8 legjobb hidratáló kombinált bőrre

Minden bőrnek más a mintázott textúrája, némelyik száraz és száraz, néhány pedig sima és zsíros. Ha mindkettőt veszünk egy kicsit, és összefutunk ezekkel a végekkel, kombinált bőrünk marad, ami nyáron olajozza, télen pedig kiszárad. Mostanra az emberek, akiknek ezzel a bőrrel kell megbirkózniuk, már az orruk alatt pofáznak, minden évszakban, minden ősszel. A zsíros bőrre ható termékek azonban nem működnek közvetlenül a bőrön, míg a száraz bőrű termékek egyszerűen nem illenek hozzá. Ezért vannak olyan speciális termékek, amelyek egyszerűen a kombinált bőrre vonatkoznak, és amelyek megkönnyítik a bőr szerkezetét, tökéletesen kiegyensúlyozva a tápanyagokat, miközben a bőr puha és táplált. Ezért ma ebben a listában a kombinált bőr számára hasznos hidratáló krémekről fogunk beszélni.

Népszerű hidratálók kombinált bőrre Indiában:

Nézzük meg a top 8 hidratáló krémet kombinált bőrre.

1. Proactiv olajmentes hidratáló Spf15 -tel:

hidratáló krémek kombinált bőrre

Ez az olajmentes hidratáló a Proactive-tól rugalmassá teszi a bőrt, így a bőrben lévő természetes olajok nem nehezítik le a T-zónát, miközben az arca nem szárad ki, mivel ez a hidratáló krém sejtszinten táplálja a bőrsejteket és táplálja azokat az alapvető tápanyagokat, amelyek megkötik a bőr nedvességtartalmát, miközben egészségesek és szépek. Az SPF védelem további bónusz.

2. Avene Rebalancing nyugtató emulzió:

hidratáló krém kombinált bőrre 2

A szabadalmazott pre-tokoferilből készült, az Avene kiegyensúlyozó nyugtató emulziója a különleges termálvíz esszenciából készül, amely megfiatalítja a fakó és elhalt bőrt, miközben védőburkot képez a bőrén. Könnyű a bőrön és könnyen felvihető, ez a krém gélbe illeszkedik, és tökéletes mind a normál, mind a kombinált bőrtípusra.

3. Tree Hut Shea Extra gazdag hidratáló krém:

hidratáló krém kombinált bőrre 3

A Shea kivonatot tartalmazó hidratáló krémek elkülönített formában kerülnek forgalomba, amelyek mindegyike különböző természetes esszenciát tartalmaz, mindezt esszenciális Shea vaj kivonattal támasztja alá, amely a lehető legjobban hidratálja a bőrt, miközben a lehető legjobb organikus módon táplálja a bőrt..

4. Cetaphil hidratáló krém:

hidratáló krém kombinált bőrre 4

A Cetaphil hidratáló krém az érzékeny bőrre készült különleges kezelés, bőrbarát orvos a kombinált bőrre, ahol a bőre érzékeny lesz a káros vegyi anyagokra, ezért a szerves alapanyagok mindent megtesznek a túlzott szárazság újjáélesztése érdekében, miközben megakadályozzák a bőrrészecskék kialakulását. nedvességveszteség és túlzott olajtermelés.

5. Clinique drámai módon eltérő hidratáló krém:

hidratáló krém kombinált bőrre 5

A minden nap drámaian eltérő hidratáló a Clinique háromlépcsős ápolója a bőrön, fényes arany palackba csomagolva. Ez a hidratáló hidratálja a bőrt optimális hidratálással, hogy leülepedhessen a száraz bőrében, míg a selyem textúrájú esszencia ebben a lotionban megakadályozza a bőr elnagyolódását, miközben felszívja a felesleges olajlejátszókat az olajzsebek aljáról, így tökéletes kiegyensúlyozó kombinált bőrre.

6. Murad Balancing hidratáló:

hidratáló krém kombinált bőrre 6

Az antioxidánsok gazdagítják a bőrt, javítják az arcszínt és a megjelenést, miközben az olajszabályozó hatás bezárja a bőr olajzsebeit, megakadályozva a túlzott faggyútermelést. Ez a krém azonban nem szívja fel az arc természetes olajjait, és közben túlságosan kiszárítja a bőrt. Ez a krém UV -sugárzás elleni védelemmel is rendelkezik, hogy tökéletesen védje bőrét.

7. Olay Complete Moisture Lotion UV Defense:

hidratáló krém kombinált bőrre 7

A kombinált bőr mindennapos megoldása, a teljes nedvességápoló krém E- és C -vitamint tartalmaz, ahol a C -vitamin, mint az antioxidánsok rendkívüli forrása, megtisztítja és eltávolítja a bőrt a sötét melanintól és szennyeződésektől, miközben hidratálja és hidratálja az arcát. A kiváló E -vitamin azonban egyszerűen segít kezelni a bőr ph -szintjét, hogy a kombinált bőr ne kerüljön napi gondjai közé.

8. Biore Balancing hidratáló:

hidratáló krém kombinált bőrre 8

Könnyen a bőrre és a kombinált bőrtermékre, a Biore arra törekszik, hogy tökéletes szaténérzetet kölcsönöz a bőrének anélkül, hogy a természetes olajokból származó zsír túlságosan megnedvesítené a bőrt. Ugyanakkor a T-zónán kívüli száraz és hámló hámrétegről gondoskodik azáltal, hogy feltölti a sejteket optimális nedvességgel..