Parhaat yhteistyövideopelit pariskunnille pandemian aikana

Vaikka erinomaisista yksinpeleistä ei ole pulaa. Näinä pandemia -aikoina vietämme kuitenkin enemmän aikaa rakkaittemme kanssa. Pelin parhaat ja ikimuistoisimmat kokemukset edellyttävät joka tapauksessa pelaajaa Kaksi. Ratkaisitpa pulmia yhdessä, voitat hirviöitä tai kilpailet toisiaan vastaan, videopelit ovat aina hauskempaa kumppanin kanssa! Tästä syystä olemme luoneet tämän luettelon teille molemmille. Nämä ovat parhaita yhteistyövideopelejä pariskunnille, jotka viihdyttävät sinua tuntikausia karanteenissa.

Mitä seuraavista pariskuntien videopeleistä aiot kokeilla yhdessä??

Parhaat co-op-videopelit pariskunnille pandemian aikana pelaavan ohjaimen aikana

Portaali 2

Portal 2: n yhteistyötila on täydellinen valinta pariskunnille, jotka etsivät loogista ajattelua vaativaa peliä. On myös hauskaa pelata kampanjatilaa toisen pelaajan kanssa. Jopa sen jälkeen ainutlaatuiset, käyttäjien luomat tasot pitävät sinut kiireisenä pitkään pelin alkuperäisen sisällön valmistuttua.

Voit jopa luoda joitakin itse.

Portal ja hänen seuraajansa ovat molemmat täynnä hauskoja tilanteita

Parhaat yhteistyövideopelit pariskunnille pandemian portaalin 2 yhteistyöpelin aikana

Borderlands 3

Borderlands 3 on yksi parhaista avoimen maailman yhteistyöpeleistä. Vaihteiston suurin maailma on kuitenkin täynnä typeriä hahmoja, houkuttelevia tehtäviä ja useita tutkittavia planeettoja. Vaikka sitä voidaan pelata yksin, Borderlandsin pitkäaikaiset fanit tietävät, että siitä tulee paljon mielenkiintoisempaa, kun otat ystävän tai kumppanin mukaan.

Borderlandsin muotoilu on hyvin ainutlaatuinen

Parhaat yhteistyövideopelit pariskunnille borderlands 3 -pandemian yhteistyöpelin aikana

Mario Kart 8 Deluxe

Kaikki Mario Kart -pelit ovat erinomaisia ​​videopelejä pariskunnille ja ystäville. Heidän ainutlaatuinen satunnaisten kohteiden järjestelmä tarkoittaa myös sitä, että jopa vähemmän kokeneet pelaajat voivat kilpailla ja voittaa ammattikumppaniaan vastaan. Nintendo Switchillä Mario Kart 8 Deluxe on täydellinen kahdelle pelaajalle, koska he voivat pelata sitä televisio- tai pöytätilassa, kun kaksi Joy Con -ohjainta on käännetty sivuttain..

Löydät melkein kaikki nämä pelit heti Höyry

Parhaat co-op-videopelit pariskunnille mario kart 8 rennen pandemian yhteistyön aikana

Splinter Cellin musta lista

Splinter Cell -sarjan päähenkilö Sam Fisher on yleensä yksinäinen susi. Mutta hänkin voi silti työskennellä kumppanin kanssa aika ajoin tarvittaessa. Musta lista on Ubisoftin uusin salainen toimintapelisarja, ja siinä on sarja lyhyitä yhteistyötehtäviä, jotka edellyttävät kahta pelaajaa toimimaan täydellisessä harmoniassa. Joillekin alueille pääsee jopa vain yhteistyövauhdilla.

Koe, millaista on olla salainen agentti

Parhaat co-op-videopelit pariskunnille Splinter Cell Blacklist -yhteistyöpelin aikana

Cuphead

Cuphead on yksi sukupolven vaikeimmista peleistä, eikä sitä ilman syytä kutsuta sarjakuvamaiseksi Dark Soulsiksi. Sen soittaminen yksin ja viimeistely on turhauttavaa ja vaatii vahvoja hermoja. Ratkaisu? Yhteistyö tietysti! Tätä varten peli on loppujen lopuksi suunniteltu. Ei ole sattumaa, että kaksi päähenkilöä näkyvät kaikissa pelin logoissa ja julisteissa. Joten jos sinä ja kumppanisi etsit haastetta, tämä on peli sinulle.

Suloinen ilme on varsin petollinen

Parhaat co-op-videopelit pariskunnille pandemian cuphead boss -yhteistyön aikana

Diablo III

Vaikka Diablo III sai alkunsa hieman karkeasti, videopeli on kasvanut ilmiömäiseksi toiminta-RPG-mailaksi vuosien varrella. Valittavana on seitsemän eri luokkaa, tunnin mittainen toiminta- ja seikkailukampanja, Reaper of Souls -laajennus ja tasainen virta uutta sisältöä, jota Blizzard päivittää säännöllisesti.

Diablo on yksi Blizzardin suosituimmista franchiseista

Parhaat yhteistyövideopelit pariskunnille diablo 3 -pandemian yhteistyöpelin aikana

Kaikki tietävät, että ryhmätyö on välttämätön taito, joka jokaisella pitäisi olla. Co-op- ja moninpelin videopelit pariskunnille ovat osoittautuneet kerta toisensa jälkeen onnistuneiksi niiden kehittämisessä. Näinä vaikeina eristyneinä aikoina siteesi pysyy vahvana ja terveenä vain, jos teet jotain hauskaa yhdessä säännöllisesti.

Etsitkö seuraavaa parasta vaihtoehtoa? MMO ja MOBA ovat erittäin suosittuja juuri nyt!

Parhaat co-op-videopelit pariskunnille pandemian MMO RPG wow -pelaamisen aikana

Parhaat yhteistyövideopelit pariskunnille moba lol League of Legends -pandemian aikana