Kaksi uutta Google -sovellusta helpottavat viestintää kuulovammaisille

Kaksi uutta Googlen Android -älypuhelinsovellusta on suunniteltu auttamaan kuulovammaisia ​​kommunikoimaan itsenäisemmin jokapäiväisissä tilanteissa. Ensimmäisessä sovelluksessa on live -transkriptiotoiminto, joka muuntaa puhutun kielen tekstiksi matkapuhelimen näytöllä. Toinen on muokattava äänenvahvistin, jonka avulla käyttäjät voivat lisätä yksittäisten äänien äänenvoimakkuutta ja vähentää muita. Molemmat Googlen sovellukset voivat vihdoin sallia kuurojen tai kuulovammaisten ihmisten olla vuorovaikutuksessa läheistensa kanssa ilman häiriöitä, vaikka he eivät ymmärtäisivät viittomakieltänsä.

Googlen kaksi uutta sovellusta ovat vallankumouksellinen askel eteenpäin

Kaksi uutta Google -sovellusta helpottaa kuulovammaisten ihmisten kommunikointia kahden uuden sovelluksen, reaaliaikaisen transkription äänenvahvistimen kanssa

Live Transcribe – kuuntele, ymmärrä ja kommunikoi ilman viittomakieltä

Live Transcribe on yksi kahdesta Googlen sovelluksesta, jotka käyttävät älypuhelimen mikrofonia reaaliaikaiseen äänen transkriptioon. Tämän ansiosta kuulovammaiset voivat lukea äsken sanotun tekstiversion ja reagoida nopeasti näppäimistöllä ilman, että heidän tarvitsee puhua.

Voidaan käyttää yhtä hyvin vapaa -ajalla ja työssä

Kaksi uutta Google -sovellusta helpottaa kuulovammaisten ihmisten kommunikointia suorana ystävien kanssa

Sovellus puhuu jo 70 eri kieltä ja jopa lukuisia murteita, vaikka se on edelleen betavaiheessa. Live -transkriptio -ominaisuus käyttää ulkoisia mikrofoneja parantaakseen sen tarkkuutta. Sen avulla kuulovammaiset käyttäjät, jotka eivät voi tai eivät halua puhua, voivat käyttää sisäänrakennettua näppäimistöä kahdenvälisesti kommunikoida muiden ihmisten kanssa, jotka eivät osaa viittomakieltä.

Live Transcribe on tällä hetkellä vielä betavaiheessa. Kaikki, jotka haluavat testata sovellusta, voivat kuitenkin kirjautua Google Play -kauppaan ja saada ilmoituksen, kun se julkaistaan ​​virallisesti.

Helppo kommunikointi minne ikinä menetkin

Kaksi uutta Google -sovellusta helpottaa kuulovammaisten ihmisten kommunikointia live -käännöksessä kahvilassa

Äänenvahvistin – Googlen sovellukset meluttomaan viestintään

Äänenvahvistin on kehitetty parantamaan puheen ymmärrettävyyttä käyttäjän ympäristössä suodattamalla pois ulkoiset ja ei -toivotut taustamelua ja toistamalla tärkeimmät asiat vain kuulokkeilla. Pelkästään Saksassa noin 15 miljoonalla ihmisellä on huono kuulo. Tämä sovellus voisi siis olla ensimmäinen askel kohti perinteisten kuulokojeiden korvaamista.

Äänetön keskittyminen tärkeimpiin asioihin

Kaksi uutta Google -sovellusta helpottavat viestintää kuulovammaisille innovatiivisella ja modernilla tavalla

Sovellus vahvistaa hiljaisia ​​ääniä ja vähentää samalla ei -toivottuja ääniä. Voit säätää äänenparannusasetuksia henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan ja käyttää kohinanvaimennustoimintoa häiritsevän taustamelun minimoimiseksi. Tämä sovellus muuttaa kirjaimellisesti älypuhelimen ja sen kuulokkeet monitoimiseksi kuulokojeeksi. Äänenvahvistin on jo saatavilla Play Kaupassa ja tukee jopa Android 9 Pie -puhelimia.

Lukuisia asetuksia kuuntelukokemuksen mukauttamiseksi

Kaksi uutta Google -sovellusta helpottaa kuulovammaisten kommunikointia äänivahvistimen asetuksista

Googlen päätös on epäilemättä hyvä uutinen kaikille kuulovammaisille ympäri maailmaa. Maailman terveysjärjestön mukaan osittain tai kokonaan kuulon menettäneiden määrä kasvaa lopulta noin 900 miljoonaan vuoteen 2055 mennessä.

Kaksi uutta Google -sovellusta helpottaa kuulovammaisten ihmisten kommunikointia live -transkription kanssa työssä