Hyundai kehittää vakionopeudensäätimen, joka jäljittelee ajokäyttäytymistäsi

Monissa uusissa autoissa on nykyään mukautuva vakionopeudensäädin, jonka avulla ne voivat kiihdyttää ja hidastaa automaattisesti moottoritiellä sen mukaan, mitä ajoneuvo tekee edessään. Nyt Hyundai toivoo kuitenkin nostavansa klassisen vakionopeudensäätimen uudelle tasolle uusimmalla järjestelmällään. Uusi tekniikka käyttää koneoppimista analysoidakseen kuljettajan käyttäytymistä ja jäljittelemään sitä tarkasti.

Hyundai on askeleen lähempänä itseohjautuvien autojen järjestelmää

Hyundai kehittää ajon tyylisi jäljittelevän vakionopeudensäätimen. Ota kädet pois ohjauspyörästä ja rentoudu

Tekoäly ottaa johdon ja jäljittelee sinua

Hyundai kutsuu uutta järjestelmäänsä SCC-ML (Machine Learning Based Smart Cruise Control) ja se on osa ADAS-järjestelmää (Advanced Driver Assistance System). SCC-ML on maailman ensimmäinen tekoälyllä varustettu nopeudensäätötekniikka. Ihmisen kuljettajan erityistottumuksia seurataan antureiden, kameroiden ja ajotietokoneiden avulla.

Tiedot siirretään sitten koneoppimisalgoritmin kautta, joka jäljittelee tarkasti heidän ajotyyliään.

Kuljettajat tuntevat olonsa turvallisemmaksi, kun heidän autonsa käyttäytyy kuten he

Hyundai kehittää vakionopeudensäädintä, joka jäljittelee ajokäyttäytymistäsi; vakionopeudensäädin visualisoi tekoälyn

Hyundain mukaan koneoppimiseen perustuva järjestelmä mahdollistaa paremman hienosäädön kuin nykyinen mukautuva vakionopeudensäädin. SCC-ML analysoi kolmea päätekijää: myöhempi matka, kiihtyvyys ja kuinka nopeasti kuljettaja reagoi nopeuden muutoksiin. Tilan pitäisi myös pystyä analysoimaan kuljettajan valitsema nopeus ja yleiset tieolosuhteet. Järjestelmä tietää esimerkiksi, että tietty kuljettaja lähestyy pysähdys- ja poistumisliikenteessä olevia autoja hitaalla nopeudella kuin suurella nopeudella ajaessaan vasemmalla kaistalla. Sisäänrakennetut anturit voivat erottaa yli 10 000 erikoisominaisuutta, ja niitä päivitetään säännöllisesti.

Tämä tila voi myös paljastaa kuljettajan huonoja tapoja

Hyundai kehittää ajotyyliäsi jäljittelevän vakionopeudensäätimen. Hyundai -ohjauspyörä vakionopeudensäätömahdollisuuksilla

Hyundai toivoo poistavansa vakionopeuden pelon

Etelä -Korean autovalmistaja kertoi kehittäneensä tekniikan vakavuuden nopeudensäätimen robotti -ajokäyttäytymisen pelkoon. Tämä pelko johti jopa haluttomuuteen käyttää toimintoa.

Hyundai aikoo tarjota tätä mukautuvaa vakionopeudensäätöjärjestelmää tulevissa tuotantomalleissa, mutta ei antanut lisätietoja. Autovalmistaja pyrkii yhdistämään mukautuvan vakionopeudensäätimen automaattiseen kaistanvaihtoon ja lähestymään itsenäistä itseohjautuvaa autoa.

Uudet Hyundai-mallit varustetaan uudella SCC-ML-vakionopeudensäätimellä

Hyundai kehittää vakionopeudensäädintä, joka jäljittelee ajokäyttäytymistäsi, uusia malleja uudella järjestelmällä

Hyundai kehittää vakionopeudensäädintä, joka jäljittelee ajokäyttäytymistäsi auton vakionopeussäätimen asetuksissa