Porsche ja Lucasfilm suunnittelevat Tähtien sota -aluksen

Porsche, korkealaatuisten urheiluautojen valmistaja, on aloittanut uuden tien. Brändi julkisti äskettäin avaruusaluksen, joka kehitettiin yhteistyössä Lucasfilmin kanssa. Tri-Wing S-91x Pegasus Starfighteriksi kutsuttu 1,5 metriä pitkä malli esitetään Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa myöhemmin tässä kuussa..

Pegasus: uusi ikoninen Tähtien sota -avaruusalus?

Porsche ja Lucasfilm suunnittelevat Star Wars -avaruusaluksen futuristisen ja scifi -avaruusaluksen pegasuksen

Urheiluauto avaruudessa

Projektin valmistuminen kesti yli kaksi kuukautta. Alkuvaiheessa Porsche AG: n suunnittelijat ja Lucasfilmin Tähtien sota -elokuvien luova tiimi työskentelivät alkuperäisten ideoiden ja luonnosten parissa omissa suunnittelustudioissaan Weissachissa, Saksassa ja San Franciscossa. Sitten he lopulta kehittelivät tuotantokonseptin.

Toisin kuin rajoitukset, joita ajoneuvosuunnittelijat yleensä altistuvat, tämä avaruusalus avasi kaikki mahdollisuudet Porsche -tiimille. Samalla he kohtasivat uusia haasteita. Nimittäin puhtaasti virtuaalisen suunnittelun luomisella on omat rajoituksensa. Avaruusalus näkyy näytöllä vain kahdessa ulottuvuudessa, kun taas ajoneuvot ovat kolmiulotteisia. Avaruusalukset ovat luonnostaan ​​dynaamisia visioita, jotka näkyvät vain muutaman sekunnin ja ovat liikkeessä näytöllä. Suunnittelun on siksi tehtävä vahva ensivaikutelma ja tunnistettava muutamassa sekunnissa.

Suunnittelijaliitto

Porsche ja Lucasfilm suunnittelevat Star Wars -avaruusaluksen Pegasus Starfighter sivukuvan

Suunnittelu yhdistää Star Warsin fantasiaestetiikan ja Porschen mallit

“Avaruusaluksen muotoilu sopii harmonisesti Tähtien sota -elokuva -maailmaan ja osoittaa samalla selkeitä analogioita Porschen tyypilliselle suunnittelulle ja mittasuhteille”, sanoo Michael Mauer, Porschen tyylistä vastaava johtaja Porsche AG: ltä. Hän selittää hytin perusmuodon. “Se kapenee taaksepäin ja hyvin erottuva topografia ohjaamon lentolinjasta turbiiniin paljastaa visuaaliset yhtäläisyydet 911: n ja Taycanin ikoniseen muotoiluun. Erittäin kompakti ulkoasu ilmaisee dynaamisuutta ja ketteryyttä ja korostaa edellä mainittuja Porschen muotoiluominaisuuksia. “

Autonvalmistaja toivoo, että ajattelet urheiluautoja, kun näet Tri-Wing S91X Pegasus Starfighterin

Porsche ja Lucasfilm suunnittelevat Star Wars -avaruusaluksen edestä pegasus -taycanin innoittamana

Taycan – katso yhtäläisyydet?

Porsche ja Lucasfilm suunnittelevat Tähtien sota -avaruusaluksen taycan -inspiroimaa urheiluautoa

“Tämä yhteistyö on loistava tilaisuus yhdistää Porschen ja Tähtien sodan muotoiluesteetio”, sanoi Lucasfilmin varatoimitusjohtaja ja luova johtaja Doug Chiang. ”Pidin sitä luovasti haastavana ja erittäin inspiroivana. On jännittävää antaa Star Warsille Porschen muotoilu uuden avaruusaluksen luomiseksi, joka voisi olla olemassa sekä maan päällä että elokuvamaailmassa. “

Tämä on ensimmäinen kerta, kun autovalmistaja on osallistunut Tähtien sota -aluksen kehittämiseen. Tämä kumppanuus voi pian laukaista suuren elokuvatrendin.

Takavalot heijastavat Taycanin ajovaloja

Porsche ja Lucasfilm suunnittelevat Star Wars -avaruusaluksen pegasus starfighter valot taycan

Porsche ja Lucasfilm suunnittelevat Star Wars -avaruusaluksen pegasus -avaruusaluksen ohjaajan