Tässä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää Microsoft Build 2019: stä

Useimmat teknologiayritykset järjestävät vuosittain kehittäjäkonferensseja, eikä Microsoft ole poikkeus. Microsoft yrittää joka vuosi kolme päivää saada kehittäjät ja ohjelmistosuunnittelijat mukaan Build -tapahtumaan. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Seattlessa Washington State Convention Centerissä 6.-8. Toukokuuta. Ensimmäinen päivä sisältää yleensä suurimman osan kuluttajille suunnatuista ilmoituksista, kun taas loput päivät ovat kehittäjille. Tässä ovat kaikki tärkeimmät päivitykset, joita voit odottaa Build 2019: n kanssa.

Build 2019 järjestetään ensi viikon maanantaina

Tässä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää Microsoft Build 2019 -logosta ja -tiedoista

Rakennuksen 2019 katsominen

Aiempien vuosien tapaan Microsoft lähettää jälleen online -suoratoiston konferenssista. Striimi alkaa maanantaina kello 8.30 Tyynenmeren aikaa visio -pääpuheella, joka antaa katsojille vilauksen Windowsin tulevaisuuteen. Microsoft tarjoaa sitten kaksi teknistä pääpuhetta klo 11..

Nämä näyttävät kehittäjille, kuinka he voivat käyttää uusimpia Microsoft -tekniikoita tuotteissaan. Koko Build 2019 -ohjelma löytyy osoitteesta Microsoft -portaali katso. Kokous päättyy vihdoin keskiviikkona 8.5.

Johtaja Scott Guthrie Build 2018 -konferenssissa

Tässä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää Microsoft Build 2019: sta, Scott Guthrie Build 2018

Jälleen Seattlen kongressikeskuksessa

Tässä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää Microsoft Build 2019 Washingtonin osavaltion kongressikeskuksesta

Mitä odottaa rakentamisesta 2019

Koska Build 2019 on yleensä kehittäjäkeskeinen konferenssi, Microsoft ei todennäköisesti tee mitään suuria laitteistoilmoituksia tässä tapahtumassa. Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö laitteisto näy lainkaan pääpuheen aikana. Älylasit julkistettiin MWC 2019 -tapahtumassa HoloLens 2 voidaan nyt esitellä yksityiskohtaisesti, mukaan lukien niiden julkaisupäivä.

Aiempina vuosina Microsoft on osoittanut, että Surface Hubin ja Windows Mixed Reality -kuulokkeiden kaltaisten laitteiden kanssa on mahdollista työskennellä. Viime vuonna tekoäly ja pilvi olivat myös suuri keskustelunaihe, mukaan lukien Cortanan integrointi Amazonin Alexa -avustajan kanssa.

HoloLens 2 on kiehtova sekoitetun todellisuuden kuuloke, joka mahdollistaa kurkistuksen tulevaisuuteen

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Microsoft Build 2019 hololens 2 -älylasisarjasta

Tänä vuonna on toivoa, että uusi Windows Lite -käyttöjärjestelmä voisi ilmestyä Build 2019: een. Luultavasti opimme myös lisää Microsoftin pyrkimyksistä rakentaa uusi Edge Browser Anaheim Chromium -koodilla, lisää sovelluksia, tekoälyä ja uusia ominaisuuksia syksyn Windows 10 -päivitykseen. Office 365 ja AI Cortana ovat varmasti myös suuria aiheita.

Mitä näemme tänä vuonna??

Tässä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää Microsoft Build 2019 -rakennustapahtuman logosta

Microsoft on äskettäin ilmaissut kiinnostuksensa olla vastuullisempi yritys. Kuten viime vuonna, saimme nyt lisätietoja ohjelmasta AI for Good kokenut, joka tukee voittoa tavoittelemattomia järjestöjä lahjoituksin. Kaiken kaikkiaan Build 2019 -käyttäjänä voit olla innoissasi monesta asiasta. Vaikka kaipaat online -suoratoistoa, se luovuttaa myöhemmin YouTube.

Tässä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää Microsoft Build 2019 -esityksen live -YouTubesta


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80