tämän hankkeen toteuttamiseen. Makuutyynyä kokeilivat useat ihmiset, jotka myös antoivat palautetta. Palautteen ansiosta tuote on optimoitu merkittävästi. Bluetooth -tekniikan ansiosta sitä voidaan nyt käyttää myös langattomasti. Nämä huipputekniset makuutyynyt ovat jo valmistuneet hankkeena, ja ne ovat todennäköisesti pian myös massakuluttajien saatavilla.

Bluetooth -tekniikka mahdollistaa Dreampadin langattoman käytön

Bluetooth -nukkumatyyny -idea

Vain sinä voit kuunnella musiikkia Dreampadilta

nukkumistyyny loistava laite

Unetyynyt rentoutumiseen – tulevaisuuden tuote

nukkuva tyyny nainen nukkuu