Oral-B kehittää älykkään sähköhammasharjan tekoälyn avulla

Hampaiden pesu on yksi tärkeimmistä asioista, jotka sinun on tehtävä joka päivä. Tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että monet ihmiset eivät käytä oikeaa tekniikkaa tähän. Jos et harjaa tarpeeksi kauan, laiminlyö tiettyjä alueita tai paina liian kovaa, se voi aiheuttaa vakavia ongelmia ennemmin tai myöhemmin. Nyt Oral-B: n uusi Genius X -sähköhammasharja toivoo voittavansa taistelun huolimatonta suuhygieniaa vastaan ​​tekoälyn avulla. Nykyään näyttää siltä, ​​että jokainen brändi yrittää käyttää koneoppimista varustaakseen tuotteensa tekoälyn “supervoimilla”.

Tulevaisuuden hammasharja?

Oral-B kehittää älykkään sähköhammasharjan AI-sarjan älykkäillä harjoilla

Mitä uutta Oral-B-hammasharjassa on??

Oral-B: n älykäs tekoälykäyttöinen sähköhammasharja muodostaa yhteyden älypuhelimeesi Bluetoothin kautta ja aktivoi ajastimen, kun aloitat harjaamisen. Erillinen sovellus muistuttaa sinua, milloin sinun on vaihdettava asentoa, ja ehdottaa, missä harjata seuraavaksi.

Anturisarja varoittaa sinua, jos painat liikaa, ja antaa lopuksi kokonaisarvion. Ajan myötä tämä rohkaisee sinua parantamaan kokonaisarvostasi harjaamalla hampaasi paremmin. Näet nämä tulokset myös historiallisesti sovelluksen kautta. Puhelin tallentaa myös tietoja siitä, kuinka usein ikenesi vuotavat verta. Oral-B Genius X yhdistää myös kolme erilaista liikettä hampaiden tehokkaaseen puhdistamiseen, nimittäin värähtelevät, pyörivät ja sykkivät liikkeet.

Yleisarvio erikoissovelluksessa

Oral-B kehittää älykkään sähköhammasharjan, jonka AI-luokitus on lopussa

Ei ensimmäinen laatuaan

Tämä ei ole Oral-B: n ensimmäinen älypuhelimeen kiinnitetty hammasharja. Yhtiö lanseerasi Bluetooth-harjan vuonna 2014, mutta se voidaan ohjelmoida vain hammaslääkärin avulla. Genius -hammasharjasarja lanseerattiin vuonna 2016. Aiempien mallien oli kuitenkin käytettävä älypuhelimen kameraa hampaiden harjaamisen seuraamiseen. Tämä tarkoitti sitä, että joka kerta kun harjaat, sinun piti laittaa puhelimesi kylpyhuoneen peilin pidikkeeseen. Se voi olla erittäin ärsyttävää jonkin ajan kuluttua.

Neljä värivaihtoehtoa, joista valita

Oral-B kehittää älykkään sähköhammasharjan, jossa on kaikki mahdolliset värit

Älykäs tekniikka korkealla hinnalla

Meidän on nyt vain vastattava kysymykseen, ansaitseeko Genius X -hammasharja todella 200 euron hinnan. Onvi ja Kolibree ovat tarjonneet Genius X: n kaltaisia ​​hammasharjoja jo vuosia. Kolibree muuttaa hampaiden pesun lasten videopeliksi. Kanssa Profyx voit suoratoistaa tallenteita suun sisäpuolelta. Jos yrität vain parantaa suuhygieniaa tai helpottaa hampaiden harjaamista, saat laadukkaan sähköhammasharjan alle 30 dollarilla.

Kaksitoista eri vaaleaa väriä täydelliseen personointiin

Oral-B kehittää älykkään sähköhammasharjan, jossa on AI-sovellus ja hammasharjan värivalot

Oral-B Genius X on kiehtova katsaus sähköhammasharjojen tulevaisuuteen, nimittäin tekoälyjärjestelmien sisällyttämiseen. Korkea hinta tekee siitä kuitenkin edullisen monille ihmisille, varsinkin kun on niin paljon muita vaihtoehtoja. Mutta jos haluat uusimman ja nykyaikaisen laitteen, kokeile sitä.

Mukana matkapuhelimen latausasema

Oral-B kehittää älykkäitä sähköhammasharjoja, joissa on tekoäly ja latausasema harjoille ja matkapuhelimille